Şubatın 17'sine geldik ama hala ne barış'ın ne de orijinalin integral testleri bitmemiş. Konuyu ocak 6'da bitirdim, videolar yüklensin geçerim demiştim ki demez olaydım. Aradan bir aydan fazla zaman geçti ama hala çözümler tamamlanmamış. Geçen seneki playlisti orijinal bitirmemiş, oradan da kurtaramıyoruz. Artık şu işe adam gibi el atsalar iyi olacak. Bir tek eyüp b sağ olsun halletmiş ona da bir şey diyemiyorum adam aynı anda 20 kitap çözüyor peki diğerlerine ne oluyor? Yoğunsan almasaydın be kardeşim derim ben de sana. |
Video çözümlerdeki umursamazlık

-
-
ocakta barışın türev testlerinin çözümleri yok diye mail attım adam acayip asabi bir cevap verdi ondan sonra da video çözüm açmadım
-
Barışın geçen senede lti fasiküllerinin adam akıllı çözümü yoktu. Çözen kanala mail ve instagramdan mesaj attım. Yayın sahibine mail ve instagramdan mesaj yazdım ama asla geri dönüş yapan olmadı. Ondan sonra da konular kalktı zaten elimde patladı. Bu kadar sorumsuz bir yayını almakta hala daha ısrar etmeyin. Onlarca kaynak var.
-
Ayrıyeten baskı hataları da adamı kanser ediyor
-
ayrı başlık bile açılabilir bunun için
rezalet.
video çözüm olsa bile böyle bi tavırdaki yayın alınmaz haftaya ayt sb alacaktım p*f çözeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyüp b sınava benden daha fazla çalışırdı la
-
Aynen öyle hocam. Tam başlık olmalık konu aslında.
En Beğenilen Yanıtlar

Barışın geçen senede lti fasiküllerinin adam akıllı çözümü yoktu. Çözen kanala mail ve instagramdan mesaj attım. Yayın sahibine mail ve instagramdan mesaj yazdım ama asla geri dönüş yapan olmadı. Ondan sonra da konular kalktı zaten elimde patladı. Bu kadar sorumsuz bir yayını almakta hala daha ısrar etmeyin. Onlarca kaynak var. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X