Şimdi Ara

video ekledim motor ısınınca bu ses kesiliyor yardımm..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 91 civic aracım ilk marşta tak tak tak kaşıkla metale vuruyormuş gibi sesli çalışıyor ama ısınınca ses kayboluyor hararet göstergesi azıcık çıkınca ses yok. geçen hafta içi devirdaim yüzünden silindir kapak contası ve devirdaim değişti.subap ayarı yapıldı 20-25 ayar doğru bir ayarmıdır? subaplardan şıkırtı sesi önceden vardı şimdi o yok gelen bu ses üst kapaktan geliyor sanki kaşıkla bir metale vuruyormuş gibi arkadaşlar yoksa daha büyük bir sorunummu var.

motor ısınınca bu ses kayboluyor..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamzed -- 25 Nisan 2011; 23:25:53 >

• Merhaba arkadasim ,bahsettiginiz tamir isinden sonra motor yagi ve yag filitresi degistirilmediyse ,
    motor sicakken yagini ve filitresini degistirtin,buyuk bir ihtimalle duzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 26 Nisan 2011; 2:38:59 >
  • Ben olsam araca hiç binmez en yakın servise götürürdüm . Sanki zamanlama hatası var gibi . Tekrardan bi kontrol ettirin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi51

Merhaba arkadasim ,bahsettiginiz tamir isinden sonra motor yagi ve yag filitresi degistirilmediyse ,
    motor sicakken yagini ve filitresini degistirtin,buyuk bir ihtimalle duzelecektir.

Merhaba ilginizden dolayı öncelikle tşklr. yağ ve filtre değişti ona rağmen ses var başka bir sorun var malesef!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dunya

Ben olsam araca hiç binmez en yakın servise götürürdüm . Sanki zamanlama hatası var gibi . Tekrardan bi kontrol ettirin .

tekrar açıcaz bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.