Merhaba Arkadaşlar arkadaşıma Navigasyon cihazı alcam. kendimde piranha leon var ama bu model artık pek bulunmuyor. Ayrıca piranha Escape aldım video in özelliği çalışmadı (Meğer yokmuş) Piranha dışında işimi görebilecek bir cihaz tavsiye eder misiniz. Navitech lerin video in özelliği olan modeli var mıdır acaba...?
quote:
Orijinalden alıntı: nurettince
Merhaba Arkadaşlar arkadaşıma Navigasyon cihazı alcam. kendimde piranha leon var ama bu model artık pek bulunmuyor. Ayrıca piranha Escape aldım video in özelliği çalışmadı (Meğer yokmuş) Piranha dışında işimi görebilecek bir cihaz tavsiye eder misiniz. Navitech lerin video in özelliği olan modeli var mıdır acaba...?
BURADAKİ cihazada bakın isterseniz ben gördüm bu cihazı kasa olarak harika yazılımı primo1.1 kullanılmış satış sonrası destekleri zaten tartışılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: _imkansız_
quote:
Orijinalden alıntı: nurettince
BURADAKİ cihazada bakın isterseniz ben gördüm bu cihazı kasa olarak harika yazılımı primo1.1 kullanılmış satış sonrası destekleri zaten tartışılmaz
teşekkürler arkadaşım düşünülebilir güzel bir makineye benziyor. acaba bu tarzda Navitech in cihazı var mıdır?
Bugün Next 5720 aldım. İnşallah memnun oluruz. kullanımı Piranha dan biraz farklı gib ama alışırız herhalde...
Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme