arkadaşlar herhangi bi videoyu izlemek istediğimde misal youtube da, videoya tıkladıktan sonra video hızlı bi şekilde doluyo hemen alttan ama, görüntü yaklaşık bi 15 - 20 saniye kadar sonra akmaya başlıyor, hatta şöyle bi uyarı yazısıda çıkıyo videonun olduğu yerde, oynatma kısa bir süre içerisinde başlamazsa cihazınızı yeniden başlatınız, şeklinde bi uyarı yazısı beliriyor ekranda, bu problemi çözme adına yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar, herkese iyi forumlar
sistem özelliklerinizi yazabilirmisiniz. Birde daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı? ve bilgisayarınızda hangi değişiklikten sonra bu sorun oluştu?
quote:
Orijinalden alıntı: lolobaby
sistem özelliklerinizi yazabilirmisiniz. Birde daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı? ve bilgisayarınızda hangi değişiklikten sonra bu sorun oluştu?
işlemci : genuine intel (R) CPU U4100 1,30 ghz 2 GB RAM 32 bit daha önce bu şekilde bir sorun ile karşılaşmamıştım, 1 hafta kadar önce bir virüs tespit etti antivürüs programı onu sildim ama daha sonrasında düzelir herhalde diye düşündüm ama yine bi değişiklik olmadı problem hala devam ediyor
youtube'un sayfa yüklenmesi diğer sitelere göre biraz değişik ama videonun açılması çok uzun sürmez normalde. Sağlam bir antivirüsle full tarama yapabilir veya temiz bi windows kurulumu gerçekleştirebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme