arkadaşlar video izlerken yeşil ekranla karşılaşıyorum daha önceden sitede bir kaç arkadaş bu sorunla karşılaşmış ve onlara donanım hızlandırma özelliğini kapatma önerisinde bulundular.Ben bu denileni uyguluyorum ama aradan yarım saat geçtikten sonra pc otomatikman donanım uygulama özelliğini etkinleştiriyor ve yeşil ekran geliyor çözüm varsa yardımcı olun
yeşil ekranın tek çözümü anakart değişimidir! Bu olay bizzat benim başıma geldi bir sürü ekrank artı denedim aynı şekilde sorun çıkarttı anakartını değiştirdim şuan hiç bir problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
yeşil ekranın tek çözümü anakart değişimidir! Bu olay bizzat benim başıma geldi bir sürü ekrank artı denedim aynı şekilde sorun çıkarttı anakartını değiştirdim şuan hiç bir problem yok.
Anakartla ne alakası varya
Flash playerınızı güncelleyin. Bide donanım hızlandırmayı kapadağınızda görüntü düzeliyor mu?
var malesef anakartdan %100 anakartdan bu sorun çünkü ekran kartın harici oda anakart üzerine bağlı istediğin akdar ekran kartı değiştir boşuna değiştirirsin.istersen o yeşil ekrandan bir görüntü ekle bakayım tam olarak emin olalım
quote:
var malesef anakartdan %100 anakartdan bu sorun çünkü ekran kartın harici oda anakart üzerine bağlı istediğin akdar ekran kartı değiştir boşuna değiştirirsin.istersen o yeşil ekrandan bir görüntü ekle bakayım tam olarak emin olalım
yha bunu bilgisayar anlayan bir kaç arkadaşa sordum bende ilk başta ekran kartından sandım ama onalar bana ekran kartından olsaydı oyunların açılmazdı dedi ama benim oyunlarım açılıyor sorun yok.Donanım hızlandırma özelliğini kaldırıyorum video açılıyor ama aradan 1 saat geçmeden tekrar yeşil ekran anlamadım
video hızlandırma özelliğini kapatırsan video kaliteleri düşer,o açdıan o özelliğin açık olması laazım sen ha bire onunlamı uğraşacan anakartın garantisi varsa yolla gitsin yoksa o anakart arızalı %de 100 arızalı.
quote:
video hızlandırma özelliğini kapatırsan video kaliteleri düşer,o açdıan o özelliğin açık olması laazım sen ha bire onunlamı uğraşacan anakartın garantisi varsa yolla gitsin yoksa o anakart arızalı %de 100 arızalı.
daha bilgisayarın kasasını yeni topladım geçen abimle kasaları değiştirdik dışını sadece ondan önce yoktu ne zaman kasaları değiştirdik ondan sonra başladı kasayı geçtiğmiz k bayramı toplamıştık