Şimdi Ara

Video izleyemiyorum (açılıyor ama izlenmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3. yardım isteyişim öncelikle kusura bakmayın ama bilgisayarı formata gönderdikten sonra tüm özelliklerini kaybetti nerdeyse şimdide video izleyemiyorum ilk geldiğinden beri var bu yeni olan bişey değil sorun şu video da görüntü daha geç geliyor durdurduğum halde video devam ediyor video çektim onuda eklicem acil yardım edin lütfen okullar açılıyor hafta sonları dizi izlemeyi çok severim ama böyle olursa izleyemiyeceğim Video Donma Sorunu

• Youtubedenmi izliyorsun..? Hattın kotu olabilir yada ekran kartı driver güncelle...
  • Maxtefox M kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu konuda dikkatli olacan,biliosun eline cd alan bi bilgisayarcıyım format atarım diyip atlıyo ortaya,ondan sonra adamın makineyi bi alıyo ele sadece sistemi kuruyo arşiv ve driver filan yok yada formattan sonra makinenin bi sıkıntısı varmı die bakmıyor..formattan sonra oldu dedin bilgisayarının modeline göre sitesinden driverlerını güncelle arşivini filan kur...
  • Format hatali olmustur kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar açıkcası bilgisayar hakkında bilgim çok az genelde oyun hakkında bilgim var :D ve daha önce ekran kartını güncellemeyi denedim olandanda yoksun kalıyordum yardım edebilirmisiniz güncelleştirmelerde ben yapamam çünki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.