Şimdi Ara

Video oynatıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben video oynatıcı olarak gom player kullanıyorum ve bazı sorunlarla karşılaştım. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Bilgissayarım lenovo ideapad Y570 i7 2670qm işlemci 4GB ram 2 Gb GT555M ekran kartı.

Sorunum: Video veya film izlerken kendiliğinden play-pause tuşuna basılmış gibi filmi durduruyor veya devam ettiriyor ayrıca bazen de sağ ok tuşuna basılmış gibi 10 sn ileri alıyor. Klavyede sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü pencere aktif değilken de oluyor. Ayrıca windows media player da denedim onda da aynı şey oldu.

Gom player en güncel sürümünde.

Sorunumu çözebilenlere şimdiden teşekkür ederim.

• Çok garip, virüs taraması yaptınız mı?
  • Şimdi yapıyorum McAfee antivirüs programı var onunla taratıyorum ama çıkıcağını sanmam.
  • Taramada virüs çıkmadı ancak sorun devam ediyor. Yardım eder misiniz?
  • Free codecs com'dan, K lite mega codec pack 64 ve 32 bit... Ikisini de kurup tekrar deneyin... Kurulum sırasında advanced install seçeneğini açıp önünüze ne gelirse işaretleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 12 Mart 2012; 2:06:12 >
  • Sadece GOM Player de olsa bilgisayardan kaldırıp tekrar kurmayı dene diyeceğim ama diğer video oynatıcılarda da aynı sorun olması kafayı kurcalayan bir soru! Peki ne kadar sürede bir oluyor o belli mi yoksa herhangi bir ara da duruyor mu video oynatıcın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıp_şehir

Sadece GOM Player de olsa bilgisayardan kaldırıp tekrar kurmayı dene diyeceğim ama diğer video oynatıcılarda da aynı sorun olması kafayı kurcalayan bir soru! Peki ne kadar sürede bir oluyor o belli mi yoksa herhangi bir ara da duruyor mu video oynatıcın?

Kaldırıp tekrar kurmayı denedim. Sorun devam ediyor hala.
    Belli bir süresi yok bazen uzun süre olmuyor bazen de ard arda 3 kere olduğu oluyor.

Şimdi üstteki arkadaşın dediğini yapıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ve video senkron sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım beni aşan bir konu o zaman, İnşallah sorunun en kısa zamanda halledilir kardeşim.
  • Codec packi de denedim ama sorun devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierceus

Codec packi de denedim ama sorun devam ediyor.

Ekran kartı sürücüsünü DRİVER SWEEPER programıhttp://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/Version-3-2-0/ ile kaldırıp güncel driver'ıhttp://www.nvidia.com/Download/indexsg.aspx?lang=en-us buradan bilgileri doğru girerek indirip tekrar kurun ve tekrar deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.