bilgisayarda video izlerken renkler çok sıcak oluyor.sıcak oluyordan kastım mesela insan teni pembeye yakın oluyor genel olarak kırmızı ve tonları hakim oluyor videoya.bazı televizyonlarda da vardır sıcaklık ayarı onu çok açınca da olur işte öyle oluyor.sadece gom player da düzgün gösteriyor diğerlerinde(windows media player, bs player vs.) oluyor sorun.aynı sorun daha öncede olmuştu ve k-lite codec i kaldırdığımda düzelmişti.bi süre sonra tekrar yükledim k lite codec ve yine aynı sorun oldu.ama bu sefer codec i kaldırmama rağmen maalesef hala düzelmedibütün video oynatıcıları kaldırdım "ekle-kaldır"dan ama hala aynı.bilgisayardaki tüm codecleri temizleyebileceğim güzel bir codec temizleme programı bilen var mı?yada bu sorunumu çözebilecek olan?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Denetim Masası - Ses Aygıtları - Donanım - ÖZellikler Burada dilediğiniz codeci kaldırabilirsiniz, ses veya görüntü.
bu sorun programdan daha çok renk-kontrast ayarlarınız ile alakalıdır,monitörünüzün üzerinden renk seviyesini düsürün asırı renk kullanımı videolarda renk kayması gibi sorunlara neden olur ,bu programları kullanırkende üzerinden renk ayarlaması yapılabilecek bölümler mevcuttur ,dedigim gibi en düsük seviyeye getirip k-lite codek pack programı olsun farklı bir program olsun üzerinden renk ayarlamasını kısmaya ugrasın, videoları tekrar bu şekilde açmayı deneyin...
iyi forumlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Denetim Masası - Ses Aygıtları - Donanım - ÖZellikler Burada dilediğiniz codeci kaldırabilirsiniz, ses veya görüntü.
yardımınız için teşekkürler ancak ses aygıtları yok sadece ses var denetim masasının içindevista kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
bu sorun programdan daha çok renk-kontrast ayarlarınız ile alakalıdır,monitörünüzün üzerinden renk seviyesini düsürün asırı renk kullanımı videolarda renk kayması gibi sorunlara neden olur ,bu programları kullanırkende üzerinden renk ayarlaması yapılabilecek bölümler mevcuttur ,dedigim gibi en düsük seviyeye getirip k-lite codek pack programı olsun farklı bir program olsun üzerinden renk ayarlamasını kısmaya ugrasın, videoları tekrar bu şekilde açmayı deneyin...
iyi forumlar...
yardımınız için teşekkürler.bu bahsettiğiniz gibi monitörden olması için gom playerda da hatalı göstermesi gerekiyordu ancak gomda gayet güzel gösteriyor.
arkadaşlar sorunun çözümünü bilen yok mu yardım edin lütfen sorunum devam ediyor
Bilgisayarınızı alabileceginiz en eski tarihe Sistem geri yükleme ile alın,sorununuzun düzelecektir,eger ki yeni olduysa...
o zamanda yüklediğim diğer programlar gidecektir..
bana codec kaldırma programı lazım bilen var mı acaba?