Şimdi Ara

Video Sırasında Ekranda Çıkan Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, video oynatırken 1080p, 720p, 480p yada bluray rip olsun fark etmiyor, ekranın ortasında dalgalanma şeklinde yatay çizgiler çıkıyor. ffdshow codec kullanıyorum, madVR denedim MPC'de fakat bir değişiklik olmadı. CUVID kullanmayı denedim ekran kartı nVIDIA olduğundan işe yarar diye bir değişiklik olmadı. WMP ve VLC Player de aynı... Format atmadan önce böyle bir sorun yoktu. Bu arada laptop kullanıyorum.

Not: Video oynatma ile ilgili hiçbir sorun yok, hatta megui ile encode yapıp başka bilgisayarda açınca düzgün izlenebiliyor...

Sistemim video oynatmak için düşük değil, 3.0ghz i5 işlemci, gt540m ekran kartım var bu bilgisayarla Skyrim'i bile kasmadan oynayabiliyorum.

Edit: Flash videolarda da aynı sorunu yaşıyorum, video ile ilgili bir sıkıntım var toptan olarak yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaganEroglu -- 28 Kasım 2012; 5:27:33 >

• Up, yalnızca videoda değil firefox vb. tarayıcılarda sayfayı indirirkende benzer çizgilenmeler çıkıyor ama oyunlarda yok, sanırım nVidia'nın Optimus teknolojisiyle ilgili bir şey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.