Bildirim
video sorunu bi bakarmısınız
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartının sürücüsünü güncelle düzelir... -
quote:
Orjinalden alıntı: aytacuzan
ekran kartının sürücüsünü güncelle düzelir...
+
Codec yükleyin..K-lite codec pack full yükleyin tavsiye ederim.. -
çok teşekkürler beyler hemen denicem sağolun -
K-lite Codek Pack Full İndir!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 4 Eylül 2007; 15:21:21 > -
aynı sorun bendedde vardı ekran kartın nvidiaysa sürücüyü kurduktan sonra massaüstünde dağ tıla nvidia seçenekelrine gel renk düzeltme var onu aç orda tümüne uygula var bu ve uygula ok -
codec sorunumu çözmedi. murat kardes nvidia kullanıorm özelliklere girdim ama renk düzeltmeyi bulamadım -
arkadaşım masaüstünde sağ tıklayıp nvidia seçenekleine girdin m i girdiysen sol tarafta renk düzeltme var onu seçip sağ tarafta bir pencere açılır burdaki sende sadece masaüstü seçilidir onu bütün yerlere uygula yapcan olmazsaa akşam evde resimlerel atarım ok codec nasıl işni çözmedi sorun ne söyler misin ?? -
tmm buldum tümüne yaptım ve sorunum düzeldi çok teşekkürler murat abi -
önemli deil her zaman istersen ms adresimi verim sorunların olduğu nzamn bana yazrısn ok mi???? -
tmm kardes süper olur teşekkürler -
thecranberries_club@hotmail.com
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- page fault in nonpaged area
- sink to receive asynchronous nedir
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- 0xc00007b hatası
- windows ekran görüntüsü alma
- secure boot nedir
- gigabyte bios tuşu
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X