Şimdi Ara

Video ve Oyun Ekranları Bozuk (Çözüm Bulunamadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm video ve oyun ekranları karıncalar işgal etti. örneklerle açıklayayım
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2098154/abe5cb29-b180-4950-8498-accb494c9985.jpg film sitesinden https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2098154/49b62cb7-c1f8-46d8-a247-b6f03d0427ee.jpg youtube https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2098154/25b87316-79ec-4372-8150-c1f28fd6766f.jpg

ve metro arayüzündede bozulmalar var  Video ve Oyun Ekranları Bozuk (Çözüm Bulunamadı)  Video ve Oyun Ekranları Bozuk (Çözüm Bulunamadı) metroyu hareket ettirdikce bozulmalar artıyor durunca yavaslıyor.

Açıklama; birden bire oldu . gta 5 Phantomers left4dead2 oynuyordm onlarda bozulmalar daha beter oynanmıcak bakılmıcak haldeler. . ama AION oyunu sıkınıtısz eskısı gıbı acılıyor. sanırım oda cryengine sayesınde bide fm2015 ondada 3d bişey olmadıgı ıcın calısıyor. sadece grafik de bozulma var pc de herhangi bir yavaşlama yok. İntel hd 4000 ve AMD Radeon HD 7600M Series oradan 3d ayarlı kontrol ettım sıldım fabrika ayarlarına aldım vs... ama heiçbiey degısmedı. dx11 de güncel sıkıntı yok diyor. flash player larda güncel. k-lite da. yani sorun olacak hiç birşey yok. explorer,chrome ve oyunlar da sanki ekran çatlar ya cam kırıkları olr onun gibi bozulmalar var. bi yandex saglam onla takılıyorm su an. yandex de video bozulması fln yok . o da işin garip yanı. aklıma geldikce durum bılgısı verecegim. haa yakın zamanda kardeşim laptopu yıkadı kuruttuktan sonra bi sorun kalmadı. bide 2-3 ay önce lcd panel kırılmıştı değiştim bilginize.

pc özellikleri
    intel core i5-3230m cpu 2.60ghz (4cpus)
    windows 8 single language 64bit
    8192mb ram
    directx 11
    AMD Radeon HD 7600M Series (driverlar güncel)
    Intel(R) HD Graphics 4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer875 -- 7 Eylül 2015; 17:04:24 >

• kardeşim laptopu yıkadı kuruttuktan sonra bi sorun kalmadı. bide 2-3 ay önce lcd panel kırılmıştı değiştim bilginize.

Daha ne olsun :)
    Servis bu soruna çözüm bulacaktır,geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkadıda bılgısayar arkaya dogru eğimli durdugu ıcın klavye paneli sayesinde içeri su girmemiş pek. sadece batarya su içindeydi :)))

lcd paneli başka yerde yaptırdıgım için garanti bozuldu. çok para istedi gavatlar
  • Güncelleme

format attım bişey değişmedi ama intel hd 4000 devredışı bıraktıgımda sorun düzeliyor.
    daha sağlıklı bir önerisi olan?
  • omer875 O kullanıcısına yanıt
    Hiç elleme bırak böyle kalsın.
    Demekki sorun birincil ekran kartı olan HD4000 deymiş,yüksek performans ekran kartı ile kullan bir şey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.