Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27' 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD IPS Monitör 2800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.gamersarena.com.tr
    ViewSonic 27 VX2758-2KP-MHD 2K 2560x1440 144Hz 1ms (HDMI+DP) FREESYNC IPS GAMING MONİTÖR
    https://www.gamersarena.com.tr/urun/viewsonic-27-vx2758-2kp-mhd-2k-2560x1440-144hz-1ms-hdmidp-freesync-ips-gaming-monitor

veya burdan world puan kampanyasıyla yine 2800 TL'ye alınabiliyor
    www.amazon.com.tr
    Viewsonic, VX2758-2KP-MHD oyun monitörü, 27 inç, SuperClear IPS: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VJJXDBX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Alternatif satıcı (2900 TL)

Alternatif satıcı (2900 TL, n11 kuponlarıyla 2830 TL gibi bir fiyata alınabiliyor)
    www.n11.com
    ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-qhd-ips-monitor-1273819?magaza=overgame

ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD IPS Monitör 2800 TL
    ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync QHD IPS Monitör 2800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 12 Temmuz 2020; 18:0:6 >

• Güzel fiyat, bilen bir arkadaş Bî lâle anlatır gibi anlatırsa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünlerin varlığını veya stoğunu sorgulatmak lazım gamers arena hiç güven veren bir satıcı değil.
    bende vx3211-4k-mhd ile vx2776-4k-mhd modellerini takip ediyorum bir süredir.
    edit: ayrıca bundan 8 ay önce maalesef 2k fiyatla satışmış ve kimbilir daha ne sıcak fırsatlar yaşanmıştır bu viewsonic monitörlerde,https://forum.donanimhaber.com/1999-tl-viewsonic-vx2758-2kp-mhd-2k-27-144hz-ips-1ms-monitor--140898746

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 12 Temmuz 2020; 15:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

ürünlerin varlığını veya stoğunu sorgulatmak lazım gamers arena hiç güven veren bir satıcı değil.
    bende vx3211-4k-mhd ile vx2776-4k-mhd modellerini takip ediyorum bir süredir.
    edit: ayrıca bundan 8 ay önce maalesef 2k fiyatla satışmış ve kimbilir daha ne sıcak fırsatlar yaşanmıştır bu viewsonic monitörlerde,https://forum.donanimhaber.com/1999-tl-viewsonic-vx2758-2kp-mhd-2k-27-144hz-ips-1ms-monitor--140898746
    Hocam o fiyat black friday zamanı ve dolar kuru 5,70 civarındaymış. Bu dönemde o fiyatlar zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

Hocam o fiyat black friday zamanı ve dolar kuru 5,70 civarındaymış. Bu dönemde o fiyatlar zor.

Alıntıları Göster
    evet öyleymiş biraz araştırdıktan sonra farkettim. 300$ civarına satılmış abd de
  • Gamers Arenadan direk dükkanlarına giderek deneyerek alacaksanız alın diğer türlü tavsiye etmiyorum.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi fırsat 11/11 de görmüştüm fakat bi bakın derim 4ms felan konuşuluyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

neden ?
    Ürün aldım bozuk çıktı para iadesi yapılana kadar akla karayı seçtim aşırı yüzsüz ve yalancı bir firma.

Hem zaman kaybım oldu hem de para kaybım 200TL fazla verin adam gibi adam yerlerden alın "haaa yoook bana bişi yapamazlar" diyorsanız buyrun meydan sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Temmuz 2020; 17:12:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Ürün aldım bozuk çıktı para iadesi yapılana kadar akla karayı seçtim aşırı yüzsüz ve yalancı bir firma.

Hem zaman kaybım oldu hem de para kaybım 200TL fazla verin adam gibi adam yerlerden alın "haaa yoook bana bişi yapamazlar" diyorsanız buyrun meydan sizin.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirmek için teşekkür ederiz hocam.

hocam kutuyu açınca satıcının yapacak birşeyi kalmıyor servise yönlendiriyor adı üstünde satıcı olduklarından dropshipping gibi payını alıyor ithalatcıdan siparişi geçip size yönlendiriyor işleyişleri bu şekilde.

ben her zaman fiyat farkı yoksa veya az varsa amazon.comu tercih ediyorum kutuyuda açsan 14 günde kullansan 15inci günde iadeye yollayabiliyorsun tabi ürüne zarar vermediğin sürece ondan tabiki bu tip yerleri tercih etmiyorum genellikle zor durumda olmadığım sürece.

• mobilde kazananlar klubü ile 2819 liraya düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

hocam kutuyu açınca satıcının yapacak birşeyi kalmıyor servise yönlendiriyor adı üstünde satıcı olduklarından dropshipping gibi payını alıyor ithalatcıdan siparişi geçip size yönlendiriyor işleyişleri bu şekilde.

ben her zaman fiyat farkı yoksa veya az varsa amazon.comu tercih ediyorum kutuyuda açsan 14 günde kullansan 15inci günde iadeye yollayabiliyorsun tabi ürüne zarar vermediğin sürece ondan tabiki bu tip yerleri tercih etmiyorum genellikle zor durumda olmadığım sürece.
    Kutu açıktı hatta kutu bile yoktu denebilir.Ürünün bana ulaştığı gün denedim başka ürün ile değiştirmek istedim çok iyi yaklaştılar fakat sonrasında yalanlar başlayınca para iadesi istedim devamında daha fazla yalan ve yüzsüzlük girdi.Halbüsem 2 günde hâl olacak iş 2 ay sürdü.Bende her fırsatta bura ile ilgili yaşadığımı anlatıyorum.

Amazondan almayı düşünüyorum fakat orada Amazon aracılık mı yapıyor nasıl işliyor orada işlemler?

keşke en başta o şekilde olduğunu görünce iade etseydiniz almadan kutusuz ürün satmak baya sıkıntı birde olay monitör olunca baya bi sıkıntı büyüyor normal kutusuna göre darbe alması daha olası oluyor vb vb,2 gün önce camlı bir bilgisayar kasası aldım kutunun sağ tarafı yırtıktı almayacaktım sonra oradan telefonu uzatıp fotoğraf filan çektim elimle yokladım eğik büyük olmayınca teslim aldım birde ürün orj kutusunda idi demekki sizinki gibi farklı bi kutuya koyulsa vay haline

bir ürüne baktığınızda sepete ekle ve şimdi alın altında Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. yazıyor ise satıcısı amazon oluyor

eğer ... tarafından satılır ve gönderilir. Daha fazla bilgi, hüküm ve koşullar, firma künyesi ve cayma hakkı için lütfen satıcının adına tıklayın. gibi kelimeler yazıyorsa n11-gittigidiyor-hepsiburadadaki gibi mağazalar tarafından yollanmış oluyor para yine amazonun havuzuna düşüyor ama çoğunlukla satıcının insafına kalmış oluyorsunuz yani kesinlikle Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. yazan kişilerden alın hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 12 Temmuz 2020; 19:43:27 >

• Demin kendimde inceliyordum evet dediğiniz gibi teşekkür ederim bu önemli bir bilgi çünkü.
  • Ben de bu monitör, MSI Optix MAG272QP ve Acer Nitro XV272UPbmiiprzx arasında kaldım. Acer AAS-IPS diye bir şey, ViewSonic ne IPS belli değil, MSI da VA ve 165hz; onun dışında MSI VA olduğu için kontrast oranı farkları var ama parlaklık açısından diğer ikisi 50cd daha parlak.

Bir de MSI 90 derece pivot modunda dikilebiliyor; diğerlerinde o yok. Kaç paradır bu VESA standardı tutacakları diye baktım da en işe yaramazı 500 liradan başlıyor garip bir şekilde; 500 lira tutacağa verilmeyeceğine göre bu özellik de tercihlerde rol oynuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.