Şimdi Ara

VİNCENT KULLANICILARI BAŞLIĞI ........... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Dostum tabiki getirirsin sorun yok. Ancak bu işin ticaretini yaptırmıyorlar işte... Sanki her şeyimiz çok düzgünmüş gibi.... Sen ülkeye CE belgesi olmayan Laser Printer ithal edemiyorsun. Millet canavar gibi LASER printer kartuşlarını doldurup doldurup satıyor kimse ulan ne koyuyorlar bunun içine diye sormuyor. Bu kartuşlar makineye girip 200 dereceye kadar ısınınca havaya karışıp ofis çalışanlarının bir güzel ciğerlerine doluyor ... CEEEEEEE gördün mü bak millet kanser olacak kimsenin haberi yok. Bunlar CE peşinde Bravo yani....

Hocam ufkumu açtın...
    Ben şahsen bu aletlerin bu bileşenlerle pek kötü çalacağını sanmıyorum .. yani eminimki 1000usd lik bir anfi, TRde en az 3500-4000usd civarında satılan bir cihaz gibi çalabilir...
    Adamlar paketleyip, secbasıp yollamıyolar ki.. içindene var direk dökmüşler..

Peki kargo ile sokamaz mıyız bunları .. ?? belki biraz fazla tutabilirkagor ama yani olsun 200usd ... toplamda yapar 1200usd ... mevzu değil bu seviye için..

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Dostum tabiki getirirsin sorun yok. Ancak bu işin ticaretini yaptırmıyorlar işte... Sanki her şeyimiz çok düzgünmüş gibi.... Sen ülkeye CE belgesi olmayan Laser Printer ithal edemiyorsun. Millet canavar gibi LASER printer kartuşlarını doldurup doldurup satıyor kimse ulan ne koyuyorlar bunun içine diye sormuyor. Bu kartuşlar makineye girip 200 dereceye kadar ısınınca havaya karışıp ofis çalışanlarının bir güzel ciğerlerine doluyor ... CEEEEEEE gördün mü bak millet kanser olacak kimsenin haberi yok. Bunlar CE peşinde Bravo yani....

Hocam ufkumu açtın...
    Ben şahsen bu aletlerin bu bileşenlerle pek kötü çalacağını sanmıyorum .. yani eminimki 1000usd lik bir anfi, TRde en az 3500-4000usd civarında satılan bir cihaz gibi çalabilir...
    Adamlar paketleyip, secbasıp yollamıyolar ki.. içindene var direk dökmüşler..

Peki kargo ile sokamaz mıyız bunları .. ?? belki biraz fazla tutabilirkagor ama yani olsun 200usd ... toplamda yapar 1200usd ... mevzu değil bu seviye için..

Alıntıları Göster
    vincent amfim ve kablolarım gelmiş, bugün mesai nasıl bitecek bilmiyorum :)))))))

ön-arka mesafesi 43 cm, benim raf sistemime sığmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

vincent amfim ve kablolarım gelmiş, bugün mesai nasıl bitecek bilmiyorum :)))))))

Alıntıları Göster
    Sisteminiz ve başlık hayırlı olsun, Bir eksik daha tamamlanmış oldu

Her zaman ilgimi çeken bir marka olmuştur, Hatta geçen günlerde bir arkadaş sattı istanbulda aynı model cihazı, Yeni ( Başka ) ampli almış olmasaydım şimdi Karşılklı testler yapıyor olurduk (:

Tekrardan hayırlı olsun, İyi günlerde kullanın.

• quote:

@turushan hayırlı olsun 43 cm normal üst seviye amfilerde ebatlar böyle zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

@turushan hayırlı olsun 43 cm normal üst seviye amfilerde ebatlar böyle zaten.

Alıntıları Göster
    @keyman2 ve üstadım, teşekkür ederim,

cihaz dün akşam itibarı ile elime geçti, yaptığım upgrade'den dolayı çok keyifliyim, misafirimden dolayı çok kısa bir süre kullanabildim, inşallah bu akşam 4-5 saat keyif dinletisi yapıp kendimce sağlıklı yorumlar yapabileceğim :)))))))

ilk olarak :::::: entegre amfi olarak sırası ile önce denon pma 710 ---- denon pma 700 --- pio a509r ---- pio a445 ve son olarak düne kadar kullandığım pioneer a-676 referance amfilerle mukaye edecek olursam a676 ref hariç diğerleri vincent yanında oyuncak gibi kaldı dinlediğim müzik tarzı genelde electronic disco tarzı müzikler, enstrümantal olarak keman - piyano - gitar dinlerim, diğerlerinin tarzı sertten yumaşağa doğru aynı şekilde sıralanabilir, içlerinden sadece a-676 sahne performansı olarak diğerlerinden çok üstündü, taaaaaki vincent gelene kadar, vincent geniş sahnesi ve dengeli ses tonlamasıyla tüm korkularımı geride bıraktı, kafamda hep acaba????? soruları vardı, ya çok parlak veya çok sert çalarsa ne olacak? şeklinde, o kadar para verdik, ya pio 676'da aldığım keyfi bundan alamazsam diye :))))) ama neyseki şimdi böyle korkularım kalmadı

vincent'ı ecosse ms4.45 kablolar aracılığyla lektor8 kulelerle dinliyorum, bir kaç gün dinleyince kafamda bazı şeyler iyice şekillenir ve sizlerle paylaşırım,

iyi bir fotoğraf makinesi bulursam resimleri de buradan eklerim

• quote:

cihaz dün akşam itibarı ile elime geçti, yaptığım upgrade'den dolayı çok keyifliyim, misafirimden dolayı çok kısa bir süre kullanabildim, inşallah bu akşam 4-5 saat keyif dinletisi yapıp kendimce sağlıklı yorumlar yapabileceğim :)))))))

ilk olarak :::::: entegre amfi olarak sırası ile önce denon pma 710 ---- denon pma 700 --- pio a509r ---- pio a445 ve son olarak düne kadar kullandığım pioneer a-676 referance amfilerle mukaye edecek olursam a676 ref hariç diğerleri vincent yanında oyuncak gibi kaldı dinlediğim müzik tarzı genelde electronic disco tarzı müzikler, enstrümantal olarak keman - piyano - gitar dinlerim, diğerlerinin tarzı sertten yumaşağa doğru aynı şekilde sıralanabilir, içlerinden sadece a-676 sahne performansı olarak diğerlerinden çok üstündü, taaaaaki vincent gelene kadar, vincent geniş sahnesi ve dengeli ses tonlamasıyla tüm korkularımı geride bıraktı, kafamda hep acaba????? soruları vardı, ya çok parlak veya çok sert çalarsa ne olacak? şeklinde, o kadar para verdik, ya pio 676'da aldığım keyfi bundan alamazsam diye :))))) ama neyseki şimdi böyle korkularım kalmadı

vincent'ı ecosse ms4.45 kablolar aracılığyla lektor8 kulelerle dinliyorum, bir kaç gün dinleyince kafamda bazı şeyler iyice şekillenir ve sizlerle paylaşırım,

Detaylı resim ve yorumlarınızı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Detaylı resim ve yorumlarınızı bekliyoruz

Alıntıları Göster
    iyi bir fotoğraf makinesi ayarladım, müsait zamanda resimleri ekleyeceğim :))

• quote:

iyi bir fotoğraf makinesi ayarladım, müsait zamanda resimleri ekleyeceğim :))

Alıntıları Göster
    işte ilk resimler :

VİNCENT KULLANICILARI BAŞLIĞI ...........

• quote:

işte ilk resimler :

Alıntıları Göster
    @turushan,lektor 2 hakkaten küçükmüş ama iyi oldu surrounda koyarsın,elektronikler çok hoş duruyor gayet yeterli güzel sehpan var.

oki av bypass seçeneği rafa kalktı aynı anda AVR ve Stereo amfiden iki hoparlör kablosunu lektor 8 in arkasında bekletsen.Bildiğim kadarıyla daha çok müzik dinliyorsun elinde fazla kablo var biliyorum.Film seyredeceğin zaman bananalı kablo tak çıkar çok kolay hareket,tak çıkar şu ortadaki jamolardan kurtul sinemadada lektor 8 in keyfinden mahrum olma lektor 2 ler surround ortayada center aldınmı sinema keyfinde tam olur.

• quote:

@turushan,lektor 2 hakkaten küçükmüş ama iyi oldu surrounda koyarsın,elektronikler çok hoş duruyor gayet yeterli güzel sehpan var.

oki av bypass seçeneği rafa kalktı aynı anda AVR ve Stereo amfiden iki hoparlör kablosunu lektor 8 in arkasında bekletsen.Bildiğim kadarıyla daha çok müzik dinliyorsun elinde fazla kablo var biliyorum.Film seyredeceğin zaman bananalı kablo tak çıkar çok kolay hareket,tak çıkar şu ortadaki jamolardan kurtul sinemadada lektor 8 in keyfinden mahrum olma lektor 2 ler surround ortayada center aldınmı sinema keyfinde tam olur.

Alıntıları Göster
    Sn turushanovgu; Gerçekten güzel bir sistem olmuş, Özellikle sehpa ve mekan büyüklüğü çok güzel duruyor.
    Zaten 676 ref i söylemeye bile gerek yok, Bende 777 kullandım, Hatta hala yedekde, Seyirlik cihazlar.
    Yanlız Center göremedim, Merak ettim. Tekrardan hayırlı olsun Detayları bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Sn turushanovgu; Gerçekten güzel bir sistem olmuş, Özellikle sehpa ve mekan büyüklüğü çok güzel duruyor.
    Zaten 676 ref i söylemeye bile gerek yok, Bende 777 kullandım, Hatta hala yedekde, Seyirlik cihazlar.
    Yanlız Center göremedim, Merak ettim. Tekrardan hayırlı olsun Detayları bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim, sehpanın ve oda dizaynının hepsi bana ait :))) aslında lektor2'leri farklı amaçla almıştım, ama istediğim gibi çıkmayınca bugün sayın şefik'in de önerileriyle onları surround olarak değerlendirmeye karar verdim, o yüzden şimdilik center yok, fakat bir süre sonra lektor'un center hoparlörünü alacağım, 5.1 sistemi kuracağım.

sayın şefik bugün misafirim olarak rizeye geldi, şimdiye kadar epey zamandır telefonda konuşmamıza rağmen ilk defa buluşma imkanımız oldu, sohbet ettikçe bu konuda ne kadar detaylı bilgilere sahip olduğunu farkettim, kendisi ses ve müzik konusunda güvendiğim ve görüşlerine değer verdiğim birisidir, kendisinin hazırladığı referans müzikleri hem denon dcd 3300 cdp hem de sony scd xb770 sacd ile pio 676 ve vincent sv-236'da dinletiler yaptık, pio 676 çok güzel ve güçlü bir amfi fakat vincent'ın yanında çok sert kaldı, kulak vincent'a adapte olunca diğer bütün amfiler gözden düştü diyebilirim :)))
    zaten kendileri bu konuda benden daha sağlıklı yorumlar yapacaktır

amfi, kaynak, hoparlör ve kablolar:

vincent sv-236
    pioneer a-676 referance
    denon dcd 3300 cdp
    sony scd-xb779 sacd
    ecosse ms 4.45 sp
    nordost black knight int
    monster m1000i int
    dali lektor8 hoparlör

• quote:

teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim, sehpanın ve oda dizaynının hepsi bana ait :))) aslında lektor2'leri farklı amaçla almıştım, ama istediğim gibi çıkmayınca bugün sayın şefik'in de önerileriyle onları surround olarak değerlendirmeye karar verdim, o yüzden şimdilik center yok, fakat bir süre sonra lektor'un center hoparlörünü alacağım, 5.1 sistemi kuracağım.

sayın şefik bugün misafirim olarak rizeye geldi, şimdiye kadar epey zamandır telefonda konuşmamıza rağmen ilk defa buluşma imkanımız oldu, sohbet ettikçe bu konuda ne kadar detaylı bilgilere sahip olduğunu farkettim, kendisi ses ve müzik konusunda güvendiğim ve görüşlerine değer verdiğim birisidir, kendisinin hazırladığı referans müzikleri hem denon dcd 3300 cdp hem de sony scd xb770 sacd ile pio 676 ve vincent sv-236'da dinletiler yaptık, pio 676 çok güzel ve güçlü bir amfi fakat vincent'ın yanında çok sert kaldı, kulak vincent'a adapte olunca diğer bütün amfiler gözden düştü diyebilirim :)))

vincent sv-236
    pioneer a-676 referance
    denon dcd 3300 cdp
    sony scd-xb779 sacd
    ecosse ms 4.45 sp
    nordost black knight int
    monster m1000i int
    dali lektor8 hoparlör

Alıntıları Göster
    Emeğinize sağlık, Gerçekten uyumlu duruyor mekan

Hobiyi paylaşabilecek dostlar bulmak güzel, İstanbulun bu ve ekipman temini konusunda büyük rahatlığı var, Zaten tek avantajıda o gerisi trafik kirlilik gürültü patırtı. Bu manada Rizede olmak avantaj sanırım (:

676 ve Vincent konusunda size sonuna kadar katılıyorum, Zaten Vincent ve 676 Tam olarak yapması gerekeni yapmış, Tercih elektronik müzik olsaydı 676 açık ara yapardı ama sanırım belirli bir yaştan sonra daha çok müzikalite arıyoruz dinlediğimiz müzikte, Yaşlandığımızın resmidir

En merak etiğim ekipmanlarınızdan biride 3300 bende gecenlerde bir 7511 aldım gayet iyi çalıyor acaba 3300 nasıl çalıyordur hayli merak konum ama kesin iyidir.

Birde sanırım dijital kaynak kullanmıyorsunuz MP HDD v.b gibi veya dikkatimden kaçmış, Lakin tavsiye ederim büyük rahatlık ve komfor sağlıyor.
    Keyifli dinletiler

• quote:

vincent sv-236
    pioneer a-676 referance
    denon dcd 3300 cdp
    sony scd-xb779 sacd
    ecosse ms 4.45 sp
    nordost black knight int
    monster m1000i int
    dali lektor8 hoparlör

Sevgili dostum misafirliğin ve güzel sohbet icin cok teşekkürler

Rize'ye gidip dinleti yapınca bahsedildiği üzere istanbul'da olmak vardı dedim.Bu hobide kurulmuş farklı setupları yerinde dinlemek cok güzel ve cok önemli.
    Sisteme gelince Dali tarafında evimde ikon 7 ve ikon 6 dinlemiştim,stereoda iyi olsalarda lx serisi pioneer amfi ile tizler öne cıkmıştı bu zaten kactığım özellik olduğu icin yolları ayırmıştım.Lektor 8 de ribbon tweter olmadığı icin daha farklı caldı artı 8 inchlik sürücüleri ve mid sürücüsü ile bassları kuvvetli ve önde olan hoparlör.Önce Denon cdp ve Vincent 236 ile dinledik acık,sıcak ve 25m2lik odayı dolduran kuvvetli bassları gördük ama sese fazla yüklenemedim lektor 8 kolay koyveriyor sınırım belli diyor.Daha sonra Pioneer A676 ya gectik o an şok oldum,sanki karşımda kendi lx76 amfim vardı.Ya bu stereo amfi değilmiydi neden böyle sert calıyor bu avr değilki 20 sene öncede aynı şeyimi yapmışlar dedim hemen söktük.Tekrar vincent 236 takınca keyif yine geri döndü.Ama kendisinede söyledim bu amfinin hakkı lektor 8 değil,o yüzden Vincent 236 ve Sony cdpyi koltuğumun altına alıp MA RX8 ile tanıştırmak üzere yanıma aldım
    Turushan arkaşımızın ortamı bu hobi icin müsait,heveside yerinde bu hobide yolu acık

Cok iyi ağırlandığım icinde tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 28 Ocak 2013; 0:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

vincent sv-236
    pioneer a-676 referance
    denon dcd 3300 cdp
    sony scd-xb779 sacd
    ecosse ms 4.45 sp
    nordost black knight int
    monster m1000i int
    dali lektor8 hoparlör

Sevgili dostum misafirliğin ve güzel sohbet icin cok teşekkürler

Rize'ye gidip dinleti yapınca bahsedildiği üzere istanbul'da olmak vardı dedim.Bu hobide kurulmuş farklı setupları yerinde dinlemek cok güzel ve cok önemli.
    Sisteme gelince Dali tarafında evimde ikon 7 ve ikon 6 dinlemiştim,stereoda iyi olsalarda lx serisi pioneer amfi ile tizler öne cıkmıştı bu zaten kactığım özellik olduğu icin yolları ayırmıştım.Lektor 8 de ribbon tweter olmadığı icin daha farklı caldı artı 8 inchlik sürücüleri ve mid sürücüsü ile bassları kuvvetli ve önde olan hoparlör.Önce Denon cdp ve Vincent 236 ile dinledik acık,sıcak ve 25m2lik odayı dolduran kuvvetli bassları gördük ama sese fazla yüklenemedim lektor 8 kolay koyveriyor sınırım belli diyor.Daha sonra Pioneer A676 ya gectik o an şok oldum,sanki karşımda kendi lx76 amfim vardı.Ya bu stereo amfi değilmiydi neden böyle sert calıyor bu avr değilki 20 sene öncede aynı şeyimi yapmışlar dedim hemen söktük.Tekrar vincent 236 takınca keyif yine geri döndü.Ama kendisinede söyledim bu amfinin hakkı lektor 8 değil,o yüzden Vincent 236 ve Sony cdpyi koltuğumun altına alıp MA RX8 ile tanıştırmak üzere yanıma aldım
    Turushan arkaşımızın ortamı bu hobi icin müsait,heveside yerinde bu hobide yolu acık

Cok iyi ağırlandığım icinde tekrar teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Vincent 236 ile ilgili yorum yazmak istemedim,RX8 le test edince sonuçları burda paylaşırım...

• quote:

Vincent 236 ile ilgili yorum yazmak istemedim,RX8 le test edince sonuçları burda paylaşırım...

Alıntıları Göster
    şimdiye kadar çok fazla cdp tecrübem olmadı, 3300'ü üst düzey diye almıştım, çok heybetli bir cihaz, ağırlığı 15kg, hangi dac kullandılar henüz araştırmadım bilmiyorum, bana göre sesi çok kaliteli, diğer sony sacd ile mukayese ettiğimde çok aman aman bir fark göremedim, şefik üstadım onla ilgili 1-2 yorum yapacaktır,

dediğiniz gibi henüz dijital kaynakları pek kullanmıyorum, aslında egreat m32b mp ve harici hd falan var ama şimdilik ilgimi çekmiyorular, iyi bir media player denk gelirse düşünebilirim

electro-techno müzikleri pio 676'dan dinlemek aslında çok güzel ama vincent'ın performansını görünce 676 da gözden düştü, hatta uygun bir alıcı bulursam hemen satmayı düşünüyorum :)))))))

sevgili üstadım ben her zaman müsaitim, ne zaman istersen gel buyur, seni iyi ağırladığımı pek düşünmüyorum ama bir daha ki eminim bunda daha iyi olacaktır :)))))) bu arada vincent- lektor8 & vincent - ma yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum

• Ha tank ha vilcent cok güçlü cihaz bir ara tecrübe etmiştik. Volum potuna dokunulmuyor mübareğin

• Az önce Vincent 236 ile MA Rx8 leri deneme şansı buldum jazz,rock,r&b,classic tarzda 30a yakın parca dinledim.

Vincent 236 ile MA RX8 uyumu olmadı,kaya gibi öne cıkan basslar,midler geride,detay eksik ama yinede kapalı değil acık sert bir ses.

Enteresan olan volumdeki sınır noktası varcasına o noktadan itibaren her deneyişte vincentin hoyratlaşması,bunu Turushan arkadaşımızın evindede hissetmiştim.

Dali lektor 8 ile Vincent 236 daha uyumluymuş...Turushan arkadaşıma kendi doktorluk mesleği üzeri bilir,tavsiyem şu anki komponentleri başlangıc dozu kabul edip ilerleyen zamanlarda daha üst seviyelere cıkması

• quote:

Az önce Vincent 236 ile MA Rx8 leri deneme şansı buldum jazz,rock,r&b,classic tarzda 30a yakın parca dinledim.

Vincent 236 ile MA RX8 uyumu olmadı,kaya gibi öne cıkan basslar,midler geride,detay eksik ama yinede kapalı değil acık sert bir ses.

Enteresan olan volumdeki sınır noktası varcasına o noktadan itibaren her deneyişte vincentin hoyratlaşması,bunu Turushan arkadaşımızın evindede hissetmiştim.

Dali lektor 8 ile Vincent 236 daha uyumluymuş...Turushan arkadaşıma kendi doktorluk mesleği üzeri bilir,tavsiyem şu anki komponentleri başlangıc dozu kabul edip ilerleyen zamanlarda daha üst seviyelere cıkması
    Vincent 236 ve Sony CDP

• quote:

Vincent 236 ve Sony CDP

Alıntıları Göster
    haklısınız, çok güçlü bir amfi, ses açarken hoparlörler yerinden fırlayacak diye tırsarak açıyorum :))))

oppo95 iyi olurdu fakat şu an 2. eli yüksek fiyattan gidiyor, zaten acelem yok, film izlemeye başlarsam o zaman düşünebilirim,

vincent & ma uyumsuz olabileceğini az çok düşünmüştüm, lektor8'le fena sayılmaz, şimdilik beni idare eder ama yakın bir zaman sonra hoparlörde sağlam bir upgrade yapacağım, zaten şimdiden bir çok cihazı sattım & satıyorum, daha sade, gözü yormayan ama güçlü bir sistem oluşturacağım

• quote:

haklısınız, çok güçlü bir amfi, ses açarken hoparlörler yerinden fırlayacak diye tırsarak açıyorum :))))

.......................................

lektor8'le fena sayılmaz, şimdilik beni idare eder ama yakın bir zaman sonra hoparlörde sağlam bir upgrade yapacağım, zaten şimdiden bir çok cihazı sattım & satıyorum, daha sade, gözü yormayan ama güçlü bir sistem oluşturacağım

Çok doğru karar "az olsun öz olsun" derlerya o türden...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.