Şimdi Ara

VİNCENT KULLANICILARI BAŞLIĞI ...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bir aradan sonra tekrardan herkese merhaba, araştırdım fakat böyle bir topic olmadığı için açmaya karar verdim, yine de benzer bir topic varsa erken uyarırsanız düzenleme yaparız.

3-5 stereo anfi deneyimimden sonra, bir süredir incelediğim, kalıcı ve son olması nedeniyle vincent sv-236 almaya karar verdim ve bugün siparişi verdim, inşallah cumartesi elime geçer, geldiği gün resimleri çekip buradan yayınlarım

vincent kullanıcıları resimleri, kullandığı hoparlör ve kaynak cihazlarla beraber tecrübelerini, avantajları & dezavantajları ile buradan paylaşımda bulunurlarsa sevinirim.

benim vs-236 ile beraber kullanacağım hoparlör, kaynak, kablolar:

dali lektor 8 hoparlör
    denon dcd 3300 cdp
    sony scd-xb770 sacd
    ecosse ms4.45 referance
    nordost black knight int.
    monster m1000i int.

amfi gelip, kullandıkça naçizane tecrübelerimi buradan aktaracağım,

paylaşımlarınızı, yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 18 Ocak 2013; 0:31:25 >

• hayırlı olsun ...(başlığı düzeltirseniz daha hoş olur )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

hayırlı olsun ...(başlığı düzeltirseniz daha hoş olur )

teşekkür ederim, başlıkta ne gibi problem var anlayamadım?
  • ingilizce buyuk harf de iı muhabbeti ;)

• quote:

ingilizce buyuk harf de iı muhabbeti ;)
    problem yok, dikkat çeksin diye bilerek yaptım
  • yanlış anlamayın lutfen daha önceden mevzu olmuştu takıntılı insanlar var :)

• quote:

yanlış anlamayın lutfen daha önceden mevzu olmuştu takıntılı insanlar var :)
    benim için problem değil, konu ile alakalı takıntılı insanlar varsa konuya bakmazlar :))))) admin yazıya müdahale ederse o konuda birşey diyemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

benim için problem değil, konu ile alakalı takıntılı insanlar varsa konuya bakmazlar :))))) admin yazıya müdahale ederse o konuda birşey diyemem

Alıntıları Göster
    Vincent amfileri severim.
    Bir dönem çok almak istemiş ama bir türlü kısmet olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Vincent amfileri severim.
    Bir dönem çok almak istemiş ama bir türlü kısmet olmamıştı.

Alıntıları Göster
    accuphase e-210'la bir süre bakışmış sonrasında vincent'e dönmüştüm, ikisi mukayese bile edilemez ama inşallah sv-236 da beni hayal kırıklığına uğratmaz :)))) pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum, şu an a-676 referance kullanıyorum, çok da güzel sesi var, tek korkum vincent'tan beklediğim sesi alamamak

• yoo bence e210 la vincent sv236 gayet güzel yarışır ve kafa kafaya giderler kanımca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yoo bence e210 la vincent sv236 gayet güzel yarışır ve kafa kafaya giderler kanımca.
    hadi ya :)))) yüreğime su serptiniz, inşallah dinlediğimde de memnun kalırım,
  • bu ses işinde bir kulak diğerini tutmuyor. ama beni hep mutlu etmiştir vincent amfiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu ses işinde bir kulak diğerini tutmuyor. ama beni hep mutlu etmiştir vincent amfiler.
    vincent'ı referance cd çalar, referance interconnect ve speakers kablo ve lektor8'le 3-5 kaliteli cd ile dinleyeceğim, 3-5 gün sessiz sakin bir şekilde demo yapıp sonrasında tecrübelerimi buradan paylaşacağım, pioneer referance a-676 ve japon malı denon pma 700ae ile aynı kaynak ve kabloları kullanarak kendimce mukayese yapacağım, pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum :))))
  • quote:

vincent'ı referance cd çalar, referance interconnect ve speakers kablo ve lektor8'le 3-5 kaliteli cd ile dinleyeceğim, 3-5 gün sessiz sakin bir şekilde demo yapıp sonrasında tecrübelerimi buradan paylaşacağım, pioneer referance a-676 ve japon malı denon pma 700ae ile aynı kaynak ve kabloları kullanarak kendimce mukayese yapacağım, pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum :))))

Hayırlı olsun turushan arkadaşım vincentten inşallah memnun kalırsın,gelsin merak ettim bende denemek isterim 236 yı.Bunun birde mk modeli var aralarında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Hayırlı olsun turushan arkadaşım vincentten inşallah memnun kalırsın,gelsin merak ettim bende denemek isterim 236 yı.Bunun birde mk modeli var aralarında ne fark var?

Alıntıları Göster
    sağol üstadım, mk ile aralarında sadece balance farkı var diye biliyorum, çok da araştırmadım, inşallah gelince test edersin :)))

bu arada bir sıkıntım var, yardımcı olacaklara şimdiden tşk ederim, az önce denon 3300 elime geçti, rahat 15 kilo var, eski model ama çok kaliteli bir cihaz, aldığım kişiye ulaşamadığım için buradan sormak istedim, cihazın altında emniyet yayı gibi bir şey var, bunu her iki durumda da denedim, cihaz açılıyor, her türlü cd koymama rağmen (orjinal - kopya - mp3 - flac ) bir türlü play moduna geçmiyor, dijital göstergede heryer 00 yanıyor, sebebi ne olabilir acaba? alttaki yay gibi kısımda 2 vida var, acaba oradaki vidaları mı sökmek gerekiyor? :))))))

• quote:

sağol üstadım, mk ile aralarında sadece balance farkı var diye biliyorum, çok da araştırmadım, inşallah gelince test edersin :)))

bu arada bir sıkıntım var, yardımcı olacaklara şimdiden tşk ederim, az önce denon 3300 elime geçti, rahat 15 kilo var, eski model ama çok kaliteli bir cihaz, aldığım kişiye ulaşamadığım için buradan sormak istedim, cihazın altında emniyet yayı gibi bir şey var, bunu her iki durumda da denedim, cihaz açılıyor, her türlü cd koymama rağmen (orjinal - kopya - mp3 - flac ) bir türlü play moduna geçmiyor, dijital göstergede heryer 00 yanıyor, sebebi ne olabilir acaba? alttaki yay gibi kısımda 2 vida var, acaba oradaki vidaları mı sökmek gerekiyor? :))))))

Alıntıları Göster
    SHENG-YA CHINA AUDIO

www.china-hifi-audio.com
    Shengya A10CSII Hybrid vacuum tube Integrated Amplifier New : China-hifi-Audio online store, Yaqin,Meixing Mingda,XiangSheng,Line Magnetic Tube Amplifier, power amp, preamp,hi-fi CD Player high end audio for sale [MUIA98385] - $0.00 USD
    http://www.china-hifi-audio.com/shengya-a10csii-hybrid-vacuum-tube-integrated-amplifier-new-p-85.html

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

SHENG-YA CHINA AUDIO

http://www.china-hifi-audio.com/shengya-a10csii-hybrid-vacuum-tube-integrated-amplifier-new-p-85.html

şaka mı ?

Nedir bunlar.. iş yaparlar mı ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

quote:

SHENG-YA CHINA AUDIO

şaka mı ?

Nedir bunlar.. iş yaparlar mı ? :)

Alıntıları Göster
    İş yapar tabi de buralara pek uğramaz CE belgesi yok. CE isterseniz Vincent

• quote:

Aynen hocam... biraz araştırdım .. adamlar hiçbirbüyük üreticinin vermediği detayları veriyorlar.. iç tasarımları ve kullanılan ekipmanlar fiyatına göre olağan üstü..
    Ben şimdi Amerikaya gitsem ordan alıp elimde getirmezmiyim CE belgesi yok diye.. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

quote:

Aynen hocam... biraz araştırdım .. adamlar hiçbirbüyük üreticinin vermediği detayları veriyorlar.. iç tasarımları ve kullanılan ekipmanlar fiyatına göre olağan üstü..
    Ben şimdi Amerikaya gitsem ordan alıp elimde getirmezmiyim CE belgesi yok diye.. ??

Alıntıları Göster
    Dostum tabiki getirirsin sorun yok. Ancak bu işin ticaretini yaptırmıyorlar işte... Sanki her şeyimiz çok düzgünmüş gibi.... Sen ülkeye CE belgesi olmayan Laser Printer ithal edemiyorsun. Millet canavar gibi LASER printer kartuşlarını doldurup doldurup satıyor kimse ulan ne koyuyorlar bunun içine diye sormuyor. Bu kartuşlar makineye girip 200 dereceye kadar ısınınca havaya karışıp ofis çalışanlarının bir güzel ciğerlerine doluyor ... CEEEEEEE gördün mü bak millet kanser olacak kimsenin haberi yok. Bunlar CE peşinde Bravo yani....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.