Şimdi Ara

VİNCENT KULLANICILARI BAŞLIĞI ........... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun....Amatör başlangıç biraz hızlı olmuş direk şampiyonlar liginden girmişsiniz kappalarla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederim dilekleriniz için.amatör oldugum için yeni yeni forumları inceleyip bilgi sahibi olmaya basladım.dediğim gibi daha once baska sistemleri canlı olarak dinlemedim.sistemimi olusturmadan, youtube den daha cok sistemleri dinlemişligim vardır.hangi lig super hangı sı 1 ci lig pek bir bilgim yok.ve diger sistemlerle benim sistemim arasında kıyaslamada yapamam..bu kotu bir durum belkide iyi :) en guzeli benim sanıyorum boylelikle :)kablolaların stok kablo olmasına ragmen.sadece hop kablosu biraz iyi neotech .sesi sahnesi buyuleyici.video yapabilirim vakıt bulursam.. sırada 2 cift xlr ile 1 cift rca kablo vede tabi hop kablosu alımı var birde guc kaynagı dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonnstop

tesekkur ederim dilekleriniz için.amatör oldugum için yeni yeni forumları inceleyip bilgi sahibi olmaya basladım.dediğim gibi daha once baska sistemleri canlı olarak dinlemedim.sistemimi olusturmadan, youtube den daha cok sistemleri dinlemişligim vardır.hangi lig super hangı sı 1 ci lig pek bir bilgim yok.ve diger sistemlerle benim sistemim arasında kıyaslamada yapamam..bu kotu bir durum belkide iyi :) en guzeli benim sanıyorum boylelikle :)kablolaların stok kablo olmasına ragmen.sadece hop kablosu biraz iyi neotech .sesi sahnesi buyuleyici.video yapabilirim vakıt bulursam.. sırada 2 cift xlr ile 1 cift rca kablo vede tabi hop kablosu alımı var birde guc kaynagı dusunuyorum.

Hayırlı olsun

Keşke forum okuyup sonra alışveriş yapsa idiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hayırlı olsun....Amatör başlangıç biraz hızlı olmuş direk şampiyonlar liginden girmişsiniz kappalarla

:-))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yine de iyi bir giriş yaptı Eraycelik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

bence yine de iyi bir giriş yaptı Eraycelik..

Gulegule kullansın

• aynelyakin tabi ki.
  • Tesekkurler iyi dilekleriniz icin.su an memnunum sistemimden kablolarla daha da iyi olucak tir umuyorum.tabi ondan sonrada odanin akustik. Tasarimina girecegim nasip olursa.

• Asagidaki markalara da bir göz atsaydiniz keske.

Arcam A39
    Electrocompaniet 5MK2
    Exposure 3010s2
    Symphonic line 14 Edition
    Rega Elicit-R
    Musical Fidelity M6 SI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadeto -- 15 Şubat 2016; 17:04:25 >
  • nonnstop N kullanıcısına yanıt
    Güzel bir sistem olmuş.
    Güle güle kullanın. Kablo işini de çözerseniz eminim daha iyi olacaktır.
  • Vincent SV 236 MK kullanıcısıyım.

Firmanın ürünleri Çin'de üretildiği için (oysa Almanya'da dizayn ediliyorlar) Markaya karşı genellikle bir ön yargı söz konusu olduğunu düşünüyorum.

Amplinin stock halini de başarılı bulmakla birlikte, stock lambaları daha kalitelileri ile (genalex gold lion, ekco vs....) değiştirdiğinizde, cihaz ciddi bir performans sunmaya başlıyor.

Sistemi kaliteli bir RCA ile (audioquest water) tamamlarsanız, elde edilen sonuç etkileyici.

Bana göre tam bir fiyat - performans amplisi.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.