Şimdi Ara

VİNCENT KULLANICILARI BAŞLIĞI ........... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca 3 adet 12ax7 lambaları Tung Sol Gold pin ile değiştirdim, detay daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticuM

quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Az önce Vincent 236 ile MA Rx8 leri deneme şansı buldum jazz,rock,r&b,classic tarzda 30a yakın parca dinledim.

Vincent 236 ile MA RX8 uyumu olmadı,kaya gibi öne cıkan basslar,midler geride,detay eksik ama yinede kapalı değil acık sert bir ses.

Enteresan olan volumdeki sınır noktası varcasına o noktadan itibaren her deneyişte vincentin hoyratlaşması,bunu Turushan arkadaşımızın evindede hissetmiştim.

Dali lektor 8 ile Vincent 236 daha uyumluymuş...Turushan arkadaşıma kendi doktorluk mesleği üzeri bilir,tavsiyem şu anki komponentleri başlangıc dozu kabul edip ilerleyen zamanlarda daha üst seviyelere cıkması

Merhaba,

Vincent ile RX6 ve RX8 uyumunun iyi olduğundan bahsedilir genellikle... Bahsettiğiniz Vincent SV236 ve RX8 uyumunun olmaması kullandığınız CD playerdan olmasın? Aynı ürünler bende de mevcut. İlk kullandığım Sony CD player dan Marantz CD5001 modeline geçtikten sonra bile ses çok daha dengeli oldu...

daha iyi kavramı göreceli bir durumdur...vincent 236 ile hafta sonu B&W 704 üde dinledim yine aynıydı güç vardı ama açık sert detaysız bir güçtü,yanımda @turushan arkadaşımda vardı pioneer A70,Primare I22 sıralamasında Vincent 236 en geride idi.Siz beğenmişsiniz başka beğenenlerde vardır saygı duyarız önemli olan mutluluk...

CDP olayına gelince parçaları Oppo 95 ile flac dinliyorum,Oppo 95 te Sabre 32 bit dac var tonalitesi yumuşak ve müzikaldır,daha önce Teac,Rcam dac kullanmıştım bunu net söylebilirim.

tekraren, iyi kavramı görecelidir "deveden büyük fil var fildende büyük balina"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 19 Şubat 2013; 9:56:20 >

• Tabiki öyle... Burada kaynağın önemli olduğunu belirtmek istedim... Benimki sadece bir yorum...
  • Uzun bir ayrılıktan sonra Stereoya siyah renk Vincent SV237 ile geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 11 Şubat 2016; 12:07:52 >
  • Hayırlı olsun Vincent başlığı 3 senedir sessiz kalmış.
    Aslında ülkede epeyce Vincent kullanıcısı var diye düşünüyorum.
    Ama foruma yazmayanlar mı genelde bunlar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Hayırlı olsun Vincent başlığı 3 senedir sessiz kalmış.
    Aslında ülkede epeyce Vincent kullanıcısı var diye düşünüyorum.
    Ama foruma yazmayanlar mı genelde bunlar acaba

Evet Atilla hocam Bende 236 ve 237 kullanıcısının çok olduğunu düşünüyorum .Sessizlik konusuna gelirsek diğer konu ve forumlar içinde geçerli ciddi bir sessizlik var eski hareket hararetli tartışmalar yok herkes kabuğuna çekildi sanli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ...Hoparlörler 🔈🔈🔈🔈

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Hayırlı olsun ...Hoparlörler 🔈🔈🔈🔈

Eywallah hocam teşekkürler...Bose 701 ile sürücem.
    Denedikten sonra mı aldın yoksa bağladığında ilk kez mi eşleşmelerini dinleyeceksin keza BOSE 701 zor bir hoparlördür...
  • quote:

Denedikten sonra mı aldın yoksa bağladığında ilk kez mi eşleşmelerini dinleyeceksin keza BOSE 701 zor bir hoparlördür...

Deneyerek almadım sayın hocam,ben Pioneer A9-MK2 ararken biraz çıtayı yükselteyim dedim Vincent ile tanıştım dinledim KEF ile çok beğendim 236 ararken 237 uygun fiyata düşünce 237 de karar kıldım.
    Hoparlör kısmı esnek hoparlörde değişikliğe gidebilirim ama Vincent SV237 kalıcıdır.CD player olarakta Pioneer PD-D9MK2 kullanıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Deneyerek almadım sayın hocam,ben Pioneer A9-MK2 ararken biraz çıtayı yükselteyim dedim Vincent ile tanıştım dinledim KEF ile çok beğendim 236 ararken 237 uygun fiyata düşünce 237 de karar kıldım.
    Hoparlör kısmı esnek hoparlörde değişikliğe gidebilirim ama Vincent SV237 kalıcıdır.CD player olarakta Pioneer PD-D9MK2 kullanıcam.

Öncelik le hayırlı olsun

Umarım beğenirsiniz

Fakat kalıcı olacak diye kafanızda yer oluşturma yin

bir çok Hoparlörün kotu çaldığı izlenimine kapılıp Hoparlörler kotu diye düşünmeyin
    Zira objektif karar verin anfi mi Hoparlor mu sorun lu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım bir gelsin bağlayalım dinleyelim ona göre bir yol haritası izlicem ama amfimi Vincent 237 yi çok isteyerek aldım.

Dost acı söyler ama bence A9 SV237'den daha iyidir...
  • quote:

Ben ustu kapalı söyledim arkadas üzülmesin diye ustat sen patlattın mevzuyu ;)

• Sen üstü kapalı konuşmayı hiç beceremiyor muşsun... direk oturtmada çok daha iyisin
  • quote:

Sen üstü kapalı konuşmayı hiç beceremiyor muşsun... direk oturtmada çok daha iyisin

O zaman Madrv başlığından takip et beni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Ben ustu kapalı söyledim arkadas üzülmesin diye ustat sen patlattın mevzuyu ;)

Hayırlısı bakalım hele bir gelsin değerlendirme yaparız elbet Alman AUDİO SV236 için rerefenzeklasse demiş (1.0 vermiş değerlendirme olarak)ve 105 puan vermiş mesela.A9 kötü değildir kesinlikle ama 2.2 ve GUT yazmış A9 dinlemedim ama Vİncenti dinledim sıcak tonlaması güzel ve çok doğal ses veriyor ve çok güçlü bir amfi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 12 Şubat 2016; 16:21:19 >

• hayırlı olsun Kemal hocam güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

hayırlı olsun Kemal hocam güle güle kullan.

Eywallah daha iyileri sizlerin olsun 👍

• bende stereo ya amatorce ilk başlangıcı yaptım 2 ay once ...fazla bir sistem dinlememiş olmakla beraber .muzik dinlemek benim için yemek içmek gibiydi. amatörce kulaklıkla dinleti lerimi yine amatörce zaman ve para ayırıp topladıgım ilk sistemim. vincent konusunu gorunce paylasayım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonnstop -- 14 Şubat 2016; 13:59:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.