Şimdi Ara

Vincent sv-236 mk2 ve denon pma-2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam başlıktaki 2 amfiyi dinleme fırsatı bulan birinden yorum almaya ihtiyacım var. vereceğiniz fikirler tabiki sizin görüşünüzü yansıtacak bunun farkındayım ama hiç yorum alamamaktan iyidir diye konu açma gereği duydum.

• LPRNTRK L kullanıcısına yanıt
    Aynı anda olmasa bile defalarca dinlemişliğim var.
    Hoparlör nedir?
    Mekanın özellikleri ve dinledğiniz türler nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Aynı anda olmasa bile defalarca dinlemişliğim var.
    Hoparlör nedir?
    Mekanın özellikleri ve dinledğiniz türler nelerdir?

Yanıt için teşekkür ederim. Hoparlörler yamaha ns-2000 mekan dikdörtgen 35m2 girinti çıkıntı yok ama tavan odanın %40 ından itibaren 45 derecelik bi açıyla alçalıyor, çatı katı, apartman dairesi olduğu için yüksek sesle dinleme şansım pek olmuyor. Hoparlörlerin tam karşısında bir pencere var. Dinlediğim türler downtempo, electronic, classical ve kimi zaman hiphop, r&b evet biraz alakasız kabul ediyorum
    Mekanın genişliği hoparlörünüz ile uyumlu zaten vintage cihazlar camiasında en çok arzulanan serilerden olan Yamaha Centennial serisinin hoparlörü nadir bulunacak bir mücevher.
    Amfi seçimine gelirsek eğer hoparlörün keskin berilyum sürücülerini keskinleştirmeyecek kadar atak ama bass sürücüsünü harekete geçirecek kadar güçlü aynı zamanda da bassların uzamasını engelleyecek kadar da kontrollü bir cihaz bulmak lazım.
    Maalesef alternatiflerinizin ikisi de bu yapıda değil.
    Size öneri yapmak isterdim ama öneriler vintage cihazlar olacaktır . Onlarında mevcut performanslarını bilmeden önermek istemem.Ancak olası ikinci el cihazları listeleyeyim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-accuphase-e-305-high-end-ampli-418689364/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-mcintosh-ma-6450-amplifier-411256232/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-classe-audio-ten-power-classe-audio-four-pre-400952727/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-adcom-gfa-5500-gfp-565-stereo-pre-power-takim..sifir..u.s.a-409033377/detay

• Aslında şuan vintage bir pre-power kullanıyorum. Yeni sayılabilecek bir amfiyle nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden böyle bir şeye giriştim. Sonuç sizce kesin olarak olumsuz mu olur? Yoksa denemeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPRNTRK -- 5 Nisan 2017; 9:42:46 >
    Şu anda kullandığınız model nedir?

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    accuphase c222-p266, şuan bu setuptan memnunum. beğenmezsem yeni aldığım ürünü satarım ya da başka bi yerde değerlendiririm diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer A-A6-J Anfi nasıldır???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstat tabiki benden daha iyi bilir de accuphase yanında diğerleri hakaret gibi olmaz mı biraz?
    O hoparlör için arasınız bulamayacağınız bir partner var elinizde ben olsam hiç maceraya girmezdim.

Hakli olabilirsiniz, ama yine de boyle bir sey deneyecegim sanirim 😂

Bence sataın alıp paranızı sokağa atmayın. Ürünü evinizde denetebilecek bir firma bulup test edin.

Bu da bir seçenek haklısınız. Teşekkür ediyorum ilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.