laptopuma 3g vınn modem taktım ve kuruluma başladım (sabah arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz çalışmıştı) ancak kurulum devam ederken "addpbk.exe çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum ancak bu hatanın altında yazan programı sonlandıra bastığım zaman bile program yüklenmeye devam ediyor ve sonunda bildirim çubuğunda yazılım başarıyla yüklendi diyor. daha sonra programı çalıştırdığımda tam sinyal gücü ile baglan a tıklıyorum ancak henuz hiç baglantı kuramamışken "baglantı sonlandırıldı" diyor.
gecen gün 40dk trkcell teknik hizmetlerden yardım aldım ancak onlarda sorun için uygun bir çözüm yolu bulamadı.
hp laptop kullanıyorum çakışma olmaması için airties wus300 yazılımını sildim wireless ı kapatıp yükledim vs. ama işe yaramadı vista home premium kullanıyorum tüm güncellemeler yapılmış durumda pc de herhangi bir yazılımsa ya donanımsal sorun yok. yardımlarınızı bekliyorum...
Denetim masası / Sistem ve Bakım / Yönetimsel Araçlar 'dan Telefon hizmetini Otomatik yapıp Vista'yı yeniden çalıştırıp bir dener misiniz?
dostum sağol ama recovery yatım bile :/ recoveryden sonra şu an sorunsuz kullanıyorum. yine de teşekkür ederim..
aynı sorun bende de mevcut... recovery dediğin nedir forsaken4eva ? ayrıca dediğin bölümü de bulamadım sattackus, acil yardım rica ediyorum arkadaşlar...