iYİ akşamlar arkadaşlar ! 2 gündür youtube gibi genel sitelere ve bazı haber sayfalarına ve vk.com gibi sosyal sitelere giremiyorum =( Sebeb i bulamadım lap topta Vınn kullanıyorum normalde hiç bir sorun yoktu kendiliğinden başladı arkadaşların bil. hiç bir sorun yok ) Ancak bende hala devam ediyor Dns denedım k tunnel gıbı programlar kullandım ve Vınn ı tekrar yükledim ancak sonuç vermedi sebeb ne olabılır ?
Aynı sorun bende de var.Türkcel bilerek kısıtlamaya mı gitti? Yoksa geçici bir durum mu bilemiyorum...
bende de vınn var ama böyle bi sorun yok
müşteri hizmetleriyle görüşün ..
quote:
Orijinalden alıntı: sadohan
iYİ akşamlar arkadaşlar ! 2 gündür youtube gibi genel sitelere ve bazı haber sayfalarına ve vk.com gibi sosyal sitelere giremiyorum =( Sebeb i bulamadım lap topta Vınn kullanıyorum normalde hiç bir sorun yoktu kendiliğinden başladı arkadaşların bil. hiç bir sorun yok ) Ancak bende hala devam ediyor Dns denedım k tunnel gıbı programlar kullandım ve Vınn ı tekrar yükledim ancak sonuç vermedi sebeb ne olabılır ?
Yasaklama gelmiş olabilir.. !
yasaklama yok
ttnet ile vk sitesine bağlanıyorum ama vınn ile 3 gündür bağlanmak mümkün değil.Aynı bilgisayarı kullandığım için sorun bilgisayar ayarları ile ilgili değil, Türksel kaynaklı olmalı.
vk.com 02.05.2012 tarihi ile mahkeme tarafından kapatılmıştır.VINN ile açılmaması nedeni bu sanırım.Bu devirde yasakçı zihniyet olsun inanılmaz!
vk.com vınn yasağl kalktı..açılıyor....
bende vinn ile acamıyorum.. dns degiştirdim ama yemedi.. bir çözüm bulabilen var mı acaba?
Türkcel den teknik bölüme ulaşıp yardım istedim yapamayız dediler yardımcı olmadılar.Yetenekli arkadaşlardan ilgi bekliyoruz...Gri modem dns ayarlarını değiştiremiyorum....
bugun hiçbir değişiklik yapmadan geri geldi vk... şaka gibi, iki gun geliyor sonra geri gidiyor.. sanırım turkcell bizimle kafa buluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme