Şimdi Ara

Vınn... Gerçekten Vınnnnn mı sanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayından bu yana bağlantım bu şekilde..

Hayat paylaşınca güzel ama bide paylaşabilsek....

Merkezden 3 gün önce bir çözüm geldi;
    -15 gün bize verin cihazı kontrol edelim..
    -Tabi olur..Bu zaman içerisinde bana bir modem vereceksiniz değilmi?
    -Hayır
    -Nasıl Hayır ben napıcam?..
    -TİM i arayın onların ellerinde varsa yedek size verir
    -Nasıl yani TİM de yoksa ne olacak?
    -O zaman size yeni modem veremeyiz..

Tüketici haklarına göre garanti süresindeki üründe bir arıza çıkarsa tüketiciye eski alınan cihazın tamir süresi bitene kadar başka bir tane temin edilir..
    Bu olay 3 kez tekrarlandıgı süre eski alet ilade edilip Yeni (Sıfır) cihaz tüketiciye verilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaydin -- 25 Haziran 2012; 0:51:16 >

• Superonline Turkiyenin en hızlı mobil interneti bizde diye sürekli reklam yapıyor .Bu reklama inanıp Bodrum da yazlıkta kullanMak için 3G Vınn aldım dowload Ve upload hızı çogu zaman 0.5 Mb in altında zaman zaman download 1 Mb in üstüne çıkıyor.Durumu Turkcell e bildirdim inceliyoruz diyerekten yaklaşık 20 gundur beni oyalıyorlar.Çok nadir de olsa hız bazı saatlerde 3 Mbit e çıkıyor. Bu da gösteriyorki hız kullanıcı sayısına gore değişiyor.Altyapıları yetersiz ama yatırım yapmak işlerine gelmiyor.Bir de utanmadan en hızlı mobil internet bizde diyorlar ya öbürleri daha berbat yada bunlar yalan söylüyor.Vınn 3G alacaklar bir daha düşünsün derim.

• Allaha sukr ben avea jet aldim hizim 5 mbps nin altina dusmuo en yuksek 6.2 yi gordum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip mobil modemler şehrin merkezinde hızlı çeksin diye üretilmedi.. bu tip modemlerin heryerde her şekilde çekmesi lazım..ben izmir urla dayım gel bakalım burada sen o hızının 1000/1 ini cekebiliyomusun gör :))

Aynı 4x4 araçlar gibi..adamlar 4x4 diye piyasaya arac sürüyor millet onları normal asfalt yolda kullanıyor, sonrada harika araç çok menunum diyorlar..
    git bakalım dağda arazide sürebiliyomusun orada bir dene sonra iyi de :)))
  • Kullanılan Vınn modem modeline göre de değişiyor. 43.2 mbit'lik modemler standart olsa ADSL'in yüzüne bir daha bakmazsınız o derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.