Şimdi Ara

Vınn ile birlikte duo girme fikri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biz yurtta kalıyoruz ve internet çok yavaş beraber oynayacağımız ms düşük bir şekilde oynamanın yollarını arıyoruz. Vınn almayı düşünüyoruz ama 2kişi nasıl bağlanıcaz onu bilmiyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz. Yüksek meblağlarda olmazsa güzel olur öğrenci adamız. :)

• Ya Wifi-Vınn tarzı harici vınnlardan alacaksın yada vınndaki hattı telefonuna takıp paylaşıma açacaksın
  • Ben Vınn kullanıyorum, bırak 2 kişi duo girmeyi, Ping tek kişi girerken 120den az olursa şükret.
    Kotayı aşınca Launcheri bile açamıyor ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vınn hızı önemli. Hesaplama yapalım. 50-80 ping oluyor normalde. Dalgalanma olmaması için 50 gibi düşünmek lazım. 1024/50 = 20 mb civarı oluyor. Yani bir bilgisayar için 20 mb hız lazım. İki bilgisayar oynanacaksa en fazla 30 yeter büyük ihtimal. Ama ben sizin yerinizde olsam 3-4 gb kotalı en az 20mbps hızlı 2 tane vınn alırdım.

Hesapalamalara göre en aşşa 20 mb gerekiyor flickering olmaması için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onların genelinde 1 GB akk sınırı oluyor. Aşınca direkt 5kbps hızına düşürüyor. Tam değeri ben de bilmiyorum fakat ya 1GB ya da 5GB olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Onların genelinde 1 GB akk sınırı oluyor. Aşınca direkt 5kbps hızına düşürüyor. Tam değeri ben de bilmiyorum fakat ya 1GB ya da 5GB olması lazım.

5 olsa iyi
    500 bayt Download hızı gördüm geçen az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi fakirmisiniz? fiberneti çak binaya sonra gelsin 30 pingler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte sıkıntı orda :D yurtta kalıyoruz vizelerden sonra zaman geçmeyecek. bizde onu düşünüyoruz
  • Arkadaşlar en az 7.2mbit bir modem ve 6-8 gb kotalı bir data hattı ile full çeken bir yerden internete bağlanıyorsun ve wifi ile internet paylaşma programları ile interneti arkadaşın ile paylaşıyorsun bu programlara örnek : connectify dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.