Şimdi Ara

Vınn Wifi Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben turkcellin vınnwifi'sinden aldım, hem telefonuma hem laptopuma hem de tabletime çok rahat bir şekilde girebiliyor.

Fakat çok eski bir laptopum var onda kullanamıyorum. Kablosuz ağlarda adı çıkıyor fakat bağlanmıyor. Modemi yalnızca usb kablosuyla bilgisayara bağlarsam internete girebiliyor. Bunu nasıl düzeltebilirim, bilgisayarın sorunu ne burada? Ne yapmam lazım?

Teşekkürler şimdiden.

• Arkadaşlar bir sorunum daha var. Dün engellenmiş sitelere girebiliyordum, bugün giremiyorum bunun sebebi ne ve nasıl düzeltebilirim? Dns falan değiştirdiğim halde girilmiyor??
  • Laptop geri kalmış olabilir wifisi desteklemiyordur
    G standardinda baglaniyordur vinn wifi sanirim n standartta bu yüzden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni konu açmayacağım, bir şey daha belirtmek istiyorum. ben 4GB almıştım. daha 10 gün bile olmadı, ne video izledim ne de bir şey indirdim. yalnıza forum ve twitter. ona rağmen 3,5GB kullanmışım. bu bana hiç normal gelmiyor?????
  • başkası kırmış kullanmış olabilir.

bu arada eski laptop'lar için şifreleme sisteminizi basitleştirip tekrar deneyin,
    mesela WPA değil de WEP olarak değiştirin, belki yeni şifreleme sistemini desteklemiyordur.

Öte yandan ilk konuya dönersek eğer şifreleme sisteminiz WPA ise kırması bir nebze daha zordur,
    komşunun çocuğu gelip modemin içine girip bilgileri almış olabilir (yaşanmış olaydır).

• vınn ayarlarını kontrol edin. 802.11bgn mixed mod şeklinde ayarlayın.

notebook'un wireless kartını güncellemeyi deneyin birde. güncellemeyi bilmiyorsanız "driver booster" programını yükleyin. internet bağlantısı ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.