Şimdi Ara

vio blade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 53 lvl warrior rutless blade charım var
    violet blade için tüm malzemeleri satın aldım topladım velhasıl 10m.kusur gold a mal oldu
    şimdi sorum şu yakma ihtimalide var mış hitti ortalama kaça getiridikten sonra nerde ki sp de ki blacksmith yoksa dragon dakine mi yaptırtayım çünkü tüm parayı ona döktüm pazarda korkunç fiyatlar çekiyorlar vio blade için lütfen tavsiye bekliyorum
    birde 55 kadar bekleyimmi yoksa şimdi bassam lvl düşük diye yakma ihtimali olurmu??

• vallaha bende vıo bow yapıcam kac para harcamam lazım banada bı soyleyebılırmısınız lvl 54
  • 55 i beklemen şart değil sanırım.ben 65 lvl ft silahı 52 lvlde basmıştım ve olmuştu.herkes dc diyo d castlede bas.Sp de basma sakın.herkes orda takıldıgı için lag etkiliyo sanırım.hit in pek bir etkisi varmı bilmiyorum.hitlede bastım hit olmadanda bastım pek bir fark göremedim.Kendini pek alıştırma %90 olmayacak o silah.olma şansı düşük.hemde çok.bunun nedenide insanların 6 dolar verip hammer almasını sağlamak.yoksa nasıl para kazanıcaklar..daha dün 2 tane violet bir tanede sc armor bastık.Ben 69 lvl olduğum için 72 lvl arkadasıma verdim belki bir etkisi olur dedim.arka arkaya üçünüde bastık ve hiçbiri olmadı.hammer kullanmadık ama.hammer al 14m verip cm den.yanlız hammer lede kesin olucak diye bi kaide yok.hammer kullanarak 5d armor basmıştım ve olmamıştı.Yinede hammer almanı tavsiye ederim.Dediim gibi kendini fazla alıştırma.Ben şimdiye kadar en az 10 tane 5d,4 civarı violet,3 toxic, 1 sc ve 5-6 tane ft basmışımdır.5d lerin hepsi yandı,violetlerden 1 tanesi oldu,toxiclerden 1 tanesi oldu, sc zaten dün yandı :)) ft leri yapması zor deil.onlar genellikle oldu ama+ basarken yaktım onlarıda :)))

ne diyim KOLAY GELSİN.UMARIM OLUR....

• bilgi guzel benım ısımıde gorur sagolasın akın
  • akın eyvalla akşam deneyecem umarım olur ama olmayacağına kendimi inandırdım sağol bilgiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

55 i beklemen şart değil sanırım.ben 65 lvl ft silahı 52 lvlde basmıştım ve olmuştu.herkes dc diyo d castlede bas.Sp de basma sakın.herkes orda takıldıgı için lag etkiliyo sanırım.hit in pek bir etkisi varmı bilmiyorum.hitlede bastım hit olmadanda bastım pek bir fark göremedim.Kendini pek alıştırma %90 olmayacak o silah.olma şansı düşük.hemde çok.bunun nedenide insanların 6 dolar verip hammer almasını sağlamak.yoksa nasıl para kazanıcaklar..daha dün 2 tane violet bir tanede sc armor bastık.Ben 69 lvl olduğum için 72 lvl arkadasıma verdim belki bir etkisi olur dedim.arka arkaya üçünüde bastık ve hiçbiri olmadı.hammer kullanmadık ama.hammer al 14m verip cm den.yanlız hammer lede kesin olucak diye bi kaide yok.hammer kullanarak 5d armor basmıştım ve olmamıştı.Yinede hammer almanı tavsiye ederim.Dediim gibi kendini fazla alıştırma.Ben şimdiye kadar en az 10 tane 5d,4 civarı violet,3 toxic, 1 sc ve 5-6 tane ft basmışımdır.5d lerin hepsi yandı,violetlerden 1 tanesi oldu,toxiclerden 1 tanesi oldu, sc zaten dün yandı :)) ft leri yapması zor deil.onlar genellikle oldu ama+ basarken yaktım onlarıda :)))

ne diyim KOLAY GELSİN.UMARIM OLUR....

Teşekkürler bilgi için anladım sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcer -- 29 Haziran 2007; 16:00:52 >

• zaten akın oraya yazmıs ıyıce okursan hammerde tam kesın sonuc vermıyomus :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler cristal summit te basin tabiki.. ben hep orda basiyorum pek yanmadi ama yine siz bilirsiniz.. bence en bos serverda c.summitte basin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

Beyler cristal summit te basin tabiki.. ben hep orda basiyorum pek yanmadi ama yine siz bilirsiniz.. bence en bos serverda c.summitte basin.

Doğru diyor lag olayları oldukça az orada...
  • geçen gün bastım yandı vio blade oyunla ilgili tüm hoşuma giden olaylar bir anda bitmişti derken case ve altın bar harcamalar geri geldi bir bende ki sevinci görecektiniz yaw
    bende vio sword olayının malzemelerini aldım para birikirse crstal summit te basacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin74 -- 1 Temmuz 2007; 21:07:07 >
  • sormak istediim 1 şey var peki bu rare itemlere + basmak dier itemlere + basmakla aynı mı ihtimal olarak yoksa daha mı düşük mesela normal itemleri +2 ye kadar hiç zorlanmadan basılıyo bunlarda nası bişey var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.