Şimdi Ara

Viomi robot süpürgeler Sunny tarafından Türkiye'de üretilecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viomi robot süpürgeler Sunny tarafından Türkiye'de üretilecek!

Çinli akıllı süpürge devi Viomi, Türkiye’de robot süpürge üretimi yapacak. Xiaomi ekosistemine yönelik ürünler de geliştirilen Viomi, robot süpürge üretimi için Sunny ile anlaştı. Viomi ile yapılan anlaşmaya göre firmanın ürünlerinin üretim, montaj, geliştirme ve satış dağıtım alanlarında Sunny yetkili kılındı.

Yerli üretim süpürgeler ilk çeyrekte satışa sunulacak

Sunny Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, yerli üretim Viomi modellerinin 2022’inin ilk çeyreğinde erişilebilir fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacağını söyledi. Viomi süpürgeler Atmaca Alpha 2 Pro, V5, V5 Pro adıyla piyasaya sürülecek. Türkiye’de önümüzdeki yıl 1 milyon adet robot süpürge satılması bekleniyor. Sunny robot süpürge pazarının yüzde 30’una hakim olmayı hedefliyor. Yerli üretim süpürgeler bir sonraki Avrupa’ya ihraç edilecek.

Ayrıca Bkz.Arçelik ve ASPİLSAN'dan yerli batarya üretimi iş birliği!

Sunny’nin çatı şirketi, Samsung marka akıllı telefonların ve televizyonların Türkiye’deki üretimini de üstlendi. Samsung’un çok sayıda telefonu ve televizyonu Türkiye’de şirketin tesislerinde üretiliyor.

Adem Atmaca, önümüzdeki aylarda satışa sunulacak yerli üretim Sunny Atmaca robot süpürgeleri hakkında şunları söyledi:

“Alpha 2 Pro, V5 ve V5 Pro Modellerinin üretimi ve V2 Pro’nun pazarlama ve lojistiği ilk defa Türkiye’de Sunny tarafından yapılacak. Alpha 2 Pro, 4000 PA emiş gücü ve 5200 mAh batarya kapasiteye ayrıca Lidar sensör teknolojisi ile engellerden kaçınma özelliğine de sahip. Halı algılama özelliği ve otomatik toz boşaltma ünitesiyle de bir ay boyunca eller serbest temizliğin rahatlığını yaşatacak. Akıllı telefonla kontrol edilebilen Viomi akıllı süpürgeler, LDS akıllı navigasyon ve AI algoritma özellikleriyle evinizin haritasını çıkararak, istediğiniz gibi bir temizlik programı yapmanızı sağlarken, Google ve Alexa uygulamaları sayesinde sesli komut ile de çalışabiliyorlar.”

• Assembled in Turkey*

• güzel haber ama firmanın kendisinin gelip üretim yapması daha iyi olacaktır.

• Navlun fiyatları artıp TL değer kaybedince ülke kıymete bindi.

• 231407 kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan fabrika kurmak maliyetli olduğu için mevcut firmalarla anlaşıp ortaklığa gidiyorlar. Aynısı Samsung için de geçerli.

• yc#1 kullanıcısına yanıt
    Ortaklık ta güzeldir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de üretilen modellerin fiyatına da yansır umarım bu ortaklık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarantinoprof T kullanıcısına yanıt

Hocam biraz daha detay verir misin?

Ozellikle plastik kasa neden burada uretilmiyor?

Sensorler ve kartin disaridan gelmesi cok normal ama teknoloji gerektirneyen parcalar burada uretilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Plastik parçaları üretmek mümkün ancak Sunny firması bu plastik parçaları üretecek alt yapıya ve kaliteye sahip değil.Navlun(nakliye) konteyner fiyatlarının 18.000 dolar olduğu şu dönemde ürünün %60 ını oluşturan plastik parçalarının bile hazır gelmesi çok üzücü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Viomi ye elveda o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    kalitesi aynı olacaksa sorun yok lakin kalite düşüp fiyat aynı kalacaksa ozaman sotun demek

• batkent B kullanıcısına yanıt
    İlk etapta iş ortağı bulma ve bulduktan sonraki ilk yatırım maliyeti (yeni kalıplar hazırlanması ve deneme üretimlerinde geçecek süre vb.), plastik enjeksiyon için hammaddenin yine ithal ediliyor olması vb. durumlar fiyat olarak dezavantaj oluşmasına sebep olabilir.

Ancak uzun vadeli bir plan düşünüyorlarsa muhtemelen ileri bir dönemde bu parçalarda burada üretilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 16 Aralık 2021; 13:39:14 >
  • çin'in taşeronu bile olduk

• aycibin A kullanıcısına yanıt

Yeni ve Güçlü Türkiye.

• Tarantinoprof T kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum düzeltme yaptım teşekkür ederim.

• Burda birlestirelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.