Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?
8 günlüksen alma derim bi 100 günlük ol da alırsın
BebeAspirini haklı..
Şimdilik kendini geliştirmeye bak derim..[Ensturman,müzik, vsvs.]
Müzik kariyerine başlayacağın zaman alırsın.
+VIP in yetenek gelişimine etkisi yoktur.
quote:
Orjinalden alıntı: TheRed
BebeAspirini haklı..
Birbirinizle Böyle Şakalaşırmısınız Ben Daha Buralarda Yeniyimde
quote:
Orjinalden alıntı: ByErgi
quote:
Orjinalden alıntı: TheRed
BebeAspirini haklı..
Birbirinizle Böyle Şakalaşırmısınız Ben Daha Buralarda Yeniyimde
Onlar aralarında şakalaşır, ama tavsiye etmem
quote:
Orjinalden alıntı: Shinigami_L
Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?
vipin artısı yok vip olmamanın eksileri var
arkadaşlar haklı 100 gün olana kadar pasa yeteek geliştir hatta git üniversiteden ders felan al karakterini geliştir sonra artık müziklemi uğraşçaksan yada suçla felanmı uğraşçaksan vip alırsın
Üniversiteye gidiyorum ama mekandaki karakterlere teker teker bakıp hoca mı bulmam gerkiyor ? Çok zahmetli bi iş bu.
Aç msn ini konuşalım hacı
8 gündür oynuyorum ama hiçbir etkinlik yok anlamış değilim ,kitap al oku diyor gittim aldım kullan a bastım ama yetenekleriniz olmadığı için kullanamazsınız diyor.flüt çalma kitabı aldım o da öyle yetenekleriniz olmadığı için kullanamazsınız diyor.Peki kardeşim bu yetenekler nerede gelişiyor,1 haftadır yaptığım tek şey kola almak içmek,parka gidip gezinmek :S hiçbir gelişme yok kısacası can sıkıcı gibi geldi de bakalım neler olacak gelen puanları da müzik ve besteye dağıtıyorum.para da kazanamıyorum zaaten bu oyunu yıllarca oynayabileceğimi hiç sanmıyorum ekşın yok
Ekşın yok ha?
5648684684 ajandan kaçmanın, valinin evine girip çılgın kedisi tarafından ısırılmanın, grupça belediye binasını kundaklayıp yakmanın, çaylak ajanlardan eşya çalmanın, mekandaki parayı hortumlamanın zevkini tatmadan ekşın yok diyemessin.
Onun dışında zombi günleri... Anlatılmaz yaşanır.. [0nur!]
Neyse sen müzik yolunda ilerleyeceksin anladığım kadarıyla, enstürman çal kitapalrını okuyabilmen için öncelikle onunla ilgili ön yeteneği okuyup geliştirmelisin,
Misal elektro gitar,keman,chapman gitarı vs için TEMEL TELLİ ENSTURMANLAR, davul,darbuka vs için TEMEL VURMALI ENSTURMANLAR gerekli.
235 gündür popmundo sayesinde ekşınlara doyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: aabb123
235 gündür popmundo sayesinde ekşınlara doyuyorum
ciddimisin? senin adına üzüldüm dorusu
quote:
Orjinalden alıntı: taichi
quote:
Orjinalden alıntı: Shinigami_L
vipin artısı yok vip olmamanın eksileri var
havasınıda basıyo artist bence alma şimdilik müzik için yetenek geliştir sonra alırsın
Almak istiyorsan al sorun olmaz...Paypaldan alırsan 2gün dene beğenirsen al beğenmezsen iptal et
quote:
Orjinalden alıntı: aabb123
Almak istiyorsan al sorun olmaz...Paypaldan alırsan 2gün dene beğenirsen al beğenmezsen iptal et
Var mı öyle bir şans...
Var tabi...Ben şirket lisansı aldırdım arkadaşa puan için sonra iptal ettirdi...
en sevdiğim yanları arasında alışveriş yardımcısı ve üyeler arası ticaretin kolay olması öncelikli geliyor ^^ ( nakit ve ilişkiyi arttırmaya gerek kalmadan )