Şimdi Ara

VIP olmanın artıları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?

• 8 günlüksen alma derim
    bi 100 günlük ol da alırsın
  • BebeAspirini haklı..

Şimdilik kendini geliştirmeye bak derim..[Ensturman,müzik, vsvs.]

Müzik kariyerine başlayacağın zaman alırsın.

+VIP in yetenek gelişimine etkisi yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

BebeAspirini haklı..

Birbirinizle Böyle Şakalaşırmısınız Ben Daha Buralarda Yeniyimde

• quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

quote:

BebeAspirini haklı..

Onlar aralarında şakalaşır, ama tavsiye etmem

• quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?

vipin artısı yok vip olmamanın eksileri var
  • arkadaşlar haklı 100 gün olana kadar pasa yeteek geliştir hatta git üniversiteden ders felan al karakterini geliştir sonra artık müziklemi uğraşçaksan yada suçla felanmı uğraşçaksan vip alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

quote:

BebeAspirini haklı..

Onlar aralarında şakalaşır, ama tavsiye etmem

Tamam Ben Ellemiyorum

• Üniversiteye gidiyorum ama mekandaki karakterlere teker teker bakıp hoca mı bulmam gerkiyor ? Çok zahmetli bi iş bu.
  • Yoo, orda katılmak istediğin dersi seçip, önceliklerini derse katıl olarak değiştirmen yeterli.
  • quote:

Üniversiteye gidiyorum ama mekandaki karakterlere teker teker bakıp hoca mı bulmam gerkiyor ? Çok zahmetli bi iş bu.

Aç msn ini konuşalım hacı
  • 8 gündür oynuyorum ama hiçbir etkinlik yok anlamış değilim ,kitap al oku diyor gittim aldım kullan a bastım ama yetenekleriniz olmadığı için kullanamazsınız diyor.flüt çalma kitabı aldım o da öyle yetenekleriniz olmadığı için kullanamazsınız diyor.Peki kardeşim bu yetenekler nerede gelişiyor,1 haftadır yaptığım tek şey kola almak içmek,parka gidip gezinmek :S hiçbir gelişme yok kısacası can sıkıcı gibi geldi de bakalım neler olacak gelen puanları da müzik ve besteye dağıtıyorum.para da kazanamıyorum zaaten bu oyunu yıllarca oynayabileceğimi hiç sanmıyorum ekşın yok
  • Ekşın yok ha?

5648684684 ajandan kaçmanın, valinin evine girip çılgın kedisi tarafından ısırılmanın, grupça belediye binasını kundaklayıp yakmanın, çaylak ajanlardan eşya çalmanın, mekandaki parayı hortumlamanın zevkini tatmadan ekşın yok diyemessin.

Onun dışında zombi günleri... Anlatılmaz yaşanır.. [0nur!]

Neyse sen müzik yolunda ilerleyeceksin anladığım kadarıyla, enstürman çal kitapalrını okuyabilmen için öncelikle onunla ilgili ön yeteneği okuyup geliştirmelisin,

Misal elektro gitar,keman,chapman gitarı vs için TEMEL TELLİ ENSTURMANLAR, davul,darbuka vs için TEMEL VURMALI ENSTURMANLAR gerekli.

• 235 gündür popmundo sayesinde ekşınlara doyuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aabb123

235 gündür popmundo sayesinde ekşınlara doyuyorum

ciddimisin? senin adına üzüldüm dorusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

Bu haftasonu VIP almayı düşünüyorum bana ne gibi katkıları olur ? Oyunda 8 günlüğüm oynamayı biliyorum ama yetenek geliştirmenin hızlanması falan gerekir benim için bunun gibi bi artısı varmı yazabilir misiniz ?

vipin artısı yok vip olmamanın eksileri var

havasınıda basıyo artist bence alma şimdilik müzik için yetenek geliştir sonra alırsın
  • Almak istiyorsan al sorun olmaz...Paypaldan alırsan 2gün dene beğenirsen al beğenmezsen iptal et
  • quote:

Orjinalden alıntı: aabb123

Almak istiyorsan al sorun olmaz...Paypaldan alırsan 2gün dene beğenirsen al beğenmezsen iptal et

Var mı öyle bir şans...
  • Var tabi...Ben şirket lisansı aldırdım arkadaşa puan için sonra iptal ettirdi...
  • en sevdiğim yanları arasında alışveriş yardımcısı ve üyeler arası ticaretin kolay olması öncelikli geliyor ^^ ( nakit ve ilişkiyi arttırmaya gerek kalmadan )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.