Şimdi Ara

KALE SAHİBİ OLMANIN FAYDALARI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞİMDİ POSEİDON SERVERINDA KALE BİZİM GUİLDİN AMA BEN HİÇ Bİ YARARINI GÖRMÜORUM.BU SAVAŞLAR OLMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ PARA KAZANCAKSINIZ.POTLARIN FİYATINI SİZ KOYCAKSINIZ DİYENLER AZ Bİ YARDIMCI OLSUN.

• quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

ŞİMDİ POSEİDON SERVERINDA KALE BİZİM GUİLDİN AMA BEN HİÇ Bİ YARARINI GÖRMÜORUM.BU SAVAŞLAR OLMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ PARA KAZANCAKSINIZ.POTLARIN FİYATINI SİZ KOYCAKSINIZ DİYENLER AZ Bİ YARDIMCI OLSUN.

Evet pot paralarını ayarlayabilirsiniz ama master yapıcak galiba...ben jangana gittiğimde %0 karla satıyodunuz bu zenginlik demek
    Ve nick in ne TearSofSuN guildindeysen baya yükseksindir herhalde ve ben o guildi yabancı guild diye biliyordum...
  • Jangandan DW ye ışınlanma parasına %20 ekleyip azaltabiliyorsunuz normalde. Işınlanırken orda maviyle bi yazı var yanında %0 gösteriyor. Bu o guildin vergi koymadığını gösteriyor. Vergileri kim nasıl ne şekilde nerden topluyor ve değiştirebiliyor bir fikrim yok ama sadece o yazı dikkatimi çekti. Daha yeni yeni oturan bir sistem olduğu için pek belli değil ayrıntılar. Sadece genel hatları biliyoruz.

Poseidondan bi guild resmi gösteriyim. Bir dahaki kale savaşı umarız bu türk guildinin olur

• Nasıl yani pot fiyatlarını ayarliyabiliyorlar? tanesi 100 k yapsalar oyunun sonu gelir be
  • bende o % ne işe yarıyor diyordum master a söylüym ozamn e bize dağıtır mı parayı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba
    Nasıl yani pot fiyatlarını ayarliyabiliyorlar? tanesi 100 k yapsalar oyunun sonu gelir be

Asparagas haber sanırsam.

quote:

bende o % ne işe yarıyor diyordum master a söylüym ozamn e bize dağıtır mı parayı ?

Her ışınlanandan en fazla 1 K fazla para alabilir. Aslında fena para değil.Ama dağıtır mı dağıtmaz mı orası belli olmaz

• quote:

Nasıl yani pot fiyatlarını ayarliyabiliyorlar? tanesi 100 k yapsalar oyunun sonu gelir be

farkındaysan %20 dedi TheMusty
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VIP olmanın artıları ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaD_SouL

quote:

ŞİMDİ POSEİDON SERVERINDA KALE BİZİM GUİLDİN AMA BEN HİÇ Bİ YARARINI GÖRMÜORUM.BU SAVAŞLAR OLMADAN ÖNCE BİR SÜRÜ PARA KAZANCAKSINIZ.POTLARIN FİYATINI SİZ KOYCAKSINIZ DİYENLER AZ Bİ YARDIMCI OLSUN.

Evet pot paralarını ayarlayabilirsiniz ama master yapıcak galiba...ben jangana gittiğimde %0 karla satıyodunuz bu zenginlik demek
    Ve nick in ne TearSofSuN guildindeysen baya yükseksindir herhalde ve ben o guildi yabancı guild diye biliyordum...

evet guild yabancı ama iki türk ark girdik kendi guildim diye söylemiyorum çok havalandılar ilk başta union u terk ettiler Supernova nın sonra RapeNrun varya (ben ordan bura geçtim) onlarla union kurdular bilimiorum valla .....

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMusty

Jangandan DW ye ışınlanma parasına %20 ekleyip azaltabiliyorsunuz normalde. Işınlanırken orda maviyle bi yazı var yanında %0 gösteriyor. Bu o guildin vergi koymadığını gösteriyor. Vergileri kim nasıl ne şekilde nerden topluyor ve değiştirebiliyor bir fikrim yok ama sadece o yazı dikkatimi çekti. Daha yeni yeni oturan bir sistem olduğu için pek belli değil ayrıntılar. Sadece genel hatları biliyoruz.

Poseidondan bi guild resmi gösteriyim. Bir dahaki kale savaşı umarız bu türk guildinin olur

senin guild değil mi bu

• quote:

Jangandan DW ye ışınlanma parasına %20 ekleyip azaltabiliyorsunuz normalde. Işınlanırken orda maviyle bi yazı var yanında %0 gösteriyor. Bu o guildin vergi koymadığını gösteriyor. Vergileri kim nasıl ne şekilde nerden topluyor ve değiştirebiliyor bir fikrim yok ama sadece o yazı dikkatimi çekti. Daha yeni yeni oturan bir sistem olduğu için pek belli değil ayrıntılar. Sadece genel hatları biliyoruz.

Oh my god!!!!!aman tanrım one biçim guild.Kale savaşlarına hep birlikte giriyodur onlar

• quote:

musty ya ben ahmet abiye(Unforgiven) o kadar yalvardım yakardım bi cvp wermedi.1kişilik yer var mı daha beni alsanız.

• quote:

Orjinalden alıntı: SaTaN3131
    quote:

farkındaysan %20 dedi TheMusty

Sadece Jangandan -Donwhanga ışınlanırken %20lik vergi uygulayabiliyorlar. Potmuş silahmış vs. karışamıyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest
    quote:

Oh my god!!!!!aman tanrım one biçim guild.Kale savaşlarına hep birlikte giriyodur onlar

Kale sawaşına sadece 3 kişi girdik. Herkesin işi gücü okulu vardı

• quote:

Sadece Jangandan -Donwhanga ışınlanırken %20lik vergi uygulayabiliyorlar. Potmuş silahmış vs. karışamıyorlar..

Kalle sahibi guild Jangandaki tüm npclerin fiyatıyla %20 ye kadar oynayabilir. sadece teleport değil yani.
    bizim serverda bu günlük yaklaşık 150-180m arası gelir sağlıyor diğer serverlarda nasıldır bilemem.
    birde 2 tane yeni trade hayvanı war bunları sadece kale sahibi guild alabiliyor ve 75 lvl+ kullanılıyor. Venus serverında bu hayvanı ilk olarak ben kullanacam inş. 75 olayım hayırlısıyla bide...
    birde koskoca bir kalen var, Jangan kapısında bayrağın asılı vs vs daha ne yararı olsun:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Kalle sahibi guild Jangandaki tüm npclerin fiyatıyla %20 ye kadar oynayabilir. sadece teleport değil yani.
    bizim serverda bu günlük yaklaşık 150-180m arası gelir sağlıyor diğer serverlarda nasıldır bilemem.
    birde 2 tane yeni trade hayvanı war bunları sadece kale sahibi guild alabiliyor ve 75 lvl+ kullanılıyor. Venus serverında bu hayvanı ilk olarak ben kullanacam inş. 75 olayım hayırlısıyla bide...
    birde koskoca bir kalen var, Jangan kapısında bayrağın asılı vs vs daha ne yararı olsun:D

o kadar oluyor mu

• eski serverlarda bukadar toplanacağını sanmıyorum ama yeni serverlada oluyor çünkü janganı kullanan çok fazla kişi war.
  • Gelir olmaz olur mu Her aldığınız şeyin %20 si take denilen bi yerde birikiyor, kazanan union olduğumuz için biz gidip rakamları görebiliyoruz ama biriken goldu kazanan union değil kazanan guild çekiyo, sadece savaş itemlerinden bu hafta 300m gibi bir gold birikmiş troyda bunun black smeeti var yüzükçüsü var potçusu var teleportu var janganada dönen her goldun %20 si geliyo kazanana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

İlginç. Ben sadece teleport yaparken %20 yazısını gördüğüm için orda uygulandığını sanıyordum. SRO Uzmanı olarak öğrenmem gereken daha bişiler varmış demekki. Jangan NPC lerini 2 aydır açmadım heralde Neyse cnm kimse görmedi

• ya musty kaleleri bizim guild mi aldı yani SuperNova
  • Görseler ne olacak be musty , valla acayip karlı iş ne bileyim yeni açılan bir serverda kaleyi aldın mı Vallahi hafta da 1 milyar gold yapar adam

@luckyone ilk o binecekmiş sen devam et heroes izlemeye bundan sonra kasarsam üzerimden 5 yıldızlı fil kervanı geçsin .
  • KALE SAVAŞLARI NASIL YAPILIYOR?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.