Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeksdeki10 mm kalınlık , hepsiburadaki 7.2 mm sizinki hangisi hocam ? 10 mm ise sıkıntı bence :) 6.8likleri inceledim süperler harbiden. Akşam bimeks , gold , vatan uğrayıp aklımdakilere bakıcam. Vatanda ucuz bulursam ordan alırım. Garanti konusunda beni bir kere bile mağdur etmediler.

Edit : İşlemci 3188 olduğuna göre gpu mali400mp4 533mhz'dir büyük ihtimal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 9 Şubat 2014; 13:13:02 >
  • bobo006 kullanıcısına yanıt
    Bencr darki alma hocam nette cok sikayet gordum direk eledim, ezcool servisi iyi fazla bulmuyorsan fiyatini alabilirsin, garanti otesi super destek yaptirdim bende bimeksten. Bir sey olursa herhangi bir bimekse goturuyorsun onlar ugrasiyor kendi servisleri falan varmis yerinede tabletin gelene kadar baska tablet veriyorlar. Oyle yaziyot sozlesmede falan ancak ne kadar uygulanabilir bilmiyorum. Islemcisi ezcooldan daha iyi bir de sarj cok iyi gidiyor ezcoolun en onrmli eksisiydi b. Birde ezcool daha ince hafif ama o hissedilir bir fark yok. Karar senin tabi ezcoolun servisi iyi.
  • Kalinlik 7.2mm ölçmedim ama benim telefon lumia 920 kalinlik 10.kusur yan yana tutunca telefon daha kalin duruyor gözle görülür şekilde ailemin komşumun arkadaşlarımın bir ellerine telefonu diğerine tableti verdim herkes tablet daha hafif diyor telefon yarısı kadar ama tablet gerçekten hiç kolunu yormuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 9 Şubat 2014; 17:02:23 >
  • Ekran kartı oyledir umarim cok iyi o zaman bana gore inceleme sansin varsa bimeksten bir goz gezdirmeni tavsiye ederim garantiyi dusunursende gidince bir 'garanti otesi super destek' hakkinda bilgi almani tavsiye ederim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airties rt-205 modemle deneyen oldu mu, hani şu eskiden ttnet in verdiği klasik modem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Bimeksdeki10 mm kalınlık , hepsiburadaki 7.2 mm sizinki hangisi hocam ? 10 mm ise sıkıntı bence :) 6.8likleri inceledim süperler harbiden. Akşam bimeks , gold , vatan uğrayıp aklımdakilere bakıcam. Vatanda ucuz bulursam ordan alırım. Garanti konusunda beni bir kere bile mağdur etmediler.

Edit : İşlemci 3188 olduğuna göre gpu mali400mp4 533mhz'dir büyük ihtimal :)

bımeks bence net bir bilgi girmemiş tablet le ilgili arkadaşın incelenmesin deki 5 nolu resme dikkatli bakıldığında yanlış gormuyorsam (mobil giriyorum) daire içerisinde süper ince 7.2 mm yazıyor gpu özelliğini bende mali400 diye tahmin ediyorum rk3188 chıpset kullanmasından dolayı ama emin olmak lagzım

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Ekran kartı oyledir umarim cok iyi o zaman bana gore inceleme sansin varsa bimeksten bir goz gezdirmeni tavsiye ederim garantiyi dusunursende gidince bir 'garanti otesi super destek' hakkinda bilgi almani tavsiye ederim dostum

hocam şarz cihazı dışında usb den jarz oluyormu cihaz

Yok hocam usb den sarj olmuyor malesef ancak 3saate yakin sarj oluyor. Yani forumda gordugum genel olarak diger tabletlere gore hizli sarj oluyor.

7.2mm hocam gercekten ince yani guzel ölctüm

• _halil_ kullanıcısına yanıt
    Malesef elimde modem olsa denerdim ancak elime gecerse modeli ne, neti ne, calisip calismadigini mutlaka yazarim

• vippad ten email a karşı gelen cevap Ürünün ekran kartı: super genius 4 çekirdek. 533 mghz dir.

Iyi mi kotu mu nedir hocam bilgilendirirseniz iyi olur. Bana dusuk gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 10 Şubat 2014; 15:29:02 >
  • Dün Vatan , Bimeks , Darty , Teknosa hepsini gezdim ama listemdeki hiçbir tableti bulamadım :( Ayrıca Vippad Ellegance'nin gpusu mali400mp4 533mhz , bimekste öyle dedi ler aklınızda şüphe kalmasın Yarın golda gidip A8X'e bakıcam. Onda v812 2 gb ramli iyi hoş ama bu modeller gibi değil çerçereler geniş tam 8" olduğu için biraz kaba duruyor :) Artes Q818 tiny baktım vatanda çok sağlam duruyor. Vatanda garanti sorunu olmadığından benden +1'i kaptı :) Bimeks benim başımı çok yaktı. Yok kulaklıkları biz alamayız sizin kütahyaya kargolamanız lazım , yok led tvnin ince çerçeve olduğunu söylemedik değişim yapamayız falan o yüzden biraz uzak duruyorum :) Ha birde annem gördü tabletleri çook ucuz çook güzeller derken o da bir tane istiyor. Olmadı 2 farklı model alırım hangisinden memnun kalırsam diğerini geri verir onu alırım

• Hayirlisi olsun o zaman hocam umarim secimlerinizden cok sorunsuz urunler kullanirsiniz :)
  • Bugün ilk dizi izlemei yaptim. Tam %10 sarj yedi 50dkda parlaklik ful ile yari arasinda fule yakin. Gercekten insanin aklina hic pil bitecek dusuncesi gelmiyor

Edit: wifi senkronizasyon acik. Altyazili 720p :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 11 Şubat 2014; 0:56:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo006

gpu hakkında net bir bilgi yokmu chuwı v88s ile gpu hariç tüm özellikleri aynı gibi vippad e mail attım bakalım onlar ne cvp verecekler ben de dark evo r7940 ezcool mınıpad ve vippad elegance arasında kaldım yanlız ezcool hariç diğer ikisi servis ve destek konusunda beni dusundurmuyor değil

ezcool minipad kullanıcısym ekran kartı nedir pek anlamam ama açmadığı oyun yok. gayette akıcı. ihsahin01 arkadaşında dediği gibi, gerçekten ezcolun servisi çok iyi. yani benim gibi takıntılı bir insana göre gerçekten başarılı buluyorum. çünkü bu zamanda malınıun arkasında duran firma yok gibi. burada gördüğüm kadarıyla artesde iyi. ancak ben ezcooldan hiç de pişman olmadım. doğru bir seçim olur bence. tecrübeyle sabittir.
    inceleme gayet sade, ellerine sağlık ... bu tablette güzele benziyor sanırım ezcool minipad piyasanın en ince tableti, bundan da ince sanırım.

• adrianix A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bundan ince ezcool. Bu bile bana ince ve hafif geldi ezcool nasildir tahmin etmek güç :) yorumunuz icin tesekkürler, hayirli olsun sizede gule gule kullanin

• ezcool un servisi iyi diyor herkes ama birkaç aylık bilgiyle konuşuyor. ezcool haziran ayında sıfır ölüpiksel diyerek insanları yönderirek sattığı ürünleri artık kabul etmiyor. sanırım ya doyuma ulaştı yada yeterli ilgiyi görmediğinden servis eskisi gibi değil.
  • uzman_turk U kullanıcısına yanıt
    Acikcasi servis degilde ezcool minipaddaki isik sizmasi ve sarj yetersizligi benim icin soru olmustu aklmda. Bunu alarak daha cok riske girdim gibi. komsuda da eski bir modeli var vippadin daha gecen gun ogrendim bende, 1.5yildir kullaniyorum bir sknti gormedim dedi. Minipad nedense hic dusunmemeye basladim almadan once birde artik birsey oldugunda kargoyla ugrasmaktan biktim o yuzden magazali bir yerden aldim. Servislik bir isiniz olmaz umarim ancak boyle bir dusuncenizi deneyiminizi paylasmaniz guzel. Arastiranlar icin yararli olacaktir.
  • Buna uygun kılıf nerden bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.