Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dirkkuyt

Buna uygun kılıf nerden bulabiliriz?

telefoncularda bulabilirsin 30 tl kılıfa bayıldım...
  • dirkkuyt D kullanıcısına yanıt
    Media marktan aldim trust basit bir sey. Caselogun var gozlu fermuarli onu tavsiye ederim ben surekli yanimda tasidigim icin bunu aldim.media markta cesit cok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün bundan aldım, birazdan wifi'li adsl modemi kurup tableti internete bağlayacağım.
  • ürünü alıp kullanan arkadaşlar ürünle ilgili tecrübelerini paylasırlarsa benim gibi kararsiz kalan arkadaşlar için faydalı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panda34 P kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam
  • Orijinalden alıntı: ihsahin01
    . Bir de tablet üzerinde ekran filmli geliyor, en üsttekini normalde çıkarıyoruz film altta ancak ben biraz böyle kullanayım dedim yıpranınca alttakini kullanırım

bende bugün bimex mağazasından aldım.inşallah hayrını görürüz.ben çocuğa aldım,daha önce piranha tableti vardı.ben yanlışlıkla tabletin ekranını kırınca ufaklığa tablet borçlandık.ekran koruyucu var demişsiniz,ben 10-15 dakika bakıp işe gittim açıkçası dikkatimi çekmedi zaten üsteki jelatinide çıkarmadık.yani koruyucu almaya gerek yok üstte varsa çünki ben pek anlayamadım varmı yokmu.birde güncelleme için mail atmışsınız cevap geldimi acaba,açıkçası bu servis ve destek konusunda biraz tereddütlerim var umarım yanılırım

• Jelatini cikardim sirf merak ettigimden yok sandim cunku var hocam ve hic belli olmuyor. Cok dikkatli bakinca anlasiliyor, yok gibi. 3-4kez mail attim cevapladilar ancak 2.kez sordum guncellemeyi cevap gelmedi biktilar sanirim ilk mailde olumlu olumsuz bir sey demediler. Galiba 4.2 destegi vermeyecekler. Takipte kalin diyorlar. Suruculer de izectablet.com da var hocam takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 13 Şubat 2014; 14:49:15 >
  • ihsahin01 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane tablet aldım ikisininde sol üst tarafından (yan konumdayken, ses açma tuşunun üst tarafından) ışık geliyor özellikle karanlıkta çok belli oluyor sizin tablette de böyle birşey var mı?
  • dirkkuyt D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende de var, karanlik ortamlarda belli oluyor ancak pek sorun etmedim . Gordukten sonra icimden keske cıtasi byunca tabletin heryerinden ciksa dedim degisik bir havasi olabilirdi. los bir isik.

• Hazır bahsi geçmişken dış çıtadaki küçük ışık sızması; yandan dik bakınca gözüküyor ben sorun etmedim pek rahatsız etmiyor diye ama yinede foto atayım.
     VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

• Selam bende az once bimeksten aldım. 19Bın kusur puanı var. Guzel alete benziyor

• Bu cihaz fabrika çıkışı root'lu geliyo bilginize sunulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda34

Bu cihaz fabrika çıkışı root'lu geliyo bilginize sunulur

Hocam rootlu geliyorsa içinde gelen angry birds gibi oyunları kaldırmanın bir yolu var mıdır?
  • Batarya performansı bu kadar iyise tercih edilebilir..
    Tablette zaten batarya ve wifi çekim performansı çok önemlidir..
    antutu skoru da oldukça iyi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bildiğim kadarı ile androit sürümü 4.1.1 herhangi bir güncelleme vs bilgi edinen varmı aranızda panda34 drikkuyt maarul ihsahin01

• bobo006 kullanıcısına yanıt
    Bende araştırıyorum fırsat buldukça ancak güncelleme ile ilgili bir bilgi yok ne nette ne de vippad de.
  • Güncellemeye ne gerek var böyle sorunsuz çalışıyo işte, çalıştırmadığı uygulama da yok maceraya gerek yok.
  • panda34 P kullanıcısına yanıt
    Aslinda guncellemedende tek istedigim su yukardan gelen bildirim nova launcher yukledim ana ekran falan daha akici oldu zaten 4.4 kitkat gorunumunde

• Cihazın android versiyonu oyunları hafıza kartına kurmaya izin veriyor mu ?
  • http://forum.donanimhab...m/history.asp?fromH=yes eryaz28 nikli arkadaşımız v88s rom ile 4.2 versiyonu ile guncellemıs yukardaki lınkte rom un linki ve aracı programı var.biz bu konuyu ihsahin01 nıclı arkadaşımla pm yoluyla paylasıyorduk saolsun usdat yol almış bile;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo006 -- 24 Şubat 2014; 20:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.