Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • {Not: Konu sürekli güncel, 4.2.2 ve 4.4 kitkat romları aşağıda, güncelleme geldikçe ekliyorum :) }
    Ben bimeksten 2 gün önce 299tl ye aldım. Merak edenler için bir inceleme hazırladım ilk incelemem eksikliklerim için kusura bakmayın.

Özellikler;
    Model:VİPPAD ELEGANCE
    İşlemci: RK3188 Quadcore Cortex A9 1.8 GHz
    GPS: Yok/Google Map
    Ekran: 7.85" 1024*768 IPS
    Bluetooth: Yok
    Kapasite: 16GB
    3G: Yok (Harici takılabilir)
    TF Card: 32GB'a kadar harici destek
    İşletim Sistemi: Android 4.1
    Bellek(RAM): 1 GB DDR3
    Portlar: 1 x Micro USB, 1 x HDMI Port, 1 x DC-IN Jack, 1 x Earphone Jack, 1 x Micro Sd Card Slot
    Wi-Fi: USB WIFI (802.11 b/g/n)
    Ebatlar: 201x136.6x7.2mm
    Kamera: Ön 2.0 MP, Arka 5.0 MP AF(Auto Focus) Function
    Ağırlık: 0.42kg
    Batarya: Polimer Lityum 3.7V 5000mAh
    Video : 1080p
    Kutu İçeriği: USB Kablo, Şarj Adaptör, OTG Kablo, Kulaklık, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi

Öncelikle tabletin Wi-Fi çekimi ve şarjı beklediğimden iyi. %82 fabrika şarjla geldi ve Google playdan program indirme, internette dolaşma, 30-40 Dakikalık Real Racing 3 ile 7saat 53dakika sonunda %4 uyarısı aldım tabi arada bir bıraktığım oldu. 9.7inçlik Codegen Ultimix95 7000 mAH bataryayla 5 saat falan anca dayanıyordu. 4saat şarjda bıraktım ve uyku modunda hiç yememiş sabah kalktım geçen süreye 6saat 27dk diyordu %100dü. Şarjı normalmi bilmiyorum 2.tabletim ve codegenle sıkıntı yaşadığım için kıyasladım, bana fazla geldi paylaşayım dedim. Hızı, dokunmatiği, internette gezinmesi güzel ancak eksisi yok mu var. Ekran kartı hakkında bir bilgi yok fps skorları iyi sanırım ancak Real racing3 te çok çok ufak bir kasma olabiliyor. Bir de video kalitesi güzel ancak onda da ufak çaplı kasmalar oluyor belki internet bağlantımdan kaynaklıdır. Kamerası gündüz iyi dijital 5mp işte ancak af modu iyi olmuş kendi ayalayıp çekiyor, sesi yeterli çift hoparlör olsaymış daha iyi olurmuş. Wi-fi çekimi gerçekten güzel. Codegen bulunduğum noktadan hiç çekmiyordu bu bazen 3 diş bile oluyor. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım. Video çekmiştim Real Racing 3 ile birlikte ancak video yan duruyor dönderemedim o yüzden eklemedim. Bir de tablet üzerinde ekran filmli geliyor, en üsttekini normalde çıkarıyoruz film altta ancak ben biraz böyle kullanayım dedim yıpranınca alttakini kullanırım

1-Edit:Chuwi V88s'in 4.2.2 sürümü ile uyumludur ben yükledim sorunsuz çalışıyor, konu ve link:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88411327
    Son olarak görseller;
    Kutu içeriği, Tablet, Antutu, Nenamark ve Nenamark2 Skorları. 5mp arka kamera gündüz ve yakın çekimleri:
     VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

Antutu pek sağlıklı değil sanırım, bir çok uygulama yükledim 2 hafta oldu bir daha test edeyim dedim 19500 küsür aldı.

2-Edit:Bugün arkadaşlar chuwi v88s in 4.2.2 Multi Window sürümünü yükledim. Link:
    drive.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://drive.google.com/file/d/0B8VRhtSfRAXGa09rSklJcFZQQlU/preview

Bunlarda fotoğrafları;

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

3-Edit: Android 4.4 KitKat sürümü için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=90418379

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 19 Nisan 2014; 1:18:10 >

• bende ilk gordugumde bu dedim hala beklemedeyım...

emegıne saglık
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim bir sorun olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.
  • Batarya olayı firmadan firmaya değişiyor , mesela 7000mAh yazan tabletlerin tamamının şarj tüketimi farklı. Ama bu sınıftaki tabletlerde çok aranmıyor bu tip durumlar. Hayırlı olsun , inceleme için teşekkürler.
  • Dogrudur tesekkurler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum.
    Hız, pil performansı nasıl ?

eksi yönleri neler ?
    arkası alüminyum mu plastik mi ?
  • xf kullanıcısına yanıt
    Hızı 1.8Ghz dese de 1.8 gibi çalışmıyor ben öyle hissetmedim ancak normal. Real Racing 3 oynadıktan sonra 1 dkda falan kendine geliyor hızını buluyor onun dışında stabil bir tablet. Pil performansı dediğim gibi çok iyi bugün sabah şarjdan çektim ve eve az önce geldim %47 şarjı var daha, wi-fi ve oyunla zaman geçirdim. Telefon gibi değil normal kullanımla 1-1.5 günü rahat çıkarabilirsiniz. (normal kullanım telefonlara kıyasla internet, sosyal ağlar, oyun vs) Pil yönünden en ufak şüpheniz olmasın alın uzun yolculuklara çıkın bitirmek zor

Şimdiye kadar gözlemlediğim Eksileri;
    Videolarda çok küçük donmalar yapabiliyor demiştim düzelteyim; videodaki kasmalar programdan kaynaklıymış. Androidin kendi yürütücüsünde ve MX player ile açtım takılmalar olmadı ancak menüdeki videolardan girince böyle küçük takılmalar oluyor.
    Real Racing 3ü çok az kasıyor menüsünde ancak oyunda sorun yok. Diğer oyunlarda akıcı.

Arkası alüminyum.
    (En ağır oyunlardan biri olduğu için hep Real Racing 3 ile kıyasladım. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 7 Şubat 2014; 19:09:55 >

• xf kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmuşumdur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 7 Şubat 2014; 19:12:46 >
  • Teşekkür ederim, aynısından aldım bimeksten.
    beklediğimden yavaş olduğunu itiraf edeyim, arasıra takılıyor.
    adnroid güncellemesi var mı acaba ?
    güncelleme yapılabilirse süper olur bence.
    kamerası 5mp diyor ama alakası yok :)

pili çok uzun ömürlü,
  • xf kullanıcısına yanıt
    Guncelleme hakkinda bir bilgim yok, mail atmistim olumlu olumsuz bir sey demediler. Kamera dijital oldugundan oyle, ki 5mp desede pek bir sey beklememek lazim bu tarz tabletlerden marka burada devreye giriyor. İlk baslarda takilmalar oluyor ancak bendeki su an iyi durumda ilk gune gore daha stabil. Codegende de boyle olmustu 1-2gun sonra stabil oldu o yuzden pek takilmadim ona androidden kaynaklidir belki stem kendini yeni yeni buluyordur diye dusundum bilmiyorum acikcasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon forumdan aldım
    1 adet gelmişti
    inş pişman olmam
    Insallah, hayirli olsun.
  • İncelemeniz için teşekkürler , listemdeki tabletlerden biriydi. Reeder A8X ve Onda v812 ile son 3e kaldı , araştırıyorum hala Hayırlı olsun inş sorun çıkarmaz size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 8 Şubat 2014; 22:36:06 >
  • Teşekkürler umarım aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın ben ezcool minipad ile bunun arasında kalmıştım ancak memnunum şimdilik seçtiklerinizde güzel tabletler bakındım şöyle bir
  • evde wifi iyi demişsiniz peki bu konudaki gibi bağlanmama sorunu yaşadığınız bir modem oldu mu başka yerde denediyseniz.
    yada bu tableti olan başka arkadaşların başına geldi mi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_87698176/f_//tm.htm#87725505

Gördüğüm kadarıyla reeder ile temelde aynı aletler, ekranda 4:3 oranı ve 8inc istediğim için bundan da alsam olur diyorum, gidip bimekste bakacağım, ama evdeki modemle deneme şansım olmadıktan sonra almaya korkuyorum yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

İncelemeniz için teşekkürler , listemdeki tabletlerden biriydi. Reeder A8X ve Onda v812 ile son 3e kaldı , araştırıyorum hala Hayırlı olsun inş sorun çıkarmaz size

listemiz aynıydı :) ben elegance de karar vrdm
  • wifi konusunda çekimi iyi... şarj uzun gidiyor yani gidecek .) onun dışında iyi sesi falan goruntulu konusma yaptım oyun ile pek işim olmaz... subvay surf arada
  • _halil_ kullanıcısına yanıt
    wi-fi konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım. bağlanmama gibi sorunlarım hiç olmadı. çekimi laptop kadar iyi wi-fi seni düşündürüyorsa için rahat olsun. Mağazada gidip görme şansın varsa incelemeni tavsiye ederim Evdeki, komşudaki, kurstaki modemden birde telefondan bağlanıyorum hiç sıkıntı olmadan hepsine çabucak bağlanıyor. 3g denemedim henüz birinde bulursam deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 9 Şubat 2014; 0:18:53 >
    Bende pdf, ofis dosyaları, internet, sosyal ağlar, bir de dizi izleme yani oyun dışında kullanım için aldım. Fazlasıyla iş görüyor arada bir oyun olarak Flappy bird, plants & zombies2(favorim) bir de nadiren hill climb oynuyorum
  • gpu hakkında net bir bilgi yokmu chuwı v88s ile gpu hariç tüm özellikleri aynı gibi vippad e mail attım bakalım onlar ne cvp verecekler ben de dark evo r7940 ezcool mınıpad ve vippad elegance arasında kaldım yanlız ezcool hariç diğer ikisi servis ve destek konusunda beni dusundurmuyor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.