Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiye ederim iyi bir seçim Servis ve destekleri iyi, üstelik güncelleme de veriyorlar yakında 4.4 verecekler diye duymuştum.Vippadde yok malesef. Minipad güzel seçim şimdiden hayırlı olsun
  • tesekkurler daha almadım tabi fiyat araştırması yapıyorum eletroworldda bulunur mu bu cihaz
  • arkadaşlar Ezcool Minipad 1080p filmleri oynatabiliyor mu takılmadan
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    %99 oynatiyordur. İnceleme videolarinda 4k 2160p bile oynatiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

tesekkurler daha almadım tabi fiyat araştırması yapıyorum eletroworldda bulunur mu bu cihaz

Ben electroworld'den aldım ankara mamak anatolium/natavega avm'den ama ben son kalan kapalı kutu ürünü aldım diğeri tehşir ürünüydü.
  • Android 4.2.2 antutu testinden aldığı puan.

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eryaz28 E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam nasıl 4.2 sizin için fark yaratan bir şeyler oldu mu 4.1e göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: eryaz28

Bende bu yüzden yüklemek zorunda kaldım. Istersen uygulamaların isimlerini yaz uyumluluk sorunu olup olmadıgını kontrol edeyim. Bende NTV spor 4.1.1 de bu surundan yüklenmiyordu 4.2.2 de yüklendi.

hocam 4.1.1 ile 4.2.2 arasında wı fi cekiminde gozlemledıgınız fark varmı bir de genel dıger arkadaslara sorayım modem uzak bir yerde olduğunda msl arada bir kaç duvar varken sonuçlar gidip gelmeler oluşuyor mu

• bende ankamal şubesinde baktım teşhir harici kalmamis bu fiyata alınacak en iyi cihaz olduğunu ve o yüzden kalmadığını söylediler

• 4.2.2 mega dan tablet ile ındıremıyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba

• bobo006 kullanıcısına yanıt
    diğer çinli tabletlere göre wifi çekimi iyi, kopma yaşamadım hiç. duvar sayısı arttıkça çekim düşüyor tabi ancak diğer tabletim codegen arada 1 duvar max 2 diş genelde de kopmalar yaşatıyordu, ancak bu 3diş çekiyor. 3-4 kez denk geldim tuş kilidini kapattıp bir süre sonra wifi kopmuştu sonra düzeldi.
    megadan kaynaklı sanırım hocam değişik bir sistem kullanıyorlar video gibi doluyor, bitince 1 sn de dosya oluşuyor bilgisayarda. sanki site içinde yükleniyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 28 Şubat 2014; 23:28:40 >
  • 4.2.2 Daha stabil çalışıyor. Wifi ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.Gayet stabil çalısıyor. Görsellik ve kullanım 4.2.2 daha iyi...

• 4.2.2 den birkaç resim daha.

Not: Resimler tabletten yüklenmiştir.

• eryaz28 E kullanıcısına yanıt
    güzel duruyor. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: panda34

quote:

tesekkurler daha almadım tabi fiyat araştırması yapıyorum eletroworldda bulunur mu bu cihaz

Ben electroworld'den aldım ankara mamak anatolium/natavega avm'den ama ben son kalan kapalı kutu ürünü aldım diğeri tehşir ürünüydü.

kaça aldın ve kaçla kaç arası gidiyor bu cihazın fiyatları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panda34

quote:

kaça aldın ve kaçla kaç arası gidiyor bu cihazın fiyatları

299 tl'ye aldım en pahalı hepsiburada.com satıyo 450 liraya. Bimeks'te de var 299tl'ye internet mağazasındaki indirimli fiyatı, belki normal mağaza da o fiyattır.

• bir adette ben aldım dün ulaştı ankara da mağazalar da kalmadığını tahmin ettiklerini söyledi ankamal daki satış elemanları bende bir panikle internetten aldım daha önce ultımıx 88 kullanmış biri olarak karsilastirma yapacak olursam ekran kalitesi inceliği artı olarak yansıdı wı fi zayıf geldi iki sinyal kalitesinde anlık kopmalar oldu yazılımla belki daha stabil olabilir wı fi ultımıx 88 çok iyi evin bir ucundan diğer ucuna cep tel bağlantı kurabılıyordum.otg usb sarz vs vs giriş tasarımı çok kötü sıkıntı oluşturuyor sokup takımda metal kasaya takılıyor uçları şimdilik gozlemleye bildiklerim bunlar uzaktan görenler telefon zannediyor ve daha büyüğünu bulamadın mi diyorlar

hayırlı olsun güncelleyin büyük ihtimal düzelir. Ben de güncelleyemedim bir türlü. rk batch tool açıyorum ''Loading config file failed!'' hatası alıyorum. evdeki 2 bilgisayarda da denedim olmadı. v1.6 ve v1.7 de de aynı hatayı veriyor.
  • Muhtemelen hata Usb 3.0 ara birimli bilgisayarlardan kaynaklanıyor. Güncelleme yapacağın bilgisayar usb 2.0 arabirimine sahip olmalı. Ben masaüstünde yapabildim...

Bu arada hayırlı olsun bobo006 ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.