Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam hocam oldu sorun çözüldü sizin verdiğiniz linkteki rkbtool çalıştı. Şarjda tablet yükselteceğim bende ancak garanti dışı olur mu acaba
  • 4.2 ye yükselttim performans olarak baya bir artış oldu. O küçük donmalar kasmalar tamamen bitti. wifi çekiminde çok az artış oldu. kamerayı yarın gündüz deneyeceğim. 4.2 gerçekten 4.1e göre güzel ve stabil.

Edit: Üstelik ayarlara Sistem güncellemeleri gelmiş.OTA ile güncellenebiliyor demekki Vippadin güncelleme çıkarmasına bakmaya gerek kalmadı chuwi den desteği göreceğiz anlaşılan 4.4 kitkat görmek nasip olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 1 Mart 2014; 23:52:16 >
  • Güncellemeden sonra bugün kamerayı test ettim arka kamerada değişen bir şey yok yeterli, ancak ön kamera hayal kırıklığına uğrattı. Ön kamera resmen iptal diyebilirim çünkü görüntü çok çok kötü ve bulanık net değil.
  • Hayırlı olsun.
  • Bimekste baktım ürüne arka kamera bence yeterli neticede amaç öncelikli olarak fotoğrav vs değilse tabiki..Bu cihazda sim kart giriş olsa tadından yenmez bence..
  • VirtualFrog kullanıcısına yanıt
    öyle tabi ancak fiyat uçardı o zaman da alan zor olurdu
  • bizim burada satan yok arkadaşlar göremedim bile cihaz
  • kunglao K kullanıcısına yanıt
    Ben almadan önce neredeyse tüm illerin mağazalarında vardı şimdi sadece 9 mağazada varmış. Bir de Son Fırsat diyor Bimeks. Sanırım ellerinde sınırlı adet kaldı yada indirimi bitirecekler. Almayı düşünüyorsan siteden alabilirsin ben siteden aldım 1 günde elime ulaştı İstanbul'dan Adana'ya geldi. Bir sıkıntı olursa herhangi bir Bimeks mağazasına götürüp iade edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Ben almadan önce neredeyse tüm illerin mağazalarında vardı şimdi sadece 9 mağazada varmış. Bir de Son Fırsat diyor Bimeks. Sanırım ellerinde sınırlı adet kaldı yada indirimi bitirecekler. Almayı düşünüyorsan siteden alabilirsin ben siteden aldım 1 günde elime ulaştı İstanbul'dan Adana'ya geldi. Bir sıkıntı olursa herhangi bir Bimeks mağazasına götürüp iade edebilirsin.

bimeksin sitesinde yok cihaz ben burdaki şubesine de gittim bütün tabletler bunlar mı dedim evt dedi benim aradığım cihaz yok dedim Sipraiş üzerine getirtiriz dedi inca falan hepsi vardı bir Minipad yoktu Vippad elegance da yoktu onu da göremedim
    Sipariş istedin mi peki. Sitede satmadıklarına göre ellerinde kalmamış. Mağazalarda kalmıştır bir tek.
  • quote:

Sipariş istedin mi peki. Sitede satmadıklarına göre ellerinde kalmamış. Mağazalarda kalmıştır bir tek.

sipariş istemedim bimeksin sitesinde de yok mağazada yok bir tane yer var oraya bakmadım bugün bakıcam muhtemelen alıcam uygunsa tabi fiyatı
    Ne yaptınız buldunuz mu?
  • quote:

Ne yaptınız buldunuz mu?

yok bulamadım
  • Arkadaşlar 4.2.2 den sonra bir güzel haber daha Multi window da varmış Az önce yükledim çok güzel. Detayları ve fotoğraflarını İncelemenin en altına ekledim bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87621874

• burda 24.01.2014 tarihli romvar normalde chuwi v88s için

ben denedim vippad eleganceda da çalışıyor

özelliği multi window

denemek isteyenler için

Rockchip Batch Tool kullanilarak yukleme yapiliyor

• Ben de bimeksten aldim
    chuwi v88s 4.2.2 24 ocal 2014 romu yukledim
    genelde bi sikinti yok
    tek sikinti isik sizmasi var kenardan
    karanlikta belli oluyo
    bu standart bi hatami yoksa bana mi denk geldi bilen var mi

daha 3 gun oldu alali

gidip degistirmeyi deneyebilirim eger sadee bende varsa
  • ofehmi O kullanıcısına yanıt
    İsik sizmasi bende yok üretim kaynakli hata olabilir, bence degistir. Sonucta 7gun olmamis alali neden belirtmene bile gerek yok ancak uzerindeki romu degistirdiginiz icin sorun cikartabilirler. Sen bilirsin yinede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması bütün vippad elagance serisinde var. Karanlıkta belli oluyor.
  • eryaz28 E kullanıcısına yanıt
    Benim tableti katlanır kapaklı ipad mini kılıfıyla kullanıyorum ışık sızması falan görünmüyo bende
  • eryaz28 E kullanıcısına yanıt
    Bende de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.