Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    takılma bu kadar işini görsün yeter
  • ihsahin01 kullanıcısına yanıt
    aynen oyle cok sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk95

bunu degstrmstm ikinci tablet ama orayanoyle yapinca cok hafif hissedilen bi tıklama var iyicine bı baksan senin tablette varmi

değişim kaç gün sürdü benim camda disarda oturmamis çerçeve ile açıklık ta vardı biraz sarz giriş iğnesi de sağa meyıllıydı biraz degisime gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo006 -- 6 Mart 2014; 21:58:49 >
  • Merhaba Arkadaşlar;

Nihayet benim tabletinde kılıfı geldi. Bakalım beğenecek misiniz.

Kılıfı AliExpress den aldım. Chuwi V88/V88s orijinal kılıfı.

Yanında hediye olarak 1 adet ekran koruyucu ve 1 adet kalem geldi.

Kılıfın en beğendiğim özelliği; kapağını kapattığım zaman, tableti uyku moduna alması oldu. Kapağını açınca da uyku modunundan çıkıyor.

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryaz28 -- 7 Mart 2014; 14:05:38 >

• eryaz28 E kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun cok guzel secim olmus bende aynisindan 1hafta önce sipariş etmiştim 9 dolara aliexpressten, su an kargoda bekliyorum bende martin son haftasi gelir sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Allah kavuştursun

Tablet kılıfı uyku moduna nası alıyor? bende de trust eliga ipad mini kılıfı var kutusu üzerinde uyku moduna alır çıkartır yazıyo ama bi etkisini görmedim. Bu arada sizin kılıfın tabletin ekranını korumaktan başka koruyucu özelliği yok mesela tableti düşürmeye karşı. Tableti tamamen sarıp sarmalayan kılıflar daha güvenli.
  • Uyku modu için herhangi bir işlem yapmadım. Köşeleri sağlam, ekran açık sekilde düşerse ekran zarar görebilir.

Saolasin uyku modunun calisacagini dusunmuyordum cok sevindim belirttigin iyi olmus vippad iyiki chuwiden özenmis resmen son sistem takiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 7 Mart 2014; 22:20:16 >
  • bende aynı kılıfı 2 hafta önce aldım, kargoda bekliyorum. Gayet güzelmiş. Her kes habersiz aynı tableti almış
  • arkadaşlar servisi nasıl bu ürünün diğer markalara göre?
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    aynen hem de ayni kilif bu arada takip kodunu giriyorum bir sey cikmiyor nerden takip ediyorsun sen?

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Servisi hakkinda hicbir bilgim yok yaniltmak istemem. Daha onceden degisime falan gonderen arkadaslar yardimci olurlarsa daha iyi olur. Haberdar et yukardaki yorumlardan bulup sana dönüs yaparlar

• PTT yurt dışı gönderi takibinden sipariş takibi yapabilirsin.

Link:http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php

• quote:

Orijinalden alıntı: eryaz28

PTT yurt dışı gönderi takibinden sipariş takibi yapabilirsin.

Link:http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php

aynen bu linkten kontrol ediyorum, henüz türkiyeye giriş yapmamış benim ürün
  • 2014 ocak sürümüyle usbden şarj eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 10 Mart 2014; 1:39:25 >
  • Hocam tablet nasıl iyi mi? RK3188 ve 5000 mAh nasıl bayağı iyi gözüküyor. Ben artes q812 veya Ezcool minipad düşünüyordum ama hem fiyatından hem de pilinden dolayı şuan bu tablete daha yakınım. memnun musunuz siz? Hem mali 400 daha yaygın bir gpu
  • tableti montaj sorunlarindan dolayı degisime gönderdim değişim için ellerinde kapalı kutu olmadığını ve değişim yapamıyacaklarını para iadesi yapacaklarını belirttiler en uygun 400 liraya n11 de var o fıyatada almaya degermı bilmiyorum

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Pil performansi cok iyi diyebilirim. Rahatlikla gunu cikarabilirsiniz yogun kullanimda (oyun oynamiyorum en az 1bolumde dizi izliyorum). Ben sosyal aglar ve interneti agirlikli kullaniyorum ustune telefonuda tablete baglayip sarj ediyorum kendi uzerinde gelenin performansi normal ancak ozelliklerine gore yavas geliyor. Chuwi 4.2ye guncelleyince performans baya artiyor ve stabil calisiyor. Ben cok memnunum. Fiyat (300lira) olarak hakkini veriyor. Artes ve ezcooldan sectiklerin cok iyi tabletler. Oyun icin dusunuyorsan digerlerinden secim yap. Real racing 3te kasiyor, digerlerini denemedim. Onun disinda her isini rahat gorursun.

• bobo006 kullanıcısına yanıt
    Kismet degilmis hocam seninkide sanssizlik. 400lira az degil 300lira icin cok iyi bir tablet ancak 400 verdiginde deger mi bilmem. Daha dogrusu o fiyat araligina daha cok tablet ve daha iyi bulabilirsin bence hocam. Arastir bir yandan bir yandan da takipte kal. Uygun bir anda tablet alirsin. Hayirlisi artik.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.