Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsahin01

anladım. Bende çözüm arayım bulursam sizede bilgi veririm buradan yazarım.

sorun laptopun usb girişi ile alakalı sanıyorum. Laptopta 3 adet usb girişi var, ikisinde denedim olmadı, 3. süne takıp denediğinde yeşile döndü ve yükleme oldu. Tabletin açılmasını bekliyorum :)
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz ben sadece birini denedim 2si usb3.0 biri 2.0 ondan kaynakli olabilir tesekkurler bu arada guncellediysen hayirli olsun nasil begendin mi yeni surumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Haklisiniz ben sadece birini denedim 2si usb3.0 biri 2.0 ondan kaynakli olabilir tesekkurler bu arada guncellediysen hayirli olsun nasil begendin mi yeni surumu

evet güncellendi. benim güncellememin en önemli nedeni wireless kopuyodu sürekli. yeni sürümde biraz daha iyileştirme olmuş gibi. Alışmaya çalışıyorum yeni tasarıma.
    Hoş ama beğendim.

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Alistinmi 4.1 basit geliyor. Performans ve kullanislilik acisindan cok daha guzel. Gec oldu ama iyi etmissin guncelleyerek. Konuyu favorilerine ekle gunclleme falan gelince tekrar mesaj atip ekliyorum haberin olur boylece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun Bimekse gittim vippad elegance tabletime 16 gbytlık hafıza kartı alayım diye lakin bimeks elemanı 8 gbytlık hafıza kartı önerdi sebebinide android tabletlerde 8gbytlık hafıza kartlarının üstünde bir kart alırsak tablette donma yapıyormuş takılmalara sebep oluyormus böyle bir durum varmı ? biliyorsunuz Vippad elegance 32 gbyte kadar hafıza karttını destekliyor hangi kartı almamı önerirsiniz donma ve takılma yapmaması için..
  • StArLoRd kullanıcısına yanıt
    Olabilir ancak bence işlemciyle falan da alakalı bir durum. Ben 1hafta falan 16 gb takılı kullandım full doluydu il dışına gidiyorum diye dizi-film atmıştım. Bir takılma yavaşlama sezmedim.
  • Beyler bana yrdım günclleme konsunda yesil yanmadı bi turlü şimdi ne yapayımyeni bstan sen yazabilir misin marul kardes win yedi 32bit benimsistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıldıracağım ya bütün usb hublardan denedim benim notebook; tümünden ciihazı tanıyor bunun için yükseltemiyorum tool programında bir türlü yeşil ışığı yakamaadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: StArLoRd

Arkadaşlar bugun Bimekse gittim vippad elegance tabletime 16 gbytlık hafıza kartı alayım diye lakin bimeks elemanı 8 gbytlık hafıza kartı önerdi sebebinide android tabletlerde 8gbytlık hafıza kartlarının üstünde bir kart alırsak tablette donma yapıyormuş takılmalara sebep oluyormus böyle bir durum varmı ? biliyorsunuz Vippad elegance 32 gbyte kadar hafıza karttını destekliyor hangi kartı almamı önerirsiniz donma ve takılma yapmaması için..

Adam kör cahilmiş demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Çıldıracağım ya bütün usb hublardan denedim benim notebook; tümünden ciihazı tanıyor bunun için yükseltemiyorum tool programında bir türlü yeşil ışığı yakamaadım

anladığım kadarıyla siz tableti pc ye taktığınızda aygıtı görüyor, bizim gibi sürücü güncelleştirme yapmadınız öyle mi?
    Eğer doğru anladıysam şunu önerebilirim. Önce takın tableti sonra aygıt yöneticisinden mevcut sürücüleri kaldırın. Daha sonra tablet kapalıyken tekrar taktığınızda ses yükseltme tuşuna basılı tutarak takın. Tanımayacaktır. Ondan sonra indirdiğiniz tool daki 32 bit için olan driver ı kurup tekrar tanıtın.
    Benim yaşadığım sorun laptop un usb leri ile alakalıydı o yüzden önce tanıtma işini tamamlayıp tüm usb girişlerine takıp denersen iyi olur.

Umarım olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

Çıldıracağım ya bütün usb hublardan denedim benim notebook; tümünden ciihazı tanıyor bunun için yükseltemiyorum tool programında bir türlü yeşil ışığı yakamaadım

anladığım kadarıyla siz tableti pc ye taktığınızda aygıtı görüyor, bizim gibi sürücü güncelleştirme yapmadınız öyle mi?
    Eğer doğru anladıysam şunu önerebilirim. Önce takın tableti sonra aygıt yöneticisinden mevcut sürücüleri kaldırın. Daha sonra tablet kapalıyken tekrar taktığınızda ses yükseltme tuşuna basılı tutarak takın. Tanımayacaktır. Ondan sonra indirdiğiniz tool daki 32 bit için olan driver ı kurup tekrar tanıtın.
    Benim yaşadığım sorun laptop un usb leri ile alakalıydı o yüzden önce tanıtma işini tamamlayıp tüm usb girişlerine takıp denersen iyi olur.

Umarım olur.

a Şef aynen denedim kaldırdım ve tekrar denedim usb yi takar takmaz cihaz sürücüsünü kendi bulup yukluyor tool programında mavi yanıyor sadece yeşil yanmadı bir türlü.. öncesinde pc'ye bağlamıiştım herhangi güncelleme de yapmadım.

yani özetle cihazı pc'ye bilinmeyen cihaz haline getiremedim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

Umarım olur.

a Şef aynen denedim kaldırdım ve tekrar denedim usb yi takar takmaz cihaz sürücüsünü kendi bulup yukluyor tool programında mavi yanıyor sadece yeşil yanmadı bir türlü.. öncesinde pc'ye bağlamıiştım herhangi güncelleme de yapmadım.

yani özetle cihazı pc'ye bilinmeyen cihaz haline getiremedim..

Hocam C:\Windows\system32\Drivers altında bulunan driveri sil. öyle dene. Yine olmazsa regeditte local machine de driverin adını arat. rockusb bende gözüken sende de aynıysa orda çıkan satırı sil öyle dene.
    Oda olmazsa bence başka bir makinada denemek en iyisi.

• RK31: V88 by Oma – Stock KitKat Edition

Vippadde calisiyor

loaderla ugrasmadan direkt yukleyin

ilk basta ekran karariyo ama sonra on off yapinca duzeldi. Gayet guzel calisiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofehmi -- 11 Nisan 2014; 19:18:40 >
  • ofehmi O kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin adresten Crom 3.1 dosyasını indirdim. Klasörün içinden dosyalar çıktı. hangi dosyayı hangi programla yükleyeceğimizi anlatırmısın. birde bu yüklediğiniz rom gerçekten öncekilerden iyimi.
  • RKAndroidTool sadece bunu calistiracaksin
    su ana kadar kullandigim en iyi rom
  • ofehmi O kullanıcısına yanıt
    Nasıl yükleyeceğiz hocam açıklar mısınız size zahmet. RKAndroidTool çalıştırdıktan sonra run mı diyeceğiz direk, img kendisi mi seçiyor?
  • Yaptım hocam çok teşekkür ederim link ve bilgilendirme için.
  • Bir de üzerinde 2 launcher ile geliyor da ilki sistem launcher mi yoksa o da nova gibi yüklenmiş olan mı ? Ayrıca tablet uçuyor süper olmuş 4.4kk
  • Bu chuwinin KitKat betasi kullanilarak yapilmis . chuwinin sitesinden orijinalini indirdim yukledim.Omaninki daha iyi gibi sanki. cok ciddi bir fark yok .o yuzden omada kalinabilir

• Anladim hocam, yalniz baya hizli yw kucuk donmalar takilmalardan eser yok. Belki bir sure sonra yavaslamaya baslar ama suan cok iyi. Nazar degmesin tesekkurler tekrardan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.