Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletimde orjinalinde bulunan oyunların hepsini tamamen silmek istiyorum nasıl yapabilirim, fabrika ayarına döndürüyorum onlar gelmesin.!
  • Root etmek gerek sanirim bende androidi pek bilmiyorum, 4.4u yukleyebilirsiniz uzeri temiz geliyor. Ve herseyi silebileceginiz bir uyghulama ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yükleyebilirim :S
  • _TIMSAH_ kullanıcısına yanıt
    Birkaç yorum üstte anlatıyor arkadaş. Yapabilirsin. Hiç bir bilgin yoksa PMden yardımcı olabilirim

• chuwinin orijinal romu

RKBatchTool kullanarak yukleyin

RKBatchTool tablet acikken kullanilir

tabletin deveoper seceneklerinden usb degugging secin

daha sonra tableti usbden baglayin

RKBatchTool tableti gorusrse 1 rakami pembe olur olmuyosa driverllari yuklememistir birkac kere usbyi takip cikartin driveri yuklesi lazim

eger 1 rakami pembe olursa devam edebilirsiniz

sonra switche butonuna basilacak

switch butonuna basinca 1 rakami yesil olur

bu sirada fw path diyen yerde img uzantili update dosyasini sececeegiz

daha sonra upgrade butonuna basacagiz

birkac dakika icinde yukler romu

daha sonra ayarlara girip

dillerden turkce secilir

• tabletin deveoper seceneklerinden usb degugging secin

BUNU ANLAMADIM NASIL YAPIYORUZ ZATEN TABLETİ PC YE TAKINDA USB MODU AÇILIYOR

BİRDE VİBER YEDEĞİNİ NASIL ALIRIM FORMAT ATMADAN ÖNCE
  • MM.M60 kullanıcısına yanıt
    _TIMSAH_ kullanıcısına yanıt
    Oncelikle tabletten alabileceginiz dosyalari pc ye yedekleyin. Viberden nasil alacaksiniz bilmiyorum. Oncelikle RkBatchTool klasorundeki uygulamayi acin. Daha sonra indirdigin rom u (img dosyasini) secin. Daha sonra tableti kapatin, kapandiktan sonra ses acma tusuna basili tutun ve elinizi kaldirmadan tableti usb ile pc ye baglayin. Bilgisayar algilayinca elinizi kaldirabilirsiniz. Eger bilgisayar aygit yazilimi basariyla yuklenemedi gibi bir uyari alirsaniz, bilgisayarima sag tiklayip yonet deyin. Aygitlardan bilinmeyen aygiti (ucgen icinde unlem isaretli) sag tiklayarak guncelle deyin ve gelen ekranda bilgisayardan dosya bul gibi bir secenek var onu secin. Burada sececeginiz klasor indirdiginiz RkBatchTool klasorun icindeki usb driver klasorunu acin. Sisteminize uygun klasoru secin (sisteminiz ne bilmiyorsan bilgisayarimi acin sistem ozellikleri yazan yerden bakin. Klasorde 64bit icin x64, 32bit icin x86 yazar) ve tamam/ok deyin. Driver isini yaptiktan sonra ilk actiginiz rkbatchtool programinda 1 yazan yer yesil renk olacaktir. Programdaki upgrade diyerek yazilim yukleme isini gerceklestirebilirsiniz. İslem bittignde tabletiniz kendiliginden acilacaktir. O sirada usb kablosunu cekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 20 Nisan 2014; 1:33:18 >

• ihsahin01 kullanıcısına yanıt

esasen v88s icin ama vippad elegancede de calisiyo

en yeni versiyon 18 nisan 2014 tarihli

• ofehmi O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Bu nasıl peki diğerine göre kullandıysanız hangisini tavsiye edersiniz? Kullandığımız önceki romlarda 4.2 olanlar v88s içindi. Ben orjini v88s diye biliyordum ya ikisinin de çalışması süper olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 21 Nisan 2014; 11:29:18 >
  • ikisini de denedim herhangi bir fark goremedim
  • slm arkadaşlar vıppad le olan kısa tecrubemden sonra chuwı v88 aldım yurt dısınından üzerinde android 4.2.2 geldi sorum usb şarzi adaptorle yapsak voltaj değerleri normal güç girişindeki değerlere eşit mi olmalı bataryanın performans kaybina uğramaması için (5v 2.0a)

• ihsahin01 kullanıcısına yanıt
    ürün çok kalitesiz 3 ayda 3 defa arızalandı teknik servisi berbat sakın almayın pişman olmayın @ihsahin01
  • BENDE SERVİSE GÖNDERDİM 1. AYDA ALMIŞTIM
    ŞARJ ETMİYOR VE KAMERALAR ÇALIŞMIYORDU BUGÜN 5 GÜN OLDU TEKNİK SERVİSTEN NE ARAYAN VAR NE SORAN
  • chuwinin 4.2.2 versiyonunu yükleyerek bugün teslim aldım

ofehmi arkadaşımın verdikleri ile bu versiyon aynımıdır
    yüklemeye gerek varmıdır
  • Ben alalı 4 ay olacak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sürekli yanımda çantamda geziyor benimle kullanıyorum, genel olarak çok memnunum. 4.4.2 sürümü s3ten stabil ve hızlı. Sonuçta elektronik ürün şans işi birazda.
    Chuwinin 4.4.2 kitkatını yüklemenizi tavsiye ederim. 4.2.2 versiyonuna göre çok stabil ve hızlı çalışıyor.
    Yukarda chuwinin orijinal romu diye bahsedilen 2 romda vippadde çalışıyo

biri chuwi v88 diğeri v88s için aralarında herhangi bir fark sezemedim Omanın da kitkat var ama onda wifi sinyali sanki zayıf gibi

bu arada vippad de çok şikayet edilen wifi aslında o kadarda kötü değil ben de ipad mini de var ikisi wifi çekim olarak aynı nerdeyse

şu ana kadar birçok rom denedim chuwinin kitkat romları gayet güzel ve stabil bence

chuwinin romları rootsuz illa rootlu istiyosunuz Omanın kitkat rootlu rom

benim için rootlu olmasının fazla bir anlamı olmadığı için üstünde durmadım

bu arada bu paraya tablet bence gayet iyi tek sevmediğim tarafı kenardan biraz ışık sızması var o da çok rahatsız edici değil aslında

ipad mini ile test yaptım vippad antutuda geçti ipad miniyi
  • ofehmi dostum bu konuda tazeyiz pek bilmiyorum o yüzden soru sorup duruyorum hakkını helal et

Rootlu ne demek roootsuz nedemek bunların arasında tabletde ne gibi farkları var

v88s deneyeceğim bakalım kurabilecekmiyim
    rootlu demek şu tablet rootlu olursa android sisteminin normalde değiştiremeyeceğin/dokunamayacağın bazı ayarları vs root yaptıktan sonra değiştirebiliyosun

örnek verirsek tablette kurulu bazılı uygulamalrı kaldırmak istiyosun (fabrikada yüklenmiş) bunu root edilmemiş bir tablette yapamazsın

sıradan bir kullanıcı için root çok elzem olmayabilir

v88s rom kurmak çok kolay yukarda anlatılıyor bir yerde @MM.M60
  • Bendede vippad elegance vp-e700 var özelliklerine bakarsak çok iyi şu an stock ROM kurulu hiç ROM atmadım root da yapmadım ama kendinden rootlu sanırım root gerektiren uygulamaları çalıştırıyor. Bir dewnüde aşırı kasıyor donuyor takılıyor düşünün kilidi açmak için tuşa basiyorum ekran 5 dakika sonra geliyor. Sonra kilidi açmak için yana kaydiriyorun kayarken bile takılıp kalıyor. Bir yardımcı olun en stabil ROM hangisidir nasıl kurarim KitKat olursa çok iyi olur. O chuwi bin romunu kurarsam sonradan root yapamiyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.