Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda verilen v88s için olan romu kurdum baya fark etti çok güzel oldu sagolun ama bir sorun var internetten bir şey indirirken SD card yok diyor ve indiriyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurulum sırasında yeşil yanmıyor bir türlü neden kaynaklıdır acaba
  • Tabletimin ekranı arkadşın düşürmesi yüzünden 10 günlükken kırlıdı ve dokuntmatik gitti servise yolladım 85 tl ücret çıkardılar ücreti yatırdım ve tablet geldi ama nasıl geliş ekran yerinde durmuyo ekranın içine ışık sızıyo tam 4 kez yolladım en sonunda ekran oturttular ve düzgün geldi ancak ekran içerisnde hava kabarcığı bırakmışlar sakın teknik servise yollamayın berbat eğer kırılma falan olursa dışarda yaptırın garantiden çıkar diyede korkmayın servis o kadar gerizekalıki anlamaz çerçevede tornavida izleri kalmış bi de kargo parasını sizin karşılamanızı isyiorlar telefon edin onlar karşılasın ben öyle yaptım tablet güzel ama serviside güzel olsaymış daha güzel olurmuş @ihsahin01
  • Turk95 T kullanıcısına yanıt
    iyi servis bulmak nadir zaten ülkemizde. geçmiş olsun hiçbirimiz servislik olmayız umarım. ben de dikkatli kullanıyorum nazar değmesin teknolojik ürün hataya gelmiyor.
  • bobo006 kullanıcısına yanıt
    bir bilgim yok ama uyar mı ki denedin mi sen ? yüklerken ekstra bir şey yapılmıyorsa yükleyip deneyebilirim.
    Merağa düşürdün beni yükledim biraz kurcalayımda yazarım nasıl
    yükledim oldu ancak uyumsuz. Nexus 7 yazıyor bilgiler de ama bazı şeyler uyumsuz ekrana sığmıyor programlar falan. menüde ayarlarda sıkıntı yok. chuwininki daha hızlı geldi bir de bana.
  • Chuwi den kastin nedir hocsm 4.4.2 olan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofehmi

https://www.dropbox.com/s/kwyl3chcoz5trm4/V88_RK3188_4.4_%E9%A9%B0%E4%B8%BA%E5%86%85%E5%8D%95_2014_03_21.rar

chuwinin orijinal romu

RKBatchTool kullanarak yukleyin

https://www.dropbox.com/s/qvdk8u2idjcynmw/Rockchip_Batch_Tool_v1.6.rar

RKBatchTool tablet acikken kullanilir

tabletin deveoper seceneklerinden usb degugging secin

daha sonra tableti usbden baglayin

RKBatchTool tableti gorusrse 1 rakami pembe olur olmuyosa driverllari yuklememistir birkac kere usbyi takip cikartin driveri yuklesi lazim

eger 1 rakami pembe olursa devam edebilirsiniz

sonra switche butonuna basilacak

switch butonuna basinca 1 rakami yesil olur

bu sirada fw path diyen yerde img uzantili update dosyasini sececeegiz

daha sonra upgrade butonuna basacagiz

birkac dakika icinde yukler romu

daha sonra ayarlara girip

dillerden turkce secilir

Burdaki rom'u kullanarak ben de sorunsuz upgrade yaptım. RKBatchTool çince açıldığından biraz arayıp ingilizcesini bulmam gerekti ama olsun. KitKat android logosunu görmek güzel ve tabletimin ömrünü güncelliğini uzattı bu güncelleme.

• arkadaşlar tabletimin sarj soketinde bir problem oluştu takınca sallanıyor ve sarj olmuyor tabletı kullananlarda boyle bir problem olusan var mı
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Bende yok hocam. Ancak servise verirseniz garanti kapsamında yapmaları gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Bende yok hocam. Ancak servise verirseniz garanti kapsamında yapmaları gerekir.

servise gönderdim sakarya da imiş yetkili servis. aras kargo ile 3,5 tl aldılar.
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    umarım en kısa sürede yapılır
  • Bu arada servis hakkında da buraya görüşlerinizi yazarsanız iyi olur. Sorunu çözdüler mi iyi mi kötü mü diye.
  • beyler tabletin teknik servisi şaka gibi

teknik servis jedi tablet adında bi firma sakarya'da

tablet şarj almıyordu

kargo aras ile anlaşmalı 3,50 tl olarak gönderici ödemeli olarak gönderdim kargoyu iyice kolileyip sardırdım.

ellerine ulaştığında telefon ile geri donuş yapıldı ve tabletin sarj giriş soketinin arızalandığı söylendi ve 25 TL servis ücreti hesap numarasına yatırılması istendi

25 ağustos'da gönderdiğim tablet bugun geldi

koli ezilmiş hiçbir şekilde korumaya alınmamış vaziyette kutusu açık.

tabletin arka tarafı hafif açık ve dokunmatik çok ağır çalışıyor iyice soğudum

• Arkadaşlar bilen yardımcı olursa sevinirim bendede vippad elegance vardı ve bu adresten

bu romu kurdum cRom v3.1

lakin hafıza kartını görmüyor neden acaba ne yapmam lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tşkler...
  • StArLoRd kullanıcısına yanıt
    Nedenini bilmiyorum dostum. Belki romda hata vardır sd kartta da sorun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.