Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saolun cevap için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihsahin01 kardeş artık bende güncelleme yapayım bunun için pek zamanım olmadı konu hususunda bana yardımcı olur musun :)
  • Ts_Cihan kullanıcısına yanıt
    Tabi, dosyayı indirdin mi? Öncelikle bu iki dosayayı indir.

Chuwi V88S 24/01/2014 rom :
    docs.google.com
    Google Drive -- Sayfa Bulunamadı
    https://docs.google.com/file/d/0B8VRhtSfRAXGa09rSklJcFZQQlU/edit?pli=1

Rom Yükleme Editörü :http://dosya.co/iqrt9wtu0ma6/RK3188_(Quad-Core)_Firmware_Image_Flashing_English_RKbatch_Tool_v1.6.zip.html

Yükleme Videosu :
    codegenyoutube
    Codegen tablete RK batch Tool ile yazılım yükleme (Windows7 anlatımı)
    http://www.youtube.com/watch?v=Rf2bSyfS4ns

Daha sonra yükleme videosundaki adımları uygulayarak yükleme işlemini gerçekleştir. 4-5 dk içinde tabletin hazır Bir sıkıntı sorun falan yaşarsan bizi de bilgilendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsahin01 -- 22 Mart 2014; 21:21:32 >

• Bu romu indirip Vippada kurdugumuzda ne gibi degişiklikler oldu mesela kamera yada fotograf çekimlerinde yada wifi çekiminde iyileşme oldumu yardımcı olurmusunuz... üzerindeki rommu daha iyi bumu sonrada geri yükleyebiliyormuyuz eski romunu bilgisi olan yardımcı olursa memnun olurum
  • bu cihaz için güncel diyo.s.s
  • StArLoRd kullanıcısına yanıt
    Fark edilir şekilde performans ve stabilite artışı oldu. Arka kamera aynı ancak ön kamera 2mp iken vga gibi oldu bozdu, wifi de bazen 2 dişte kopmalar yapıyordu o çözüldü onun dışında geri kalan aynı en azından aklıma gelenler bunlar. Eski romu elindeyse tekrar yükler dönersin. Ancak fazlasıyla memnun kalacağından eminim. Üstelik kablosuz ekran(henüz denemedim) ve multi window(çoklu pencere) geldi. Eskisine göre sistem 100mb falan fazla ram yiyor ancak bir sıkıntı oluşturmuyor takır takır çalışıyor alet. Geçmeni tavsiye ederim.
    Nasıl yani hocam ne yaptınız da böyle bir bilgi geldi size?
  • hocam url adresindeki dosyaları aynen indirdim videoda anlatılanları uyguladım yaptım... cihaz güncel diyor en sonunda tabletten baktığımda 4.1.1 görünüyor... bunları yaptığımda tablet pcye bağlı vaziyette ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak değilde vippad olarak gorunuyordu....
    bir terslik var daha önce yükleme yapmadınız değill mi? nasıl vippad görüyor çok ilginç. peki kapalı konumdayken mi yaptınız bu işlemi?
  • tablet açık pc'ye bağlı durumda yani video pc tableti tanımamış. böyle bir durum yok

tool v16 ile img yi seçiyorum olmuyor. oradan itibaren videoda ki gibi olmuyor program yanıp sonmuyor
    Tablet acik oldugundan olmuyor hocam. Tableti kapatin sonra ses acma tusuna basili tutun. Elinizi kaldirmadan tableti pc ye baglayin. Pcye baglandiktan sonra elinizi cekebilirsiniz. Aygiti tanimayacaktir. Videodaki gibi aygit tanitma isini yaptiktan sonra rkbatchtool programinda goreceksiniz yesil yanacak o zaman yuklemeye baslayin.
  • yok hocam olmuyor bilinmeyen aygıt diye görmedi direk tanıyor tool programında bir türlü yeşil yandıramadım
    Baska bir bilgisayarda tekrar deneyin bakalim, aynisi olursa bilen birine götürün sorunu anlarsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsahin01

Tablet acik oldugundan olmuyor hocam. Tableti kapatin sonra ses acma tusuna basili tutun. Elinizi kaldirmadan tableti pc ye baglayin. Pcye baglandiktan sonra elinizi cekebilirsiniz. Aygiti tanimayacaktir. Videodaki gibi aygit tanitma isini yaptiktan sonra rkbatchtool programinda goreceksiniz yesil yanacak o zaman yuklemeye baslayin.

bende şu anda yüklemeyi deniyorum ama sürücü güncellemesini yaptıktan sonra videodaki gibi yeşil yanmıyor batch tool da. neden olabilir acaba?
  • maarul M kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç acaba batch tool da mı bir sıkıntı var dur bir de ben bakayım.
  • Az önce bende denedim, benzer sorun bende de oldu. Kaptıp pc ye bağladığımda hiç tepki vermedi pc yani tableti görmedi. Şarjım az %30 falan belki o yüzdendir biraz şarj olsun öyle denemeyi düşünüyorum. Birde sizin pc sistem ne? videodaki windows 7 için. Farklıysa bu yüzden de olabilir.
  • quote:

Az önce bende denedim, benzer sorun bende de oldu. Kaptıp pc ye bağladığımda hiç tepki vermedi pc yani tableti görmedi. Şarjım az %30 falan belki o yüzdendir biraz şarj olsun öyle denemeyi düşünüyorum. Birde sizin pc sistem ne? videodaki windows 7 için. Farklıysa bu yüzden de olabilir.

Benim işletim sistemi win7 64 bit. ama ne enteresandırki videodaki gibi x86 yı seçince cihaza uygun değl diye bir hata veriyor. x64 ü seçince yükleme yapıyor. Cihazı PC tanıyor. ama bu kezde tool daki 1 rakamı yeşil olmuyo cihazı görmüyor. farklı rk batch tool larda denedim 1.7 ve 1.5 ama onlarda da olmuyor.
    x86 32bit demek sen 2.de doğru yapmışsın x64ü seçerek ancak görmemesi ilginç. rk btool 1.6dan başkasında yükleme yapmayabilir 4 çekirdekli yükleme programı olduğundan ama neden görmüyor bende anlamadım. Farklı bir bilgisayarda deneme şansın var mı bence sorun Rk Batch Tooldan kaynaklı.

Çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz.
  • quote:

x86 32bit demek sen 2.de doğru yapmışsın x64ü seçerek ancak görmemesi ilginç. rk btool 1.6dan başkasında yükleme yapmayabilir 4 çekirdekli yükleme programı olduğundan ama neden görmüyor bende anlamadım. Farklı bir bilgisayarda deneme şansın var mı bence sorun Rk Batch Tooldan kaynaklı.

Çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz.

malesef şu anda deneme şansım yok. evde laptoptan yapıyorum.
    anladım. Bende çözüm arayım bulursam sizede bilgi veririm buradan yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.