Şimdi Ara

VİPPAD ELEGANCE 7.85'' [İnceleme] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
13.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farkeden oldumu bilmem ama tabletin üstünde 2 tane ekran koruyucu var ilk aldığında ben çizildi diye üzülmüştüm ama çizilmemiş

• ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemiri -- 12 Şubat 2015; 16:12:01 >
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemiri -- 12 Şubat 2015; 16:12:28 >
  • Arkadaşlar cihazın rengini sordum siyah renkmiş gelecek olan, bugün akşam üstü gibi elime ulaşmış olacak büyük ihtimalle.
    Sizce hemen 4.2 ya da 4.4'e yükselteyim mi, yoksa bir süre 4.1 kullanayım mı?
    Bir de 10 saat üzerinde (10 saatten fazla video izleme süresi) şarjının dayandığı söyleniyor doğru mu? 5000 mah pil 7.85" ekran için gayet yeterli gözüküyor gerçi...
  • Arkadaşlar 4.4 güncellemesini uygulayabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordAngel -- 19 Nisan 2015; 14:46:37 >
  • Arkadaslar konuyu hortlatmis olacagim ama ben de modbook elegance diye 7.85" lik bir tablet aldim bimeksten. Sizin buradaki tabletin ayni gibi duruyor hatta kutulari bile ayni. Lakin bu tablet geldiginde rootlu idi. Ne oldu bilmiyorum super su kod güncellemeyi yapmiyor. Tableti fabrika ayarlarina sifirladim. Yine olmadi. Buradaki yazilimi atmaya calistim olmadi. Bana destek verebilirmisiniz. Bi arkadas tools ile ugrasmadan yukleyin demiis nasil oluyor bu arada ses kisma acMa tuslari ile de beceremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yardımcı olurmusun bu tableti almak istiyorum ama internette bulamıyorum ?
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın da bu tablette kullanabileceğim Android 4.4.2 firmware var mıdır elinizde tüm topiclere baktım dosyalar silinmiş, yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.