Şimdi Ara

Virüs gitmiyo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virüs programını(blast) çalıştırdım ama virüsü bulamıyo aha yine kapanıyo 55 saniye bi yardım...

• Yine geldim ama az sonra maraton başlar...yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: safakgun28

Yine geldim ama az sonra maraton başlar...yardımmm
    dün aynı dertten bende ağlıyordum ama artık rahatım ohbe kurtuldum format atsan bile gitmiyor şerefsiz

ben harddiski ikiye böldüm yedeklerimi aldım ve windowsun olduğu bölüme format attım
    sonra windowsu yeniden kurdum internete bağlanmadan önce bilgisayarıma sağ klik yönet de hizmetler ve uygulamalar / hizmetler/standart/Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC) Konumlandırıcı sağ tıklayıp özellikler de gelen menüde kurtarma tıkla üç tane şeçenege eylem yürütme de ve uygula de geçmiş olsun şimdi internete bağlan ve windows update yap
  • quote:

Yine geldim ama az sonra maraton başlar...yardımmm
    güvenlik duvarını aç. msconfig i temizle.
    ve.
    http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html
    http://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemix

güvenlik duvarını aç. msconfig i temizle.
    ve.
    http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html
    http://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var. abi programı boşverinde

BAŞLAT menüsünden CALIŞTIR a birşey yazıyorduk " -a " gibi birşeydi ne yazıyorduk biliyor musunuz? cünkü onu yazmadan download yapamıyoruz bir anda kapanıyor bilgisayar.

YARDIM :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: Helper

bende de aynı sorun var. abi programı boşverinde

BAŞLAT menüsünden CALIŞTIR a birşey yazıyorduk " -a " gibi birşeydi ne yazıyorduk biliyor musunuz? cünkü onu yazmadan download yapamıyoruz bir anda kapanıyor bilgisayar.

YARDIM :(((

Alıntıları Göster
    shutdown -a imiş. buldum. artık rahatsıznız arkadaşlar bana dua edin :) kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helper

shutdown -a imiş. buldum. artık rahatsıznız arkadaşlar bana dua edin :) kolay gelsin

Alıntıları Göster
    \windows\system32\ altındaki mblast.exe gibi bişey var onu direk silin
    AVG yi kurun (www.grisoft.com, free versiyon 6.0 da olur) sonra update edip keyfinize bakın
    Virüs filan artık giremez makinanıza...
    Firewallda acik olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

AVG yi kurun (www.grisoft.com, free versiyon 6.0 da olur) sonra update edip keyfinize bakın
    Firewallda acik olsun

Alıntıları Göster
    Abi hepiniz sagolunda ben format attım virüs mirüs kalmadı...
  • quote:

Firewallda acik olsun

Alıntıları Göster
    tamda gitti dediğim anda virüs yine geldi off ya neyse shutdown -a yı kullanıcam
  • quote:

tamda gitti dediğim anda virüs yine geldi off ya neyse shutdown -a yı kullanıcam

Alıntıları Göster
    Bi süre aranızdan ayrılıcam Format atıcam
  • quote:

Bi süre aranızdan ayrılıcam Format atıcam

Alıntıları Göster
    bu yeni root e eklenen virüsler başa bel olmaya başladı format bile kurtarmıyor gercekten okuyanlara önerim virüs korumalarını mutlaka enablede tutmaları (biostaki root dizini dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcova

bu yeni root e eklenen virüsler başa bel olmaya başladı format bile kurtarmıyor gercekten okuyanlara önerim virüs korumalarını mutlaka enablede tutmaları (biostaki root dizini dahil)

Alıntıları Göster
    bu shutdown blast la ilgili degil..Bendede vardı cuma gecesi baya ugrastım, blast,sasser hepsini yaptım tık yok..
    Windows 2000, SP3 vardı..
    En sonunda Microsoftun sitesinden 6 mb lık bi security patch kurdum, bununla gitti sanırım..
    Çünkü ardından SP4 filan kurdum, arada baglandım kurulurken , shutdown olmadı

SP4 en temiz çözüm..

• quote:

bu shutdown blast la ilgili degil..Bendede vardı cuma gecesi baya ugrastım, blast,sasser hepsini yaptım tık yok..
    Windows 2000, SP3 vardı..
    En sonunda Microsoftun sitesinden 6 mb lık bi security patch kurdum, bununla gitti sanırım..
    Çünkü ardından SP4 filan kurdum, arada baglandım kurulurken , shutdown olmadı

SP4 en temiz çözüm..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu blasterleri iyi temizleyen Stinger diye bir tarama programı var. Bununla tarayıp temizledikten sonra yamalarının yamanması veya windowsun update edilmesi gerekiyor. Bu işi yaparken sistem geri yükleme noktalarının da kapatılması gerek ki tekrar geri yükleme noktalarından bulaşma olmasın.
    Ayrıntılı bilgi için özel mesaj atın, siteye nadir giriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailyildiz

Arkadaşlar bu blasterleri iyi temizleyen Stinger diye bir tarama programı var. Bununla tarayıp temizledikten sonra yamalarının yamanması veya windowsun update edilmesi gerekiyor. Bu işi yaparken sistem geri yükleme noktalarının da kapatılması gerek ki tekrar geri yükleme noktalarından bulaşma olmasın.
    Ayrıntılı bilgi için özel mesaj atın, siteye nadir giriyorum.

Alıntıları Göster
    ben tüm yayınlanan KB yamalarını Geriden ileri Doğru yükledim 5 cisinde filan sorun ortadan kalktı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JhonTravolta

ben tüm yayınlanan KB yamalarını Geriden ileri Doğru yükledim 5 cisinde filan sorun ortadan kalktı sanırım.

Alıntıları Göster
    Ala sana Link i Tıkla buna burdakilerin KB olanlarının hepsini pc ne indir. ve alttan üste doğru yüklemeye başla ya 5 yada 6.cıda sonuç verecektir.

ftp://ftp.metu.edu.tr/popular/Microsoft/updates_4_winxp/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JhonTravolta -- 12/7/2004 10:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JhonTravolta

Ala sana Link i Tıkla buna burdakilerin KB olanlarının hepsini pc ne indir. ve alttan üste doğru yüklemeye başla ya 5 yada 6.cıda sonuç verecektir.

ftp://ftp.metu.edu.tr/popular/Microsoft/updates_4_winxp/tr/

Alıntıları Göster
    arkadaş o zaman şöyle yap Dial Up ise çevirmeli ağlarında bağlatını sağ tıkla özelikleri seç oradan gelişmiş var sağ tarafta orada güvenlik duvarını işaretle ama başka bir şey işaretlemene gerek yok sadece o seçenek güvenlik duvarı uygula de sonra tamam tekrar dene olmazsa bilgisayarını yenide başlat güvenlik duvarı aktifleşsin internete hiç bir sorun olmıyacak normal bir bağlatı gibi girp çıkacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ULUSOY

arkadaş o zaman şöyle yap Dial Up ise çevirmeli ağlarında bağlatını sağ tıkla özelikleri seç oradan gelişmiş var sağ tarafta orada güvenlik duvarını işaretle ama başka bir şey işaretlemene gerek yok sadece o seçenek güvenlik duvarı uygula de sonra tamam tekrar dene olmazsa bilgisayarını yenide başlat güvenlik duvarı aktifleşsin internete hiç bir sorun olmıyacak normal bir bağlatı gibi girp çıkacaksın

Alıntıları Göster
    ulusoy yaptığın şeyle blaster ı önleyemiyorsun.blaster için patch ya da sp1 yüklemeniz lazım.ayrıca formatta blaster silinir neden silinmesin bu bir yazılımdır ve formatta silinir gider...
    eğer patch yüklemezseniz internette takrar bulaşır ve bu da sizi formatla silinmiyo gibi bir yanılgıya düşürebilir.sp1 siz bir bilgisayarda güvenlik duvarını aktifleştirmek pek bişey değiştirmiyo.
    size kolaygelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: necroshine

ulusoy yaptığın şeyle blaster ı önleyemiyorsun.blaster için patch ya da sp1 yüklemeniz lazım.ayrıca formatta blaster silinir neden silinmesin bu bir yazılımdır ve formatta silinir gider...
    eğer patch yüklemezseniz internette takrar bulaşır ve bu da sizi formatla silinmiyo gibi bir yanılgıya düşürebilir.sp1 siz bir bilgisayarda güvenlik duvarını aktifleştirmek pek bişey değiştirmiyo.
    size kolaygelsin.

Alıntıları Göster
    Söylediklerinize bakıcam Sagolun

• quote:

Söylediklerinize bakıcam Sagolun

Alıntıları Göster
    zonealarm+Avast bir de mümkünse Windows Update..

sonrasında windowsun taş gibin olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEA24002F

zonealarm+Avast bir de mümkünse Windows Update..

sonrasında windowsun taş gibin olur

Alıntıları Göster
    winxp'nin uzaktann yardım seçeneğini de kapatmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.