Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 adet kod lazım yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ?
  • Nuvo ve Teb ile katılmıştım, ikisi de gelmedi. Nuvo zaten sorunlu da Teb'den herkese geldi mi?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de vakıfbank için visa kampanyasına katılmıştım ama çekim gelmedi.Mart ayında vakıfbank banka kartınızla hangi günler alışveriş yapmıştınız?Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şunun için soruyorum:Acaba alışverişlerimi geç yaptığım için ilk 1000 kişi arasına giremedim mi?
  • bi kampanya yapıyorlar onu da insanların burnundan getiriyorlar.

tlcardla yapmıştım 3 alışveriş, bugün aradım 20-25 dakika sürdü heralde daha da çözülmedi sorun. madem bu kdar uğraştıracaksınız yapmayın yan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Arkadaşlar,
    elimde 2 adet kod var aynı anda kullanabiliyormuyuz mesela 40 tlik alışveriş yaptım 40 tl düşüyormu?

Bizim burda kabul etmediler bende alisverisimi 20 ye bolerek yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.carrefoursa.com/ dan alışveriş yapsam kapıda ödeme seçsem, çeki kullanabilir miyim?
  • hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Arkadaşlar,
    elimde 2 adet kod var aynı anda kullanabiliyormuyuz mesela 40 tlik alışveriş yaptım 40 tl düşüyormu?

Ben 3 koduda tek alışverişte kullandım sorun olmadı. Kasiyere oluyor bu şekildr diye söylerseniz deniyor, yoksa olup olmadığını kendileride bilmiyor. Tekrar visa girişi yapıp diğer kodu girecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 17 Nisan 2015; 18:45:38 >
  • Nuvo kartım için dün ve önceki gün aramıştım. Tutturmuşlar hafta içi de gelmezse arayın. Kodların tamamı gelmedi diye..

Düzenleme: Herşeyin düzgün olduğu(!) Nuvo'da zaten farklı bir şey beklemek haksızlık olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 17 Nisan 2015; 20:21:13 >
  • işbanktan gelen cevap

**VISA firması tarafından düzenlenen Süpermarket Banka Kartı Kampanyası'na (3 defa 30 TL ve üzeri alışverişe CarrefourSA' da geçerli 20TL indirim ) İş Bankası'nın Şubat ve Nisan ayları için iştirak ettiğini, Mart ayında söz konusu kampanyaya dahil olmadığını belirtmek isteriz. **
  • Ziraatbankasi bana biaz once kodu yolladi. Kayit actirmistim iki gun once

• paracard için 4 günden beri mh arıyorum halen daha sonuç yok. ne diyeyim kredi kartını kapattım naz mı yapıyor anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

işbanktan gelen cevap

**VISA firması tarafından düzenlenen Süpermarket Banka Kartı Kampanyası'na (3 defa 30 TL ve üzeri alışverişe CarrefourSA' da geçerli 20TL indirim ) İş Bankası'nın Şubat ve Nisan ayları için iştirak ettiğini, Mart ayında söz konusu kampanyaya dahil olmadığını belirtmek isteriz. **

adeta dalga geçiyorlar insanlarla .

ben zaten kapatmıştım bu gereksiz bankadan hesabımı önceden.
  • Benim fikrim bunlar kodları iç ediyorlar. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş bir metin hazırlarsa visa europe a gönderelim bir şikayet metni.

• Vakıftan bu ay kod gelen arkadaş var mı?
  • sayın ............

VISA firması tarafından düzenlenen Süpermarket Banka Kartı Kampanyası'na (3 defa 30 TL ve üzeri alışverişe CarrefourSA' da geçerli 20TL indirim ) İş Bankası'nın Şubat ve Nisan ayları için iştirak ettiğini, Mart ayında söz konusu kampanyaya dahil olmadığını belirtmek isteriz.

CarrefourSA firması ile 7 Mart - 3 Nisan 2015 tarihleri arasında Maximum Kart'la, Maximum özellikli POS cihazlarından, tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 75 TL ve üzeri üçüncü peşin alışverişe 20 TL MaxiPuan hediye kampanyası düzenlenmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Hastalıklı banka
  • womit kullanıcısına yanıt
    2 KARTIMADA GELMEDİ NE KADAR ADİ BİR BANKAYMIŞ YAHUUU
  • Ziraat bugun göndermiş. Bankasya ve vakifbanktan ses yok hala...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

Ziraat bugun göndermiş. Bankasya ve vakifbanktan ses yok hala...

Ziraat bugun yolladı :) toptan herkese kimisi önceden gelmiş kimisi şikayetle geldi.
  • Nuvo'yu aradım, sistemde sorun vardı, göndermeye başlayacağız dedi.

3-5 gün daha bekleyelim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.