Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour kodlarinizi nakite alirim,pm atiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Carrefour kodlarinizi nakite alirim,pm atiniz

kod gelsin sana satayım hocam 21Tl istiyorum.Çek satış bölümünde aradığını bulamadın galiba belki buradan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh5959

quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Carrefour kodlarinizi nakite alirim,pm atiniz

kod gelsin sana satayım hocam 21Tl istiyorum.Çek satış bölümünde aradığını bulamadın galiba belki buradan bulursun

kodu olup da evine yakın carrefour olmayan insanlar var , kullanılmayacak kodları satın alıp kullanmamda ne sakınca gördünüz de seviyesizce yazılar yazıyorsunuz?

kimin hafiyeliğine soyundunuz?
  • Hsbc kodu mail olarak yolladı.

Birde bu ay ki harcamalarım ayrı günlerde yaptığım bir alışveriş aynı gün yansımış hesap özetine, acaba sıkıntı olur mu? Yeni bire alışveriş mi yapsam?

• Yine Müşteri Hizmetleri'nden kayıt açtık bakalım
  • Vakiftan alabilen oldumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti fiş ibrazı istedi neyseki saklıyorum tüm fişleri gönderdim maille beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Garanti fiş ibrazı istedi neyseki saklıyorum tüm fişleri gönderdim maille beklemeye devam

Hadi ya Allahtan market kamera kayitlarini istememis

• Vakıfbank'tan hala ses yok, bir daha Vakıfbank'tan kesinlikle katılmayacağım böyle rezil bir hizmet hiç bir yerde yok! Maaş Hesabı olmasa Çoktan kapamış tüm ilişkimi kesmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

https://www.carrefoursa.com/ dan alışveriş yapsam kapıda ödeme seçsem, çeki kullanabilir miyim?

Hayır, şartlarda yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Aymazlara bak ulan zaten kartin donem ici islem hareketleri kisminda kayitli bunlar hep. Sacmalamislar sanki
  • İş bankasının yaptığı bu konuda okuduğum ''kampanyadan mart ayında çekildik''gibi bir açıklama olamaz bu resmen dere geçerken at değiştirilmesi demek,önceden düşünseydi hesabını kitabını ona göre yapsaydı beni ilgilendirmez .Ben iş bankasına hem mail hemde şikayet kaydı açıcam kodu göndermelerini isticem forumdaki herkes bence böyle yapsınki insanları enayi yerine koymak neymiş bu banka öğrensin,hatta ben kod göndermezse şikayetimde de bu bankadan tüm ilişiğimi keseceğimi belirticem ve yapıcamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Reaver

Aymazlara bak ulan zaten kartin donem ici islem hareketleri kisminda kayitli bunlar hep. Sacmalamislar sanki

Geçen ay zor şer aldık kodu bu ay fiş istediler iyiki bu ay katılmadım markete personelimizle gitmeniz lazımdı derlerdi telefonda dert anlatmaktan dakikalarım boşuna gidiyor 20 tl için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huggies ıslak mendil 3 li 9 TL 1 alana 1 bedava kodla alin kaçırmayın bebek niyim varsa

• Güzel kampanyaymış. Biraz geç fark ettim ama son ayında bütün kartlarla yararlanırım en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 19 Nisan 2015; 17:53:06 >
  • satem S kullanıcısına yanıt
    Sayın ............,

Öncelikle Bankamıza ve kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

VISA kuruluşu tarafından düzenlenen kampanya Şubat, Mart ve Nisan aylarında aylık bazda düzenlenmiş olup, kampanyaya katılan Bankalar her aybaşında VISA internet sitesinde duyurulmaktadır. Ayrıca katılımcı bankalar kampanyaya dahil olduklarını internet siteleri, SMS ve e-posta ile duyurabilmektedirler.

Bankamızca Şubat ayında söz konusu kampanyaya dahil olunmuş ve harcamalarını gerçekleştiren müşterilerimize indirim kodları iletilmiştir. Mart ayında ise Bankamızca söz konusu kampanyaya dahil olunmamış, bu nedenle de VISA kuruluşu tarafından ilgili kampanya mecralarında Bankamız adına yer verilmemiştir.

Diğer taraftan, Nisan dönemi kampanyasına yeniden iştirak edilmiş olup, Nisan sonuna kadar 3 adet 30 TL ve üzeri market alışverişine 20 TL indirim kodu hediye edilecektir. İndirim kodları 15 Mayıs'a kadar kazanan müşterilerimizin cep telefonlarına SMS ile iletilecektir. Kampanyaya kayıt olmak için "INDIRIM" boşluk Bankamatik Kart'ınızın son 6 hanesini 4402'ye göndermeniz gerekmektedir.

Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Birimi

hocam şikayet kaydı işbankasından gelen cevap aynen bu BDDK ya şikayetten başka çözüm yok gibi ondan da bişey çıkar mı bilmiyorum...

• Nuvo cevap için aradı bu hafta gelecek kodlar diye ama uğraştırancak gibi daha

• İşbank neler yapmış böyle ya, bir de kayıt mı istiyor. E ama yapmıştım ben 3*30 alışverişi kayıt yaptırmadan. alamayacak mıyız şimdi 20 TL yi?
  • Garanti den sms gelmedi, cuma aradim kayit actilar, pazartesi arayinn sonuca bakin dedi.
    Bana ilettikleri "visa kamp icin, miles and smiles kredi karti ile 150 ve ustu alisverisverislerinizde gecerlidir". Bunlar dalga mi geciyor?
  • Bana destan yazmışlar, şaka gibi...

"Sayın ..........,

İş Bankası ürünlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Kampanya Visa Europe Service Inc. ("VISA") tarafından düzenlenmektedir.

"Visa Bankamatik Kartı CarrefourSA'da 20 TL indirim kampanyası" İş Bankasınca Şubat ve Nisan aylarında katılım sağlanmış, Mart ayında iştirak edilmemiştir.

1 Nisan - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar 3 alışverişi tamamladıklarında 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimizin "INDIRIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

İndirim kodları 15 Mayıs 2015 tarihine kadar müşterilerimizin Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS olarak göndereceklerdir. Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59'a kadar tüm CarrefourSA'larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler. 20TL indirim tüm CarrefourSA'larda geçerlidir, carrefoursa.com'da geçerli değildir.

Alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.

Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.

Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı'yla yapılması gerekir.

20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV'li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz.

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafındanwww.visa.com.tr/altindunya sayfasında duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Birimi "

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.