Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuvo haftasonuna kadar gelmezse arayın bizi diyor geriye 3-5 gün kalmış olacak anlasılan harcamak icin
  • Arkadaşlar hsbc bank geçen email ile yolladı kodu. Ama gönderdiği kod geçen Ayın kodu ile aynı. Bugün carefour da denedim. Hatalı dedi. Tekrar deneyeceğim, kalabalık diye uğraşmadim.

Sizin kodlar geçen aydan farklı mı?

• garanti bankası paracard visa kampanyası kod için yaptığım şikayet sonucu mail yollamışlar. 3 tane market alışverişinin bonus post undan yapılması gerekiyormuş. ben bu insanları anlamıyorum. kendi kampanya kriterlerinde böyle bir ibare yok bunu neye dayanarak uyduruyorlar anlamıyorum. bunlara nasıl hakaret etsem bilmiyorum..

Kampanya Detayları:

1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Paracard Visa ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar 3 alışverişi tamamladıkları aylarda 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.
    Alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir. Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir. Kampanya Akbank T.A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş., Alternatifbank A.Ş., Anadolubank A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Finansbank A.Ş., ING Bank A.Ş., HSBC Bank A.Ş., Şekerbank T.A.Ş., T.C. Ziraat Bankası A.Ş., T. Ekonomi Bankası A.Ş., T. Finans Katılım Bankası A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., T. Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., T. Vakıflar Bankası T.A.O., Tekstil Bankası A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bankalarının Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları için bankaların kendi web sayfaları ve iletişim kanallarında duyurdukları şekilde geçerlidir.
    Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.
    15 Mart, 15 Nisan, 15 Mayıs 2015 tarihlerine kadar bankalar bir önceki ilgili ay ödüle hak kazananların bankalarında kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS göndereceklerdir.
    Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59’a kadar tüm CarrefourSA’larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler.
    20TL indirim tüm CarrefourSA’larda geçerlidir, carrefoursa.com’da geçerli değildir.
    İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı’yla yapılması gerekir.
    20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV’li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.
    Kampanyayı düzenleyen kuruluş Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafındanwww.visa.com.tr/altindunya sayfasında duyurulacaktır. Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

• yalan atıyor adiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 20 Nisan 2015; 18:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Bana destan yazmışlar, şaka gibi...

"Sayın ..........,

İş Bankası ürünlerine gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Kampanya Visa Europe Service Inc. ("VISA") tarafından düzenlenmektedir.

"Visa Bankamatik Kartı CarrefourSA'da 20 TL indirim kampanyası" İş Bankasınca Şubat ve Nisan aylarında katılım sağlanmış, Mart ayında iştirak edilmemiştir.

1 Nisan - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında Visa Electron veya Visa Debit logolu Visa Banka Kartları ile her ay 3 defa tek seferde 30TL ve üzeri market alışverişi yapanlar 3 alışverişi tamamladıklarında 20 TL CarrefourSA indirimi kazanabilecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerimizin "INDIRIM" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.

İndirim kodları 15 Mayıs 2015 tarihine kadar müşterilerimizin Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaralarına SMS olarak göndereceklerdir. Kazananlar cep telefonlarına gelen indirim kodlarını o ayın son günü saat 23.59'a kadar tüm CarrefourSA'larda 20 TL indirim olarak kullanabilirler. 20TL indirim tüm CarrefourSA'larda geçerlidir, carrefoursa.com'da geçerli değildir.

Alışverişlerin aynı banka kartıyla farklı günlerde yapılması gerekmektedir.

Bir bankadan sahip olunan Visa Banka Kartı her ay bir defa ödüle hak kazanabilir.

Kredi kartları, ticari banka kartları ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değildir.

İndirimden faydalanmak için kullanım anında minimum 20 TL alışveriş yapılması gerekir, kısmi kullanım yapılamaz, paraya çevrilemez. Ayrıca 20 TL üzerindeki ödemenin de Visa Banka Kartı'yla yapılması gerekir.

20 TL indirim; alkollü içkiler, tütün mamulleri, altın ve 0 KDV'li ürünlerde ve GSM TL yüklemelerinde kullanılamaz.

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklılardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.

Kampanyayı düzenleyen kuruluş Visa, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar Visa tarafındanwww.visa.com.tr/altindunya sayfasında duyurulacaktır.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Birimi "

Bana da aynısını göndermişler

• itiraz edin geçen ay bana aynısini dediler şartlara iyi bakin varsa siz haklısınız dedim tüm şartları bana okudu yazıyor mu dedim haklısınız yazmıyor dedi ertesi gün kod mail olarak geldi bu seferde fiş istediler onu da gönderdik bakalım daha ne isteyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ayın son Gününe kadar geçerlidir Kuralı var mıydı?
    Enpara yollamayınca Şubat çeki için yeni Aradım.
    Bir kısıtlama yok diye hatırlıyordum :(
    Bu konuda tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

O ayın son Gününe kadar geçerlidir Kuralı var mıydı?
    Enpara yollamayınca Şubat çeki için yeni Aradım.
    Bir kısıtlama yok diye hatırlıyordum :(
    Bu konuda tecrübesi olan var mı?

Evet var. Son kullanma tarihi içinde bulunduğu ayın son günü. Şubat çekinin süresi Mart 31'de doldu.
  • Şu işi bi enpara düzgün becerdi helal olsun

• yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Bugün telefonla aradım kodu verdiler sistemsel sorun varmış kodu telefonla alabilir siniz nuvo.lular telefonla arayin

• Hay sistemsel sorunlarına. 15:00 civarı aradım daha kodlar elimize gelmedi dedi (dedirtildi) Siz telefonla hangi bölüme bağlanıyorsunuz?
  • gneu1989 kullanıcısına yanıt
    Aynen harika bir iş çıkardı enpara
    80 tl ücret alan bankalar yapadığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo musteri hizmetlerinden aldım 20.30 da özel bir yere baglanmadim

• Hocam ne olarak bağlanıyorsunuz yani yönlendirme yapılıyor telefon bankacılığından. 1 3 5 vs
  • Nuvo müşteri hizmetleriyle az önce konuştum , sms gelmeyecek siz arayacaksınız hafta içi boyunca diyor

Enteresan bir kurum ve müşteri hizmetleri anlayışıymış bunlarınki ,

Bu kampanya tam bir fiyasko oldu sanırım
  • garanti bankası yine yaptı yapacağını.
    geçen ay msj gelmedi, haklı müşteri hattını arayınca 10 gün sonra mail ile bi kod gönderdiler fakat o kod yanlış çıktı.
    tekrar aradığımda kodun sadece carrefoursa larda geçerli olduklarını söylediler ben migrosta alışveriş yapmışım
    neyse daha fazla uğraşmak istemedim.
    bu ay yine kod gelmedi, 10 gündür almaya çalışıyorum haklı müşteri hattı vasıtasıyla ama halen bi sonuç yok.
    garanti bankası maaş hesabım olmasa saniye kullanmayacağım banka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara'dakı marketler zinciri olan soykanlardan idi bir alisverisim, nuvo kabul etmedi... yapabilecegim birsey var mi?
  • Bank Asya karttan alışveriş yapmıştım, gününde cebe SMS geldi, hafta sonuda kullandım, sorunsuzdu..kampanyanın devamını dileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Nuvo müşteri hizmetleriyle az önce konuştum , sms gelmeyecek siz arayacaksınız hafta içi boyunca diyor

Enteresan bir kurum ve müşteri hizmetleri anlayışıymış bunlarınki ,

Bu kampanya tam bir fiyasko oldu sanırım

az evvel kendileri arayıp şifreyi verdiler
    tuhaflar ...
    :)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.