Şimdi Ara

Vischne - Twisting Nether (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef, bana gelisi boyle :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

quote:

Orijinalden alıntı: Darkragetr

quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Cevaplara gel :D Vischne yine ayni Vischne ego dolu hareketler, asagilayici cevaplar :D Neden dagildiklarini hala anlayamamislar :D

Ne alaka. Kahva uslubu ile gelmis forumda kafana gore yorum yapiyorsun.

5 mage var diyelim adam 6. Olacak tabi ki 20 man raid icin diger oyuncular ile yarismasi gerek. Onun yerine guildin ihtiyaci olan baska bir sinif ile oynarsa herkes kazanir.

Belli ki kamil bir arkadasa benziyorsun.

Sen gelme zaten lazim degil senin karakterin de adamlar.

La sanki merakliymisim gibi sen gelme yazmis bir de :D Bir kaybol git Sylvanasdaki ortaminizi biliyoruz gelenleri hayvan gibi karsilardiniz, sifir muhabbetle millete guild chatte sokmadiginiz laf kalmazdi biri bir sey diyince :D Burada da ayni kafayla devam demek ki. Adam orada size insan gibi bir sey sormus cevaba bak "Sizin başvuru yapmamanız daha iyi olur sanırım, iyi günler." Bana gelmis uslup ogretiyor. Hadi oradan velet.

1 - Bizim guildde olmadığınız hiçbir zaman da olamayacağınız belli belirsiz uydurmalarınızdan anlaşılıyor.
    " gelenleri hayvan gibi karsilardiniz, sifir muhabbetle millete guild chatte sokmadiginiz laf kalmazdi biri bir sey diyince "
    Oyun hayatım boyunca böyle birşeyle ne karşılaştım ne de insanlara böyle bir muhabbet yaptım, yaptırdım.

2 - İnsan gibi soru sormuş cevaba bak demişsiniz. Cevabım da gayet doğal. Çok temel düzeyde açıklama yapıp herkesin anlayacağı bir dille yazımı yazıp kendimi ve guildimi tanıttım.
    Gerekli bilgilendirmelerden sonra bana göre ultra saçma soruya da terbiye sınırları içinde istediğim gibi cevap verebilirim. Sonuçta kiminle oynayacağımıza da biz karar veririz.

3 - "Vischne yine ayni Vischne ego dolu hareketler, asagilayici cevaplar :D Neden dagildiklarini hala anlayamamislar :D" demişsin. Evet aynı Vischneyiz ve neden dağıldığımızı biliyoruz. Bunların hepsini ilk postta açıkladım.
    Seni tanımıyorum ama kendini tanıtırsan hangi kuyruk acısı olan arkadaşsın ortaya çıkar.

Tamamen boş konuşma yaparak karalama peşindesin. Çabanı da anlamıyorum. Herhangi bir problemin varsa veya yaptıklarımızdan/yapacaklarımızdan gocunduğun bir durum varsa buyur.
    Seni insan yerine koyup sorununu çözmeye çalıştım. Umarım ne dediğimi anlamışsındır. En basit düzeyde anlatmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 18 Haziran 2016; 18:57:54 >

• Selam Zeadia,

Vischne'nin raidlere ara verdigi donem senin soyleyisinle dagildigi vakit, durumun bizzat icindeydim. Karari verenlerden biri de bendim, ne zorluklara ragmen raid yapmaya calistigimizi yasayan da bizlerdik. O yuzden attigin yorum'un ciddi olarak yazilmaktan ziyade Vischne ismini karalamaya yonelik ard niyetli bir yorum olarak goruyorum.

Ismin Gorkem'mis sanirim, ben de Tan. Sylvanas'ta Angeliu/Espeon adli gnome Mage'imle ya da Ivlelchirase adli Monkumla oynadim; bilenler bilir. Vischne'de trial, raider veya officer oldugum farkli donemler boyunca seninle hic tanismadim, karsilasmadim. Yani bilmedigin oynamadigin bir ortam. WoW gibi internasyonal oyunda baska bir Turk guildini yalan ve iftira ile karalamayi kendine yakistiriyorsan devam et Gorkem. Kim oldugun ne oldugun belli degil, benim yuzum burada.

Guild ariyormussun sanirim, arayisinda bol sans dilerim. Izin ver biz de buradan kendi kafamizda, oyuna ozenli, saygili ve guilde invite isterken ozelden "guilde inv at hocam" diye degil de basvuru yapip ciddiyetini bir nebze gosteren insanlari almaya devam edebilelim.

• hiç uzatmaya gerek yok.iyi eğlenceler.
  • SquatPower S kullanıcısına yanıt
    Yok abi devam edin niye uzamasın okuyacak şey çıktı işte
  • Arkadaşın yazdıkları tamamen saçmalıktır

Bende guilde "insani" bir biçimde başvurdum,görevli arkadaşla konuştuk ve alım "sevgi ve saygı" çerçevesinde gerçekleşti.Hatta geçen hafta raid bile yaptık,ts de bile takıldık hiç öyle ego ve aşağılayıcı hareketler ve konuşmalarla karşılaşmadım ki bu insanlarla ilk defa tanışmama rağmen gayet de arkadaş canlısı bir şekilde muhabbet vardı.

Sanırım biraz da olay şu,siz kendi kafanızda birşeylere takılırsanız,bu hareketlerinize de yansıyor.Şu sözü akıldan çıkarmamak gerek,iğneyi ilk kendine çuvaldızı da başkasına batırmak gerek.Nasıl davranırsanız,o şekilde karşılık görürsünüz
  • kalabalık bi grup olarak raid yapacak guild arıyoruz. arkadaşlarla istişare edip olumlu olması durumunda özel mesajdan ulaşırım. iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla konuşup bir nabız yoklayayım bakalım. Bu ay başladık oyuna yani henüz yeni oyuncularız 6 kişilik bir grubumuz var. Yeni olmamız sizin için sorun olmazsa ben de bir arkadaşlarla konuşup ulaşırım size.
  • Selamlar, isterseniz PM yolu ile veya Bnetten ekleyerek spesifik bilgiler verebilir misiniz ?
    Kaç kişisiniz, genel tecrübeleriniz, beklentileriniz gibi. Ve guild hakkında merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz.
    İyi günler.
  • Tecrübeli ve eski bir oyuncuyum, böyle konular gördüğüm zaman içimde ukte kalıyor nedense.
    Neden böyle dedim, Ragnaros'ta oynuyorum. PvP ve PvE zamanında güzel deneyimlerim oldu. 3 gün önce tekrar döndüm oyuna, iş hayatından fırsat buldukça oynuyorum sürekli. Tabi casual takılıyorum, raid falan yapmadım.
    Ama daha önce migration ve ırk değişimi yapmamış olsam ciddi şekilde düşünürdüm gelmeyi. Sırf bu işlemler beni caydırıyor. Yabancılarla uzun süre oynadım, raidler bgler yaptım ama kendi ırkımdan, dilimi konuşan, doğal bir şekilde anlaşabileceğim birileri ile hiç oynamadım, bunun tadı başkadır herhalde.
    TN'de karakter açıp kasmak da yorucu ve uzun bir yol gibi geliyor, zira main karakterimde dünyalar varken :(

İçimde kaldı yine anlayacağınız :(
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    Eğer Legionda düzenli raiding yapmayı düşünüyorsanız, Legion ek paketinin verdiği 100 level boostunu Twistingde kullanabilirsiniz.
    Yabancılar ile bizler de denedik zaman zaman ama dediğiniz gibi anadil ile raid yapmak bir başka. Ayrıca arkadaş ortamımız içeriden birisi olarak benim için mükemmel.
    Onun dışında da Demon Hunter oynamayı da düşünürseniz ek olarak o da 98 leveldan başlayacak diye biliyorum.
  • wR kullanıcısına yanıt
    Düzenli ve ciddi bir şekilde raid yapmayı çok özledim ve istiyorum ancak mesai saatlerim oldukça düzensiz, buna büyük ölçüde engel olacaktır. Yani sadece bir kişi için ayarlamak oldukça zor olur. Bir de tek karakterden ziyade tüm hesabı oraya geçirmek lazım bu da ciddi sıkıntı :(
  • Selamlar, yeni sunucuda başarılar.

Benim sormak istediğim birkaç soru var, onları sıralayayım lafı uzatmadan :)

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyunla ilgili illegal durumlara bakışı nasıldır ? Bot kullanımı, gold/hesap alım-satımı gibi durumlardan bahsediyorum.

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyundaki etik olan/olmayan durumlara bakışı nasıldır? Ninjalık, sohbet kanalının gerekli/gereksiz işgali, hakaret küfür vs. gibi durumlar.

Yeni başlayan veya guild dışındaki yerli-yabancı oyunculara karşı tavırlar nasıldır ? Kafamda kabaca karakteristik profili çıkarmak açısından soruyorum bunu.

Legion Beta oynayan kaç kişi mevcut ? Ek paket için Leveling, Gearing, zindan-raid rehberi yapılıyor mu/düşünülüyor mu?

Legion ilk ve ikinci haftasındaki hedefler belli mi ? (Level kasacağız, meslekleri kasıp item craftlayacağız değil de, plan program dahilinde birlikte ilerlemek kastım) İlk hafta sonunda yeterli seviyede en az 15 kişinin heroic raidlere hazır olması ihtimali nedir?

Progress hızı beklentinizi merak ediyorum. SemiHardcore guild için ideal olan 3 günü aşıp 4. güne progress sarkma ihtimalini nasıl görüyorsunuz ?(Hani farklı farklı guildler var, kimisi kendini semihard olarak niteleyip haftada 5 raid yaparak normal modu bitiremezken, social guildiz diyerek 3 günde heroic progressi tamamlayanlar var)

İyi ki uzatmayayım dedim :) Şimdi ben de biliyorum ki bu soruların bir kısmının cevaplanması için zamana ihtiyacınız olabilir, recruit durumunu bilmem, arkadaşlarınızdan kaç kişi oyuna dönecek bilmem(bu geri dönme olayına da takıntılıyım aslında, giden kişi nasıl gitmiş bilmeyince hep bir şüphe oluşur bende). Yine bir kısmı için birlikte oynamak ve birbirini tanımak gerekir elbette. Sorularda da belirttiğim gibi kabaca bir şeyler söylerseniz, fikir oluşması açısından faydası olacaktır.

Soruların bir kısmını sitede Guild Kuralları görmediğim için sordum. Gerçi kural olarak görüntü durup, uygulamayanlar da var :)
    Son olarak bir de, en son WorldOfLogs kayıtlarınız 2015 ocak ayını işaret ediyor, daha güncel bir kayıt varsa görmek isterim. Guild ve oyuncuları hakkında en somut, en temiz, en tarafsız bilgilerin edinilebileceği bir platformdur malumunuz :)

İyi oyunlar

• Selamlar beyler ben de Twisting Nether'da başladım. Oyunu ilk defa oynuyorum. Her türlü yardıma açığım. Horde Warrior oynuyorum.

LucasAuAn#2117 eklerseniz sevinirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Selamlar, yeni sunucuda başarılar.

Benim sormak istediğim birkaç soru var, onları sıralayayım lafı uzatmadan :)

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyunla ilgili illegal durumlara bakışı nasıldır ? Bot kullanımı, gold/hesap alım-satımı gibi durumlardan bahsediyorum.

Guild oyuncularının ve yöneticilerinin oyundaki etik olan/olmayan durumlara bakışı nasıldır? Ninjalık, sohbet kanalının gerekli/gereksiz işgali, hakaret küfür vs. gibi durumlar.

Yeni başlayan veya guild dışındaki yerli-yabancı oyunculara karşı tavırlar nasıldır ? Kafamda kabaca karakteristik profili çıkarmak açısından soruyorum bunu.

Legion Beta oynayan kaç kişi mevcut ? Ek paket için Leveling, Gearing, zindan-raid rehberi yapılıyor mu/düşünülüyor mu?

Legion ilk ve ikinci haftasındaki hedefler belli mi ? (Level kasacağız, meslekleri kasıp item craftlayacağız değil de, plan program dahilinde birlikte ilerlemek kastım) İlk hafta sonunda yeterli seviyede en az 15 kişinin heroic raidlere hazır olması ihtimali nedir?

Progress hızı beklentinizi merak ediyorum. SemiHardcore guild için ideal olan 3 günü aşıp 4. güne progress sarkma ihtimalini nasıl görüyorsunuz ?(Hani farklı farklı guildler var, kimisi kendini semihard olarak niteleyip haftada 5 raid yaparak normal modu bitiremezken, social guildiz diyerek 3 günde heroic progressi tamamlayanlar var)

İyi ki uzatmayayım dedim :) Şimdi ben de biliyorum ki bu soruların bir kısmının cevaplanması için zamana ihtiyacınız olabilir, recruit durumunu bilmem, arkadaşlarınızdan kaç kişi oyuna dönecek bilmem(bu geri dönme olayına da takıntılıyım aslında, giden kişi nasıl gitmiş bilmeyince hep bir şüphe oluşur bende). Yine bir kısmı için birlikte oynamak ve birbirini tanımak gerekir elbette. Sorularda da belirttiğim gibi kabaca bir şeyler söylerseniz, fikir oluşması açısından faydası olacaktır.

Soruların bir kısmını sitede Guild Kuralları görmediğim için sordum. Gerçi kural olarak görüntü durup, uygulamayanlar da var :)
    Son olarak bir de, en son WorldOfLogs kayıtlarınız 2015 ocak ayını işaret ediyor, daha güncel bir kayıt varsa görmek isterim. Guild ve oyuncuları hakkında en somut, en temiz, en tarafsız bilgilerin edinilebileceği bir platformdur malumunuz :)

İyi oyunlar

soru gibi soru

• emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Bu kadar çok soruyu bir arada ilk defa görüyoruz bakalım hepsine bir cevabımız var mı;

Guildimiz insanların özgürlüklerini kısıtlama adına kurulmuş bir topluluk değildir. Bir kişi gold satmak isterse satabilir bu tamamen kişiye özel bir durumdur. Tabiki de bu durum Vischne adı ile değil kendi kişisel adıyla satışa açıktır. Guild adı kullanılarak herhangi bir illegal durum yapılamaz. Bot kullanımına gelirsek, bot kullanımı kimse için hoş karşılanan bir şey değil hele ki "Raider" adı altında kullanımı hiçbir şekilde onay vermediğimiz bir durumdur. Sebebi ise Vischne çatısı altında progress her zaman önemlidir bu kişi raider olarak ban yemesi progressi zedeler o yüzden bot kullanımı bizim için yasaktır.

Guildimizde etik olmayan durumlara bakış açımız tabiki olumlu değildir, Küfür her zaman olduğu gibi yasaktır. Ninja pull kasıtlı yapılmadığı taktirde tolere edilebilir sonuçta askeriye değil burası. Raid esnasında insanlar raid içerisinde ki oyuncuları meşgul etmedikleri sürece özgürce sohbetine guild chat üzerinden devam edebilirler. Loot dağılımı için Loot Council kullanacağız. Progress'i ileriye taşıyacak kararlar verilerek loot dağılımı yapılacaktır. Ninja loot söz konusu değildir. Progress yapıldığı sürece Pug olarak zaten raider adı altındaki oyuncuların guild harici raid yapmaları yasaktır. Pug içerisinde ninjalamak da artık biraz yavan değil mi arkadaşlar yeni tutum " Reserved " her yerde görüyoruz. Ninjalamak tarihe gömüldü bence artık. Alt charlarınla pug kuran insanlar istediği gibi Reserved pug kurabilir kimse karışamaz.

Yeni/eski farketmez biz her zaman bütün arkadaşlarımıza aramıza karışmak isterseniz buyrun teamspeak'e gelin mottosu üzerinden yaklaşıyoruz. Kimseye yeni geldiğini yüzüne vurarak hissettirme çabamız asla olmadı. Biz herkese elimizden geldiğince eşit davranıp kişinin davranışına göre her zaman olumlu yaklaşmışızdır. Yabancı alımı şuan için benim bildiğim kadarıyla Twisting Nether'a geçişten sonra yoktur. Ama Sylvanas zamanında bunada şahit olduk. İngilizce bilen arkadaşlarımız var onlarlada sohbetimiz hep olumluydu.

Legion Beta oynayan bir iki arkadaşımız var ihtiyacımız olan bilgileri genel olarak kendilerinden temin ediyoruz. Onun haricinde aramızda araştırmayı seven sürekli takip eden ve bilgi paylaşımı yapan arkadaşlarımızda mevcut. Kendi yağımızda kavrulmasını iyi biliriz.

Legion'un ilk haftasında raidlere hazır olacağımıza inanıyorum, biz her zaman maximum 2 gün içerisinde dungeonlara başlamışızdır. Sonrasında progress'e hızlıca bir giriş yapıyor olacağız. Setup hemen hemen hazır zaten bu konuda herhangi bir problem yaşayacağımızıda sanmıyorum. Rehberden ziyade almış olduğumuz arkadaşların zaten kendini nasıl raide hazır hale getirmesi gerektiğinin bilincinde olması gerektiğine inanıyorum. Guild içerisinde tabiki gruplar kurularak dungeon ve gearing yapılacaktır fakat bunlar hep anlık olur yani önceden belirlemek gruplaşmak tavsiye ettiğimiz bir durum değildir.

Progress olarak Normal clearı ilk hafta tamamlayıp ardından hemen Heroic'e geçmeyi planlıyoruz. Heroic bitene kadar (2 hafta içerisinde bitirmek amacımız) haftada 4 gün raid yapmayı planlıyoruz sonrasında progress durumuna göre bu sayı 3e düşebilir. Bu sene ki planımız hızlı bir şekilde mythic farm atmak, hep birlikte göreceğiz.

Güzel soruların için Vischne adına teşekkür ederiz eminim buradan bir sürü arkadaş kafalarında ki sorulara yanıt bulacaktır.

Sevgiler

• Joshqua J kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık, gayet açıklayıcı olmuş. Ben teşekkür ederim bu şekilde cevapladığınız için.

Gold alış-satışı da ban sebebi ya ben o açıdan tamamına karşıyım o yüzden sormuştum. Aynen dediğiniz gibi, progressi bile aksatacak durumlar ortaya çıkabiliyor, daha önce bulunduğum guildlerde officer'ların bile ban yediklerine şahit oldum.

Item ninjalama olayına da yine birçok guildte şu şekilde rastlamışımdır. Guild olarak giriliyor, boss kesilemediği için dışarıdan oyuncu alınıyor, o şekilde kesildikten sonra düşen item guild dışına gitmesin diye kullanabilen herkese roll attırmaya çalışıyorlardı, bunu sadece xmog için yapanları dahi gördüm. Yoksa reserved olayına diyecek bir şey yok, orada herkes durumu bilerek ve kabullenerek katılıyor gruba.

Uygun bir zamanda TS gelip tanışmak isterim, müsait olduğumda Battle Tag üzerinden iletişime geçerim. Hesabım aylardır kapalı, paketi alıp almayacağıma bile karar vermiş değilim. Bakalım duruma göre artık :)

İyi oyunlar

• Günceldir arkadaşlar.
  • Oyuna başladım
    1 lvlim heirloom ayarladim
    Başlıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 Kişilik bir grubu guilde alıyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.