Şimdi Ara

Vischne - Twisting Nether (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar,
    Açıkcası şuan ki kadro durumunda o kadar spotumuz olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca Tank spotu da kapalı.
    Ama hepinizin DPS + Healing spotlarda olması durumunda başvurunuzu site üzerinden yapın lütfen, sonrasında ben sizinle iletişime geçerim.
    İyi günler.
  • peki bu serverda yeni karakter açıp kasacak insanlara da guildiniz açık mıdır ?
  • Raistlin2212 kullanıcısına yanıt
    Social alımımız yoktur, ama amacınız Legion geldiği zaman biran önce 110 olup raidlere hazırlanıp iyi seviyede ve düzeni raid yapmaksa başvuru yapabilirsiniz.
  • Guild için alımlarımız neredeyse tamamlanmıştır arkadaşlar. Ama siz kendinize güveniyor ve oynamak istediğiniz class ile kendime yer bulurum diyorsanız başvurmanız için önünüzde hiçbir engel bulunmamaktadır.

Şimdiden herkese Legion raiding progressde başarılar dileriz.
  • Geldiği yerdeki performansına devam etmesi halinde en kısa sürede dağılıcak olan guild, zira tw horde tarafında 11/13 hc progress hiç bir anlam ifade etmemekte. Bu serverda pug raidlerde insanlar 4-5 mythic boss kesti hfc de. Gerçekten beklenti içinde olan ve güzel progress isteyen arkadaşlara Disconnectus Erectus guildini şiddetle tavsiye ederim. İyi oyunlar, bol progressler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavimarti

Geldiği yerdeki performansına devam etmesi halinde en kısa sürede dağılıcak olan guild, zira tw horde tarafında 11/13 hc progress hiç bir anlam ifade etmemekte. Bu serverda pug raidlerde insanlar 4-5 mythic boss kesti hfc de. Gerçekten beklenti içinde olan ve güzel progress isteyen arkadaşlara Disconnectus Erectus guildini şiddetle tavsiye ederim. İyi oyunlar, bol progressler...

kardeş ben vischne guildin de değilim ama şunu diyim önerdiğin guild de guild olsa be :D o kadar nerf'e hala 13/13 M olamadıysa sorun var demektir boşa giden emek var demektir. adam gibi 1-2 gerçek progress yapan bir guild önerseydin bari..
    şimdi az çok bilirsin bu server da trade de deli gibi guildler reklam yapıyor herkes hardcore raid vaat ediyor bakalım legion da ne kadarı ayakta kalıcak yine göreceğiz

• mavimarti M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk postta neden güncel iyi bir progresse sahip olmadığımızı açıklamıştım ama "göremeyen" arkadaşlar için tekrar hatırlatmada bulunabilirim çok kısaca.
    Özetle;
    Sylvanas Allianceda Mythic raid yapabilmek için BRF sonunda 20 kişiye ulaşamadık. Durum ve hal böyle olunca da HFC başında guild kadrosunun geriye kalan %50si oyuna devam etmeme kararı aldı ve oyuna devam etmeyi düşünenlere devredildi.
    HFC sonlarına doğru oyuna geri dönüp guildi disbandladık ve kendi aramızda konuşarak oyuncu sorununu çözmek için Twisting Nether Horde'a geçiş yaptık.
    Sonrasında burada zaten HFCnin de 1 yıl gibi bir süredir aktif olduğundan dolayı ve ilevel upgrade nerfi yediğinden dolayı aktif raiding yapmadık, recruit yaptık ve karakter kastık.
    Şimdi de Legiona hazırız.

Buraya kadar yazdıklarım bize çamur atma çabasında olan "insan"a değil, onun yazısı görüp aklına soru işareti kalan arkadaşlarımadır. Zira kendisi negatif eleştiriden öte çamur atıp daha sonrasında da bizim başlığımız altında başka guildin reklamını yapmıştır.

En son olarak da @mavimarti'ya teşekkür etmek isterim çamur atarken adres vermiştir ve bize hedef göstermiştir. Cevap olarak da Legion başında/süresince progresslerimizi wowprogressden takip edip "şiddetle tavsiye" ettiğin guildden iyi mi kötü mü olduğumuzu da vermiş oluruz.

• Ben bir şey açıklamak istiyorum müsadenizle.

Her guildde progress sırasında oyunu bırakan oyuncu veya oyuncular olur. Bazı ekipler açıkları recruit ile kapatıp devam edebilirken bazıları oyuncu bulup açıkları kapatamadığı için progress'i yarıda bırakmak zorunda kalır. Vischne guildi, önceden bulunduğu realm itibariyle, progress süresince yolda verdiği kayıpların yerini dolduracak adam bulamadı, bulamazdı. Vischne guildi bunu kendileri tecrübe etti ve anladı ki neden bu kadar Türk oyuncu Twisting Nether'da. Çünkü Twisting Nether'da açık kapatmak kolay ve bundan faydalanıp Twisting Nether'da bir şekilde düşe kalka progress yapan Türk guildi dolu. Hatta bu guildlerin sayısı 3-5 falan değil, 10-20 civarı. Dolayısıyla Vischne guildini progress açısından eski realm'indeki başarısı ile değerlendirmek yanlış olur. Kalabalık Türk oyuncuların olduğu bir realm'de bir content boyunca progress yapsınlar, sonra burada değerlendirmemizi yine yaparız.

Fakat bu noktada bazı arkadaşların göremediği bir şeyden daha bahsetmek istiyorum. Evlilik, okul, iş, manita, ailevi sorunlar vs. ile oyunu ansızın bırakması gereken oyuncular dışında oyunu keyfi olarak bırakan oyuncular, guild yönetiminin başarısızlığıdır. Oyuncuları guilde bağlayacak bir düzen, bir güven, bir istikrar sağlanamamışsa, bu oyunu bırakan oyuncunun değil, yüzde yüz itibariyle bunu beceremeyen guild yönetim anlayışının sonucudur. Dolayısıyla, "oyunu bırakan ve guildden ayrılan arkadaşlar sebebiyle progress'i tamamlayamadık." diyen bir guild, yüzde 99.99 önümüzdeki contenti de aynı şekilde tamamlayamayacaktır. Ama dediğim gibi, uzak diyarlarda kendi halinde progress yapmaya çalışan eski bir Alliance guildini bundan muaf tutuyorum, şimdilik.

Zaman herşeyi gösterir.

EDIT: Özet geçiyorum. Twisting Nether'daki Türk guildlerinin çoğu, ortalıkta gezen Türk oyuncu güruhundan beslenerek raid yapabiliyor. Vischne gibi Türk oyunculardan izole edilmiş bir serverda olsaydı, onlar da bir bok yapamazdı. O yüzden Vischne Twisting Nether'da ikinci bir şansı hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 13 Ağustos 2016; 14:33:42 >

• Herkese merhaba, yaz için ara vermiştim legion yaklaşınca oyunu active etmeden once wowprogreste türk guildlerini sıralayıp bakmaya başladım. vischne ismi dikkatimi cekti cunku ben bu guildi mavi yazısıyla alliance olarak hatırlıyordum.
    Hemen girdim baktım açıklamalarda bir link verilmişti ve buraya geldim. iyi ki gelmişim hakkında bi kaç şey öğrenmiş oldum.

- Kadrosunu tamamlamış anlaşılan (ya da ağırdan satıyorlar kendilerini) bu sebeple bana uygun görünmüyor bu bir.

- Semihardcore bir guild için çok agresif hedefleri var dediklerini yapacak olurlarsa sanırım world first olarak bitirecekler legionı bu iki.
    ( 2. gün dungeon farm, ilk hafta sonuna kadar normal clear, 2. hafta hc raidler clear... super de oldu olacak sonuna ay sonuna kadar mythic clear da yazsaydınız) arkadaşlar lütfen biraz insaf ya hayal kurmayın demiyorum ama semihardcore için biraz abartılı.

- asıl yazmak istediğim konu :
    mavimarti diye bi adam disconnetus erectus iyi guild bilmem ne yazdı diye hemen saldırmıslar adamlara. bu mavimartı catastrophe iyi guild dese ona mı saldıracaktınız, bu adamın kim oldugunu biliyor musunuz?
    adres belli falan komik olmuş yani serverdaki guildler işi gücü bırakıp size mi saldırıyor?
    nerden geldiğinizi pek bilmiyorum ama siz de nereye geldiğinizi bilmiyor gibisiniz. bu serverdaki pek çok guildde oynadım.
    bu kalabalık birbiri ile uzun zamandır tanışıyor, raid yapıyor. abartmıyorum serverın yarısı birbiri ile oynamıştır. sen dün geliyorsun ve serverın bilinen bi guildini adamın biri o guildin adını yazdı diye hedef alıyorsun. adres belli oldu falan diyorsun.
    adamlara biz size rakip olacaz desen alacağınız cevap aferin koçum falan olur. zaten herkes burada birbirine rakip ve arkadaş. onlarla HM ortasından BRF ye kadar oynadım bu adamlar sizin aksinize yaşını başını almış olgun adamlar.
    belki de çok iyi progress yapabilirsiniz ama bir guildin saygı duyulmaya da ihtiyacı vardır. öyle her trolleyenin ardından birilerine sallarsanız doğru olmaz. bu da üç.

bu yazdıklarımı okurken kızabilirsiniz belki ama önemli olan şu: haksız mıyım?

TNda bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanaX -- 13 Ağustos 2016; 18:59:32 >

• XanaX kullanıcısına yanıt
    Haksızsın.

- Bir bilgiye sahip olmadan fikir sahibi olmuşsun. Gidip konuşmadan, neden diye sormadan, 1 tane mesaj üzerinden sallamışsın ama tutturamamışsın.

- İki, guildlerin hedeflerini net şekilde bilmeleri ve guilde alım sırasında bunu açıkça belirtmeleri ne yaptıklarını bildikleri anlamına gelir, bir yerleri kalkık olduğundan değildir. Senin karşılaştığın kişilerin böyle olması, herkesin bu şekilde olduğu anlamına gelmez. Burada, Catastrophe 'şu hafta şunu yapacağız', 'bu hafta bunu yapacağız' yazsa gelip konuşabilir miydin ? :)

- Üç, ilk kez bir WoW eklenti paketi yaz aylarında okullar tatilken, çalışanlar daha rahat izin alabilecekken geliyor. İlk raidin paket çıkışından yaklaşık 3 hafta sonra gelmesi muhtemel olduğundan, ilk hafta normal modun tamamlanması için gereken hazırlıklar çok rahat yapılabilir Semi-Hardcore bir guildte. Normal tamamlandıktan sonra Heroic yapılmaması için bir gerekçe de yoktur, çoğu semi-hardcore guild ikisini aynı hafta tamamlayabilir.

- Dört, kimsenin Disconnectus Erectus guildine saldırdığı yok. O guildte bulunan birinin, başka bir guild konusunda yergi/övgü konusuna girmesidir yanlış olan. Hani guildlerin saygı duyulmaya da ihtiyacı var ya, o saygı guildten değil, guildteki oyunculardan kaynaklanır.

- BeŞ, Bu adam Palmiye-Twisting Nether. 7 Kasım 2015'te burada Flexible guildini kurduğu/officer olduğu için başlık açıp oyuncu arayan, o günden bu güne Flexible-> Eternal Horizon -> Liberty -> Obsessive -> Disconnectus Erectus -> DoNotResuscitate(DNR) -> E M B R A C E -> Mekanik -> Clay -> Reload guildlerinde bulunduktan sonra 3 gün önce tekrar Disconnectus Erectus'a giren biri. Asıl soru sen bu adamın kim olduğunu biliyor musun ?

İyi oyunlar ;)

• ya bakın tartışmak niyetinde değilim ama saçmalamanıza gerek yok. tamam gidin world first yapın o zaman bol şans ne diyim.( bir hafta sonar 7 eylül de wow progresse bakacagım gercekten normal modda raidleri clearlamıssanız özür dileyeceğim sizden ama böyle bir şey olmayacağını siz de biliyorsunuz)
    legionda hc raid dahil en bastan acık olacağını okudum bir yerde bu bilgiye dayanarak yazdıklarınızı değerlendiriyorum. ama 3 hafta sonra gelecekse raidler zaten normal olarak ilk hafta normal raidi herkesin yapması bitirebilmesi gerekir.

ben götünüz kalkık vb bişey kullanmadım. zaten götünüzün kalkması için bi sebep yok (11 HC kesmiş bi guild neticede) neden öyle diyim?

bak kendin diyosun adam her guilde girip çıkmış 3 gün once girdiği bir guildi övüyor diye adamı bırakıp o guilde saldırmanız saçma ve çocukça bunu söylüyorum. saldırmadık diyosun ama guild yönetimi sanki gelmiş burda sizinle uğraşıyor izlenimi vermişsiniz. adres belli vs. demişsiniz ben bundan bahsediyorum.

neyse işte bol şans.

• XanaX kullanıcısına yanıt
    Tartışma niyetin yoksa gelip abuk sabuk mesajlar yazmayacaksın. İlk mesajında saygıdan dem vurup, saygısızlık yapmayacaksın.
    Önce okuma sonra anlama becerini geliştireceksin.

Burada kimsenin World first vs. gibi bir yazısı da yok, senin dışında.
    Legionda Hc raid dahil en baştan açık olacağını okuduğun kaynağın linkini verirsen biz de okur bilgileniriz. Sonrasında birlikte değerlendiririz.
    Neden 11 Hc kesildiğini açıklamış guildin yöneticisi, algıda sorun varsa bunu buraya yansıtmamanı rica ederim.

Ben yazdım anlamamışsın, anlamak istememişsin, tercih ve kapasite senin sonuçta.

Bu arada ben bu guildde değilim, yanlışını söylüyorum sadece.
  • Tamam xanax biz saçmalamayalım. O zaman mantıklı bir şey yazayım sizler gibi, bizden bir şey olmaz. İyi bir güild mi arıyorsunuz? Adres belli : Disconnectus Erectus. Yazılanlardan anlayabileceğiniz gibi çok saygılı ve bilgili abilerimizin guildiymiş. Başka saygın abilerimiz de vischne başlığı altında güild reklamı yapmak ve güildlerinin ne kadar saygın bir güild olduğundan bahsetmek isterse çekinmesin. Kardeş güildimiz nasılsa gözümüzde. Teşekkürler başlığa katkılarınız için. Başarılar Disconnectus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuduğum zaman bazı arkadaşların sadece recruitin önünü kesmekten başka hiçbir niyetinin olmadığını görüyoruz. Guildimize katılmak istemeyen yada başka bir guildte yer alan arkadaşların karalama kampanyasını açıkça çözebilmiş değilim. Kendilerini küçük düşürmekten başka hiçbir işe yaramadığını belirtmek isterim. Olgunluktan saygınlıktan bahseden arkadaşlara sözüm ergenlerinizin tasmasını sıkı tutun sonrasında birde buraya gelip arkasını toplamaya çalışırken iyice küçük düşüyorsunuz. Biz vischne olarak yoklukta bile iyi şeyler başarmaya çalışmış, her daim insanların haklarını savunan adaleti üst seviyede tutup aynı zamanda da oyundan keyif almaya çalışıyoruz lütfen tadımızı kaçırmayın. Recrutinizi adam gibi yapın burda çamur atarak bunu başaramazsınız. Twisting Nether kaliteli bir guild ve kaliteli insanları barındıran bir server olsada arada densizlerde çıkıyor malesef işte o densizlerede biz oyunculuğumuzla cevap vereceğiz. Hedeflerimiz belli olsada bunu %100 tutturacağız diye bir gaye yok arkadaşlar bunlar sonuçta hedef ve guildin, insanların, yöneticilerin özen göstermesi ile başarılacaktır. Biz oyuncu bulamazken ayakta uzunca bir süre durmasını bildiysek, burada daha iyi ve kaliteli bir kitle ile daha güzel işler başarabileceğimize inancımız tam. Legionda görüşmek üzere sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birçok guild de oynadığını iddia eden xanax adlı arkadaş evet herkes bu server da birbirini tanıyor hem de öyle bir tanıyor ki,
    birbirlerinin twitch yayınlarında ana bacı küfredenler guild lerde sayıp sövenler, screenshotlar paylaşanlar boşver dostum 2 gün geçmeden kanka kardeşim diyip birbirlerini tekrar öpüyorlar
    açıklamaların da çok yersiz.. boş..

yani kısaca burası büyük bir lağım aslında gerçekten temiz çok nadir yerler var...
  • Vay arkadaş ne konuymuş be yemedikleri laf kalmadı.

Bahsi geçen guild oyuncularına başarılar diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb arkadaşlar bende EU Twisting nether'da Horde tarafındayım kendime guild arıyorum .
    beraraber raid dungeon yapmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir bu ara çalışmıyorum full onlineyim :)

ismim erdal yaş 33
    battle tag : HavadaKaradA#21383
  • Warlock ve Disc Priest spotu tekrar alıma açılmıştır arkadaşlar.
  • Warlock ihtiyacı devam etmektedir arkadaşlar.
  • Onumuzdeki hafta icinde basvurmayi kafasinda tartan arkadaslara buradan guildin guncel durumu ile ilgili kisa bir bilgilendirme yapmak isterim :

- 39 Kisilik her gun aktif oynayan ve 20 kisilik mythic'te kendine kalici yer hedefleyen raider/trial/officer kadrosu olusturmus bulunmaktayiz.

- Bu kisilerin 99%'u pre-raid donemini verimli gecirerek 840+ ilvl'a karakterlerini cekmistir. Raidlere katilma sarti ilk haftadan 840+ilvl ve dogru statli
    gear kullanmak
    olarak belirlenmistir. Bundan sonrasi bildigimiz ve sevdigimiz katilim, performans gibi faktorlere bagli olacaktir.

- Eski oyuncular ve yeni recruitler officerlarin oyun icerisinde duzenledigi cesitli aktivitelerle kaynastirilmistir. Ayrica birbirine yakin oturan arkadaslarimiz
    yeni katilan arkadaslar dahil olmak uzere oyun disinda bulusmalar duzenlemis, arkadas ortamini iyice guclendirmistir.

- Hayli kalabalik bir kadromuz bulunmasina ragmen, oyuncu alimi kapali degildir. Fakat kabul edecegimiz arkadaslar guilde katkili olacagini
    dusundgumuz bireylerdir. Ozellikle warlock ve healer olmak uzere, kendini raidlere iyi hazirlamis classina hakim bireyler ariyoruz.

- Basvuracak arkadaslara onerim, basvuruya ozen gostermeleri. Mesela orada oyun ici goruntusu istiyorsa, hic screenshot cekmedim yazmak yerine
    oyuna girip bir dungeonda screenshot alip, basvuruda bunu kullanmalari. Ozenli yapilan basvurular ciddiyeti daha anlasilir bir bicimde bize sunar.
    Ne kadar cok bilgi verirseniz sizi o derece daha iyi anlayabiliriz. Obur turlu hem sizin icin hem de bizim icin zaman kaybi olacaktir.

Vischne ailesi olarak raidleri heyecanla beklemekteyiz. Bizle beraber ya da ayri olarak expansionun tadini cikaran herkese iyi oyunlar dileriz.
    Butun Turk guildlerine basarilar, en iyi expansionimiz olmasi dilegiyle...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.