Şimdi Ara

Vischne - Twisting Nether

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
7.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Selamlar arkadaşlar,

EU Twisting Nether'da Horde tarafında bulunan Türk PvE guildiyiz.
    2013 yılında 5.4 SoO sonlarında Sylvanas Alliance tarafında kurulmuş olan guildimiz, 2016 yılında 6.2 HFC sonlarında Twisting Nether Horde tarafına geçiş yapmıştır.

Guild olarak dramadan uzak dururken progressi de önemseyen bir yapıyı benimsemiş ve arkadaşlığa çok önem veren bir topluluğuz.

Progress;
    The Emerald Nightmare
    Mythic 5/7
    Nythendra
    Il'gynoth
    Elerethe Renferal
    Ursoc
    Dragons of Nightmare

Cenarius
    Xavius
    Heroic 7/7
    Normal 7/7

Trial of Valor
    Mythic 0/3
    Heroic 0/3
    Normal 3/3

Guild özellikleri;
    ■ Yaş ortalamamız 25+,
    ■ İletişim olarak TeamSpeak kullanıyoruz,
    ■ Loot sistemi: Loot Master.

Raid günlerimiz;
    ► Çarşamba 21:30 ~ 24:00
    ► Perşembe 21:30 ~ 24:00
    ► Pazar 19:00 ~ 24:00

Sizden beklentilerimiz;
    ● Progress zamanında yüksek katılım,
    ● Eleştiriye herzaman açık olmanız,
    ● Drama yapacak/yaratacak bir yapıda olmamanız,
    ● Sizden istenenleri en iyi şekilde yerine getirmeniz.

Amacımız; tüm raidleri contentinde temizleyip, sıralamayı yüksek seviyede bitirmek.

Detaylı bilgiler için veya varsa sorularınızı da PM yoluyla, buradan yorum atarak veya oyun içinden ekleyerek sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 30 Kasım 2016; 22:29:8 >

• wR kullanıcısına yanıt
    Bakalim Twisting Nether'de Vischne neler yapacak, heyecanla Legionu'u bekliyorum.
  • Count me in dk oguzhan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site açılmıyor sanırım.

Sizden baska güzel bir türk guild yoktu ve sanırım hala yok. Keske horde olmasaydınız :(
  • Teşekkürler yorumunuz için. Site bakımda ve yakın gelecekte online olacak.
    Allianceta yeteri kadar raider Türk oyuncu olmaması sebebiyle de böyle bir karar aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 31 Mayıs 2016; 20:42:29 >
  • Arkadaşlar guild ortamimiz iyidir. T.s. den hemen asl verip bizimle kaynaşabilirsiniz. Öyle raid arasinda ve normal guild chat te akici ortamimiz vardir. Loot dagitilirken bile kanko paslasana bana dediginde senden degerlimi kardesim deriz.

Yani guild ortamimiz iyidir. Progress e ac olan insan icin de raidlerimiz disiplinlidir. Sirf oyun ve raid icin oynamayan , arkadasligin ve beraber ortak hareket ederek bir seyleri insa etmenin keyfi icindeyiz.

Seni istiyorum ( recuit olarak yani )

• Merhaba oyuna uzun bir aradan sonra pre paid alıp başlamak istiyorum Al'akir de oynuyorum normalde karakterlerim orda ama twisting netherda bir class açıp tatilde leveling yapıp size eşlik edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaveN- -- 7 Haziran 2016; 19:02:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    euroaion elyos kinah
    4 yıl önce açıldı
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karakter taşıma bedeli ne kadar
    Yada bost olayı var mı
    Çatalca da bırakmıştım 85 lvl
    Karakterlerin var

Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram

Karakter taşıma bedeli ne kadar
    Yada bost olayı var mı
    Çatalca da bırakmıştım 85 lvl
    Karakterlerin var

Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni paketi alırsan, 100 lvl boost hediye veriyor.85 lvl karakteri taşımak ile uğraşma.

• Sitemiz guncellenmistir arkadaslar. Merak ettiginiz sorularin bazilarini oradan bulabilirsiniz. http://www.vischne.com/. Basvuruyu da site uzerinden yapmak mumkun. Legion icin kadromuz doluyor, legionda hem kendi icimizde hem de serverimizda bulunan pek cok diger guildlerle tatli bir rekabet icinde olacak gibiyiz. Kendine guvenen arkadaslarin basvuru yapmasini isterim :)
  • merhaba size nasıl ulaşabiliriz.biz 2 arkadaş legion için tekrar oyuna dönüyoruz.fakat mevcut karakterlerimizi taşımak yerine elimiz tekrar ısınsın maksadıyla levelling yapmayı düşünüyoruz.yani site üzerinden başvurmamız mümkün değil.prot. warrior ve priest olarak oynamayı düşünüyoruz.isteğinize göre dk shamanda oynayabiliriz.yaşlarımız 28.
  • Bu classlar in spec lerinde yazanlar neye göre? High lar takımda çok mu takımdaki ihtiyaç çok mu? Belirten bi urr göremedim de :)

• SquatPower S kullanıcısına yanıt
    @SquatPower

Selamlar, bize ulaşmanız için ilk postta birçok adress verdik bunlardan birisi benim bnet adresim birisi sitedeki başvuru formu. Daha ne yapabiliriz bilmiyorum açıkcası.
    Yeniden karakter kasmanız başvuru yapmanızı nasıl "mümkün değil" haline getiriyor onu da anlamadım. Eğer açıp bakmış olsaydınız alakası da olmadığını görmüş olurdunuz.
    Sizin başvuru yapmamanız daha iyi olur sanırım, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 17 Haziran 2016; 12:50:04 >
  • LemonEnergy L kullanıcısına yanıt
    @LemonEnergy

Sitede class/spec ihtiyaç gösteriminin üstünde şu yazı yazıyor;
    "Bu başlık altında Guild'in hangi class'lara ihtiyacı olduğuna bakabilir ve bu duruma göre başvurunuzu yapabilirsiniz. Alım yaptığımız bazı pozisyonlarda hali hazırda oynayan oyuncular bulunmaktadır. Raid spot'u için bu oyuncularla yarışmanız gerekecektir."
    Buradan çok net anlaşılacağı gibi oradaki "High" ibaresi ihtiyacı gösteriyor. Daha detaylı inceleme yapmanızı öneririm, zira biz oyuncu alımlarında elimizden geldiğince dikkatli inceleme yapıyoruz.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 17 Haziran 2016; 12:50:38 >
  • Cevaplara gel :D Vischne yine ayni Vischne ego dolu hareketler, asagilayici cevaplar :D Neden dagildiklarini hala anlayamamislar :D
  • Darkragetr D kullanıcısına yanıt
    Senin uslubun nereye ait oldugunu sorabilir miyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkragetr

quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Cevaplara gel :D Vischne yine ayni Vischne ego dolu hareketler, asagilayici cevaplar :D Neden dagildiklarini hala anlayamamislar :D

Ne alaka. Kahva uslubu ile gelmis forumda kafana gore yorum yapiyorsun.

5 mage var diyelim adam 6. Olacak tabi ki 20 man raid icin diger oyuncular ile yarismasi gerek. Onun yerine guildin ihtiyaci olan baska bir sinif ile oynarsa herkes kazanir.

Belli ki kamil bir arkadasa benziyorsun.

Sen gelme zaten lazim degil senin karakterin de adamlar.

La sanki merakliymisim gibi sen gelme yazmis bir de :D Bir kaybol git Sylvanasdaki ortaminizi biliyoruz gelenleri hayvan gibi karsilardiniz, sifir muhabbetle millete guild chatte sokmadiginiz laf kalmazdi biri bir sey diyince :D Burada da ayni kafayla devam demek ki. Adam orada size insan gibi bir sey sormus cevaba bak "Sizin başvuru yapmamanız daha iyi olur sanırım, iyi günler." Bana gelmis uslup ogretiyor. Hadi oradan velet.

• Kafami kiracakmis bu abi bir daha konuya yazarsam. Hadi oradan bos insanlarin bos guildi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Sorabilirsin. Bende arkadaşa uygun seviye de geziniyorum. Sakıncası yok ise.

Hem kufredip hemde kufur etme birader ayarinda olmus senin ki. Bilemedim simdik; yanci misin degil misin
  • quote:

quote:

quote:

Sorabilirsin. Bende arkadaşa uygun seviye de geziniyorum. Sakıncası yok ise.

Hem kufredip hemde kufur etme birader ayarinda olmus senin ki. Bilemedim simdik; yanci misin degil misin

Oyle oldu bu sefer idare ediver.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.