Şimdi Ara

Vischne - Twisting Nether (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bracerosman

Onumuzdeki hafta icinde basvurmayi kafasinda tartan arkadaslara buradan guildin guncel durumu ile ilgili kisa bir bilgilendirme yapmak isterim :

- 39 Kisilik her gun aktif oynayan ve 20 kisilik mythic'te kendine kalici yer hedefleyen raider/trial/officer kadrosu olusturmus bulunmaktayiz.

- Bu kisilerin 99%'u pre-raid donemini verimli gecirerek 840+ ilvl'a karakterlerini cekmistir. Raidlere katilma sarti ilk haftadan 840+ilvl ve dogru statli
    gear kullanmak
    olarak belirlenmistir. Bundan sonrasi bildigimiz ve sevdigimiz katilim, performans gibi faktorlere bagli olacaktir.

- Eski oyuncular ve yeni recruitler officerlarin oyun icerisinde duzenledigi cesitli aktivitelerle kaynastirilmistir. Ayrica birbirine yakin oturan arkadaslarimiz
    yeni katilan arkadaslar dahil olmak uzere oyun disinda bulusmalar duzenlemis, arkadas ortamini iyice guclendirmistir.

- Hayli kalabalik bir kadromuz bulunmasina ragmen, oyuncu alimi kapali degildir. Fakat kabul edecegimiz arkadaslar guilde katkili olacagini
    dusundgumuz bireylerdir. Ozellikle warlock ve healer olmak uzere, kendini raidlere iyi hazirlamis classina hakim bireyler ariyoruz.

- Basvuracak arkadaslara onerim, basvuruya ozen gostermeleri. Mesela orada oyun ici goruntusu istiyorsa, hic screenshot cekmedim yazmak yerine
    oyuna girip bir dungeonda screenshot alip, basvuruda bunu kullanmalari. Ozenli yapilan basvurular ciddiyeti daha anlasilir bir bicimde bize sunar.
    Ne kadar cok bilgi verirseniz sizi o derece daha iyi anlayabiliriz. Obur turlu hem sizin icin hem de bizim icin zaman kaybi olacaktir.

Vischne ailesi olarak raidleri heyecanla beklemekteyiz. Bizle beraber ya da ayri olarak expansionun tadini cikaran herkese iyi oyunlar dileriz.
    Butun Turk guildlerine basarilar, en iyi expansionimiz olmasi dilegiyle...

maaş ne kadar hacı ?

• savcı963 kullanıcısına yanıt
    Merak etme dostum, böyle bir soru sorup komik olduğunu düşünüyorsun ya muhtemelen sen yeterli değilsin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wR

Merak etme dostum, böyle bir soru sorup komik olduğunu düşünüyorsun ya muhtemelen sen yeterli değilsin zaten.

oyun bu oyun .. girin oynayın eğlenin stres atın oraya buraya sallayın oyunda olması gerektiği gibi .gerçek hayatınızla oyunu kariştırmayın lütfen.. gerçek hayatta zaten hep birilerini dinliyorsunuz bırakın oyun sizi dinlesin..

iyi eğlenceler .. tabi eğlenebiliyorsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

quote:

Orijinalden alıntı: wR

oyun bu oyun .. girin oynayın eğlenin stres atın oraya buraya sallayın oyunda olması gerektiği gibi .gerçek hayatınızla oyunu kariştırmayın lütfen.. gerçek hayatta zaten hep birilerini dinliyorsunuz bırakın oyun sizi dinlesin..

iyi eğlenceler .. tabi eğlenebiliyorsanız..

eğer 20+ kişi belirli günlerde, belirli saatlerde hep beraber birşeyler yapmak için başka şeylere ayıracağı zamanı feda edip bilgisayar başında raid yapmak için hazır bekliyorsa, "oyun bu oyun" diyemezsin.

oyun nedir biliyor musun? tetris açarsın, sıkılınca kapatırsın. oyun tetristir. wow'da raid yapmak, oyun oynamaktan başka bir boyut. yeri gelir, izlemek istediğin maçı izlemezsin; yeri gelir, gitmek istediğin yere gitmezsin; oturup raid yaparsın. çünkü sen hariç diğer oyuncuların hepsi sen geleceksin diye bekliyorlar raid vaktinde. o kadar adam sen geleceksin diye beklerken "halamgile gidecem bu akşam, ben gelmiyorum." diyemiyorsun. diyebiliyorsan, zaten raid yapacak kadar emeğe saygısı olan birisi değilsin demektir.

• Merhaba arkadaşlar,

Vischne olarak ilk hafta hedefimize ulaştık. Heroic ve Normal olmak üzere full clear atıldı. Haftaya Mythic Run'larda görüşmek üzere diyor ve hepinize bol şans diliyoruz.

Sevgiler
  • XanaX kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: XanaX

Herkese merhaba, yaz için ara vermiştim legion yaklaşınca oyunu active etmeden once wowprogreste türk guildlerini sıralayıp bakmaya başladım. vischne ismi dikkatimi cekti cunku ben bu guildi mavi yazısıyla alliance olarak hatırlıyordum.
    Hemen girdim baktım açıklamalarda bir link verilmişti ve buraya geldim. iyi ki gelmişim hakkında bi kaç şey öğrenmiş oldum.

- Kadrosunu tamamlamış anlaşılan (ya da ağırdan satıyorlar kendilerini) bu sebeple bana uygun görünmüyor bu bir.

- Semihardcore bir guild için çok agresif hedefleri var dediklerini yapacak olurlarsa sanırım world first olarak bitirecekler legionı bu iki.
    ( 2. gün dungeon farm, ilk hafta sonuna kadar normal clear, 2. hafta hc raidler clear... super de oldu olacak sonuna ay sonuna kadar mythic clear da yazsaydınız) arkadaşlar lütfen biraz insaf ya hayal kurmayın demiyorum ama semihardcore için biraz abartılı.

- asıl yazmak istediğim konu :
    mavimarti diye bi adam disconnetus erectus iyi guild bilmem ne yazdı diye hemen saldırmıslar adamlara. bu mavimartı catastrophe iyi guild dese ona mı saldıracaktınız, bu adamın kim oldugunu biliyor musunuz?
    adres belli falan komik olmuş yani serverdaki guildler işi gücü bırakıp size mi saldırıyor?
    nerden geldiğinizi pek bilmiyorum ama siz de nereye geldiğinizi bilmiyor gibisiniz. bu serverdaki pek çok guildde oynadım.
    bu kalabalık birbiri ile uzun zamandır tanışıyor, raid yapıyor. abartmıyorum serverın yarısı birbiri ile oynamıştır. sen dün geliyorsun ve serverın bilinen bi guildini adamın biri o guildin adını yazdı diye hedef alıyorsun. adres belli oldu falan diyorsun.
    adamlara biz size rakip olacaz desen alacağınız cevap aferin koçum falan olur. zaten herkes burada birbirine rakip ve arkadaş. onlarla HM ortasından BRF ye kadar oynadım bu adamlar sizin aksinize yaşını başını almış olgun adamlar.
    belki de çok iyi progress yapabilirsiniz ama bir guildin saygı duyulmaya da ihtiyacı vardır. öyle her trolleyenin ardından birilerine sallarsanız doğru olmaz. bu da üç.

bu yazdıklarımı okurken kızabilirsiniz belki ama önemli olan şu: haksız mıyım?

TNda bol şans...

Vischne - Twisting Nether

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpistar -- 26 Eylül 2016; 0:32:14 >

• Tebrikler. Yalnız arkadaşı alıntılamadan önce mythic clear yapaydınız daha güzel cevap olurdu. Ben şahsen bunu cevap olarak saymıyorum. Mythic ile heroic arasında fark var. Heroic pugla bile kesiliyor zaten.

Ama yapabilirsiniz bence. Birkaç yayında gördüm de 15 kişi altında kesmeye çalışıyolar, siz 20 man yapmışsınız. Mythic e daha iyi adapte olursunuz bu sayede.

Bakalım haftaya neler olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

İlk olarak content öncesi kafamızda belirlemiş olduğumuz hedefi gerçekleştirmemizde emeği geçen bütün guild arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Çok güzel bir pre-raid dönemi geçirdik. Sadece item level anlamında değil, ailemize yeni katılan arkadaşlarımızla kaynaşma açısından da bu süreci çok güzel değerlendirdik. Ve nitekim verdiğimiz emeği ilk hafta hem normal hem heroic clear ile aldığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte de VİSCHNE adını daha iyi yerlere getireceğimizi umarım. Diğer guildlere de kendi progresslerinde başarılar dilerim.

Sevgilerimle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LemonEnergy

Tebrikler. Yalnız arkadaşı alıntılamadan önce mythic clear yapaydınız daha güzel cevap olurdu. Ben şahsen bunu cevap olarak saymıyorum. Mythic ile heroic arasında fark var. Heroic pugla bile kesiliyor zaten.

Ama yapabilirsiniz bence. Birkaç yayında gördüm de 15 kişi altında kesmeye çalışıyolar, siz 20 man yapmışsınız. Mythic e daha iyi adapte olursunuz bu sayede.

Bakalım haftaya neler olacak :)

Şimdi öncelikle biz ilk hafta normal ve heroic clear derken, bunları hedef koymuşken bazı arkadaşlar bize uçmayın, hayal kurmayın diyorlardı. Şimdi biz ilk haftadan Normal + Heroic clear attık mı? Attık. Vischne olarak koyduğumuz hedefi tutturduk mu ? Tutturduk. Bence çok yeterli bir cevap yerinde ve nereye gittiği çok belli.

Bu yazdıklarımı okurken bana kızabilirsiniz belki ama önemli olan şu: haksız mıyım? ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joshqua -- 26 Eylül 2016; 15:45:53 >

• Vischne ye başarılar diliyorum adamlar dediklerini yapmış boşa ağlamayın kıskanmayın arkadaşlar sizde çok çalışırsanız olur yani ilahi bir güç yok ortada gökten Val'kyr lar inip kesmedi

Mythic runlar da güzel rekabet olacaktır bu aslında gerçekten çok eğlenceli buna bu yönde bakmalı insanlar yok şöyle böyle karalama yapmamalı sen in peace modunda rahat oynamaksa tercihin takılma böyle şeylere

git casual eğlen yani kimse sana niye bunu yaptın niye laylay lom eğleniyosun demeyecektir. ama başarı isteyen kovalayan insanlara laf sokma..

ki zaten mythic olarak bir başarı veya hedefi olmayan bir kişinin veya guildin burada laf atması v.s boş bırakalımda iyi guildler birbirleri ile yarışsın bizde izleyelim

bak methoda paragona midwinter a bir kere olsun birbirlerine salya sümük laf atıyorlarmı yok? veya bizdeki gibi guild entrikaları varmı yok bizdeki malzemelerle TN de dizi çekilir ama boşverelim

Herkese büyük yarışta başarılar. iyi olan kazansın keşke herkes twitch açsa ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norrec_ -- 27 Eylül 2016; 14:37:39 >

• Norrec_ kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için teşekkürler Deniz, size de bol şans.

Bu arada Mert yayın yapıyor raidlerde.
    https://www.twitch.tv/phrawst_
    Takip edebilirsiniz.
  • Guilde alım açıktır arkadaşlar.
    Öncelik;
    Warlock (Diğer range DPSler de başvurabilir.)
    Healer (Discipline dışında.)
  • Siteden basvurumu yaptim.Mw monk olarak.Haberlerinizi beklemeye basladim..

• Gene çakmışsınız milletin ağzına ağzına.. Ses gelmiyor daha :) Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Elerethe Renferal düştü.

Mythic progress seviyesinde item/artifacta sahip Warlock öncelikli DPS başvurularını bekliyoruz.
  • Ursoc düştü.

MM Hunter öncelikli Range DPS başvurularınızı bekliyoruz.
  • - Vischne Ursoc Mythic - WW Monk Pov -
    https://www.youtube.com/watch?v=uKH9QW68uSE

- Vischne Ursoc Mythic - Fire Mage/Resto Druid/WW Monk PoV
    https://www.youtube.com/watch?v=uln3vyIapHw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracerosman -- 21 Ekim 2016; 4:29:08 >
  • Mythic icin hazir, tecrubeli MM Hunter ve Resto Shaman alimi acilmistir.
  • resto shammy bu kadar sağlam mı ya cidden gerçi sağlam aoe heali olduğunu cd sıkıntısı olduğunu okudum ret. pala resto druid arasında gidip geliyordum yeni class için sanırım shammy açıcam her guild arıyor bu aralar
  • Dün gece guildinizden 2 kisiyle tw dungeon girmiş bulundum yazdım ama cevap vermediler.belki de biri sendin
    cindya-twisting nether
    demo warlock oynuyorum. wod contentinde heroic bitirip mythic başlama arasında son verdim sikmaya başlamıştı. simdi tekrar başladım. Eğer uygunsa social rankta bile takılabilirim guildde. tek başına oynanmiyor bu oyun :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.