Şimdi Ara

Vischne - Twisting Nether (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
3
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Selam Cindya,

Öncelikle dün gece TimeWalking yaptığın ben değildim guild arkadaşlarımdır.
    Onlar da muhtemelen görmemişlerdir yoksa kesinlikle geri dönüş yapar ve bana yönlendirirdiler seni.

Onun dışında social alımımız yok ama yeterli item/oyunculuk seviyesindeysen social kalmana da gerek yok.
    Başvurunu bekliyoruz,

İyi günler.
  • - Vischne Mythic Nythendra - Prot Warr/WW Monk/Retri Pally PoV -
    https://www.youtube.com/watch?v=j-cVJ0ZQ2ys

-Vischne Mythic Elerethe Renferal - WW Monk/Fire Mage PoV -
    https://www.youtube.com/watch?v=UWYZb-ddux8
  • Dragons of Nightmare düştü.

Healer öncelikli, Mythic düzeyde raid yapmayı isteyen arkadaşların başvurularını bekliyoruz.
  • Il'gynoth düştü arkadaşlar.

Healer öncelikli alım açıktır.
  • -Vischne Mythic Il'gynoth- WW Monk PoV -
    https://www.youtube.com/watch?v=cSj35coNwVI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracerosman -- 8 Kasım 2016; 6:44:38 >
  • Arkadaşlar raid günlerimiz azalmış ve saatlerimiz de değişmiştir.

Raid günlerimiz;
    ► Çarşamba 21:30 ~ 24:00
    ► Perşembe 21:30 ~ 24:00
    ► Pazar 19:00 ~ 24:00

Bu gün ve saatlerde katılım gösterebilecek arkadaşları aramızda görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 24 Kasım 2016; 14:6:54 >
  • Rande DPS öncelikli alımlarımız devam ediyor arkadaşlar.
  • Serverın köklü guildlerine meydan okumuş ancak şu anda progresste bir hayli geri kalmış ve dağılmanın eşiğinde olan ve muhtemelen nightholdta tamamen dağılıcak olan guild :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: porterr

Serverın köklü guildlerine meydan okumuş ancak şu anda progresste bir hayli geri kalmış ve dağılmanın eşiğinde olan ve muhtemelen nightholdta tamamen dağılıcak olan guild :)

konuya cevap vermek için aldın herhalde yeni üyeliği...
  • LemonEnergy L kullanıcısına yanıt
    Evet konuya cevap vermek icin aldim cunku uzun zaman once biraktigim tn ye geri semicore olarak donmeyi dusunerek arastirma yapiyordum. Ayrica yeni yada eski olmam soylediklerimin yanlis oldugu anlaminami geliyor. Vischnenin ve yukarida adi gecen diger tn guildlerinin durumu ortada. Bkz wowprogress. Her ne kadar basarili olamayacagini bilsemde adettendir, basarilar diliyorum vischneye
  • Alt kategori bir guild
  • Artyom Khan A kullanıcısına yanıt
    An itibari ile Disconnectus Erectus progress durumu EN mythic 7/7, TOV mythic 2/3. En iyi Türk guildleri sıralamasındada 9. durumda, ki bu çok rahat 5 olurdu fakat bazı elde olmayan durumlardan dolayı guarm çok geç kesildi ve DE halen çok sağlıklı bir yapıda ayakta ve "adam gibi progress" yapmakta. Bu progresste sana kapak olsun! Bulaşacağın insanları iyi seçersin bundan sonra!
  • mavimarti M kullanıcısına yanıt
    Sen başta olmak üzere son 3 4 mesajı atan arkadaşlar neyin peşinde anlamış değilim. Vischne ToV geldikten sonraki hafta disbandlandı. Uzun süredir raid yapmadığımızı WoWProgress veya loglardan görebilirsiniz de zaten. Konu başlığı altında yapılan laga lugalar anlamsız.

Onun dışında aldığımız killerin sıralamaları vs de wowprogressde duruyor zaten ama önemli de değil bu saatten sonra. Neyse sen gelmiş burada guildini savunuyorsun ama muhtemelen guildinin zor zamanlarında EN zamanı yaptığın başvuru duruyor hala mavimarti :)

WoW RIP zaten size kolay gelsin.

• Evet basvurdumda sen hala olayi anlayamamissin be kardes ve anlayabilecek gibide durmuyosun :) Insan basarisizligini kabullenebilmeli. Laf degil icraat uretmeli!
  • mavimarti M kullanıcısına yanıt
    Ben başarısızlığımı kabullenmiş birisiyim, Vischne yöneticisi olarak guild yönetimim çok kötüymüş ki sonunu getiremedik (yine).
    Benim dikkat çekmek istediğim konu senin burada guild başarısını* (tartışılır bir başarı) sanki guildinin muhtemelen iyi olmayan bir döneminde direk kaçmaya yeltenmemişcesine böbürlenerek satman.
    İnsanlara "bulaşacağın adamları iyi seçersin" gibisinden liseli kıvamında laflar etmen.

Neyse artık umrumda değil WoW ve Türk guildleri, umarım tüm Türk guildleri world #1 olur idc.
  • Arkadaşlar sizler eleştiriden başka bir şey bilmeyen hayta topluluğumusunuz ? Biz vischne ye kalpten bağlıyız. Birbirimize bağlıyız. Ne zaman güzel bağlar kurduğumuz guild arkadaşımız online olsa hal hatır sorar birlikte başka oyunlar oynar geyik yaparız ( Cs go , dota, Overwatch vb.)

Sizler için başarı kestiğiniz bosslar yada üzerinizde kaç ilvl eşya olduğudur. Bazılarımız 2005 yılında başladı ve eşyaların her zaman disenchant edileceği ama kazanılan dostların bir ömür boyu inventory de kalacağının farkındaydık.

Kimi işi için kimi aşkı için kimi hayatın getirdiği başka yollar için aramızdan ayrıldı ve bazı güzellikler elimizden kaydı gitti. Guildiminiz 2. kez dağılması da böylece tarihte ki yerini aldı.

Biz o günleri hatırladığımız da hep tebessüm edeceğiz. Unutmayacağım bir sürü güzel dostlar edindim. Bütün Vischne yönetimine ve aramızda olan olmayan dostlarımıza buradan sevgi ve saygılar gönderiyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Retro Pepyoutube
    NO GOD! PLEASE NO!!! NOOOOOOOOOO
    https://www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc&ab_channel=RetroPep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bracerosmanwarforged -- 10 Eylül 2020; 12:27:20 >

• Önceki birkaç mesajı gördüm, klasik drama dönmüş. Umarım Shadowlands ile daha başarılı bir şekilde ortaya koyarsınız kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.