Şimdi Ara

Vista 6 gb rami görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba 6 gb drr3 ocz gold edition ram aldım.Vista home premium 32 bit bunu 2.75 olarak görüyor. Vista home premium 64 bit veya vista ultimate 64 bit kursam 6 gb olarak görürmü veya ne yapabilirim.teşekkürler

• Windows Vista'nın 64-bit sürümü 4 gigabayttan büyük olan fiziksel belleğe erişilebilmekte. Bu Windows Vista'nın 32-bit sürümlerinde gösterilmeyebilir.
  • Zaten 64 bit işletim sistemi, 4gb ve üzeri için yapılmış.Yani 32 bit vista enfazla 4gb görür.6gb ram görmesi mümkün değil.O yüzden 64 bit bir işletim sistemi kurmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkleader78 -- 6 Nisan 2009; 14:40:32 >
  • 64 bit yüklediğimde sorunum çözülür yani.teşekkür ederim cevaplar için
  • 32 bıtlık ısletım sıstemlerı gormez. en fazla 3,5 kadar gorurler. 64 bıt almalısın mutlaka 128gb kadar desteklı
  • Bence Vista yerine Windows 7 64 bit kur
  • evet x64 surumlerden bırını kurmayınca gormuyor. bende 5 gb kullanıom ama xp. sımdı wındows 7 onerdıler onu denıcem bakım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlık kalabalığı olmasın diye buraya yazmak istedim benimde bilgisayarım 1gb ramdan fazlasını göstermiyor elimde bir tane daha 512 lik var ancak ne yaptıysam görmedi sizce sorun neyden olabilir.ram başka bilgisayarda çalışıyor ayrıca ramlerin yerini de değiştirdim ancak sonuç olumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi1179 -- 6 Nisan 2009; 17:08:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

başlık kalabalığı olmasın diye buraya yazmak istedim benimde bilgisayarım 1gb ramdan fazlasını göstermiyor elimde bir tane daha 512 lik var ancak ne yaptıysam görmedi sizce sorun neyden olabilir.ram başka bilgisayarda çalışıyor ayrıca ramlerin yerini de değiştirdim ancak sonuç olumsuz

ramler bırbırını desteklıyormu. ddr400 ddr33 yada ddr2 533/667/800

ram modelını yazarsan daha ıyı yardımcı olabılırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baygandalf

Arkadaşlar meraba 6 gb drr3 ocz gold edition ram aldım.Vista home premium 32 bit bunu 2.75 olarak görüyor. Vista home premium 64 bit veya vista ultimate 64 bit kursam 6 gb olarak görürmü veya ne yapabilirim.teşekkürler

Vista 6 gb rami görmüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.