Şimdi Ara

Vista 64 bit mi 32 bit mi yüklemeli + ları - leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce 64 bit mi 32 bit mi yüklemeyiz ve bu 64 bitin çalıştırmadığı programlar örn. nelerdir? Teşşekkrler..

• + ları ve - leri istersen bununla alakalı açılan başlıklardan kendin bul..
  • 4gb ram ve üstü için 64 programlarında çoğu çalışıyor
  • 1 hafta önceye kadar x64 kullanıyordum. Sistemim Q9300 - 2x2gb kingston - ati radeon hd4870. x64'de nedense bir türlü tam performans alamadım. Çoğu yazılımda zaman zaman hatalar çıkıyordu. Örneğin, Steam bile x64'de sorun çıkartmaya başlamıştı. En son Kaspersky hata vermeye başlayınca x86'ya dönüş yaptım :) tabii benim pc'me özel sorunlar olabilir, orasını bilemem.
  • ben vista için konuşuyorum ; x64 te x86 ya göre daha az problem yaşadım.x64 te bir sxe 7.6 yı çalıştıramadım.onun için 3 sistem var Pc de. xp-vista64-win7 hangisi sorun çıkarırsa onun alternatifini açıyorum.sırf Directx olayından vista yüklemiştim.win 7 hoşuma gitti.tek eksiği ingilizce olması.hani ingilizcem var ama ne biliyim işte alışmışız tükçeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 20 Mart 2009; 9:04:19 >
  • @atobarci işlemci ekran kartı anakartın ram ses sistemi ve monitorun güzelmiş
  • 4GB RAM'im olmasa kesinlikle vista x64 kulanmazdım. Direkt XP kullanırdım. En çok kullandığım programları (FORTRAN, FLUENT...) çalıştırmak için illa sanal olarak XP açmam gerekiyor. Gerçi normal kullanıcıların kullandığı aşağı yukarı tüm programlar x64'de çalışıyor artık. İlk başlarda güzel gözüküyordu ama sonraları sevemedim ne yalan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 21 Mart 2009; 19:41:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.