Arkadaşlar topic de de belirttiğim gibi laptopuma format attıktan sonra herşeyi tekrar kuruyorum çok düzgün bir şekilde ve hiçbir sorun çıkmıyor, ancak ne zaman ki lisanslı panda antivirüsümü kuruyorum, bilgisayarı yeniden başlatmak istiyor ve tamam dediğimde bilgisayarwindows logosunun çıkması gereken siyah ekran aşamasında donuyor. Saatlerce bekledim ama etki etmedi. Tam 4 kere format attım 4 ünde de ne zaman Panda Antivirüs 2008 i kurduysam makine dondu. Şu anda Avast yüklü ve sorun yok. Ama neden böyle bir problem oluyor anlamış değilim. Formatlardan önce Panda gayet güzel çalışıyordu.
Bilgisayarımın konfigürasyonu:
Windows vista home premium Intel Core2Duo CPU T7100 1.80GHz 2GB Ram NVIDIA GeForce 8400M G 120Gb Harddisk
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....
kardeş neredeyse benim bilgisayarıma yakın özellikte bilgisayar kullanıyorsun ancak bende panda kullanıyorum ve lisanslı değil bende aynı sorun olmuyor gayet hızlı bi şekilde açılıyor bilgisayar format atarken driverleri yüklediğinde bilgisayarın yeniden başlatmayı sonraya mı erteliyorsun yoksa hemen mi başlatıyorsun bence burası çok önemli hemen başlatmakla sonra başlatmak arasında çok fark var
arkadaşım iki yöntemi de denedim ..hemen başlatmayı da denedim sonra başlatmayı da denedim.. ikisinde de donuyor malesef... format atmadan önce bende sorunsuz kullanıyordum..ne oldu anlayamadım...