Arkadaslar acaba vista'da içiçe pencere kullanmak mümkün mü? yani mesela bir programi yeni ögreniyorken googleden actigim bir explorer sayfasini ve programi ekranimda ayni anda görebilmek yada word dosyasini vs..
sanki öyle bir özellik duydum gibi hatirliyorum ama emin degilim? updatelerde yükleniyordu ama nasil aktif edilecek yada hangi update yapilacak vs. kisacasi vista'da içiçe pencere kullanmak mümkün mü?
tesekkürler
İki ayro ie açarak görüntüyü de biraz küçülterek. Aynı anda iki farklı explorer sayfasını ve bunun gibi bir çok yanyana pencere açabilirsiniz.
iki internet sayfasi degil mesela bir internet sayfasi ve bir program penceresi ayni anda olmuyor birini aktif ederken digeri görünmüyor. ben istiyorum ki video dersimi izlerken ayni anda programda da uygulama yapabileyim bu da ancak ic ice ekran ile mümkün gözüküyor yada baska yöntem varsa ben bilmiyorum. amacim video dersi player ile izlerken ayni anda program pencerisinden uygulama yapmak. yanitlar icin tesekkür ederim
arkadaslar bir pencere bildiginiz gibi digerine gecilince görülmez ve bir programla pratik yaparken izledigim video ders sürekli ekranimda önde kalsin ben diger pencerelerde calisayim acayim kapatayim ama ders ekrani yani video player acik ve aktif kalsin istiyorum mümkün müdür?
Dediğini şöyle yapabilirsin.Videoyu açaarsın sonra programı açarsın.İkisinininde boyutunu küçültürsün ekrana sığacak biçimde.Programda pratik yaparken sen yandaki videoda oynamaya devam eder.Onun dışında bişi yapamazsın.
Kullandığın video programının seçeneklerinden her zaman üstte (Always on Top) gibi seçenekleri ara. Örneğin Windows Medi player classic ile View - On Top - Always ya da while playing seçenekleri mevcut.
Bunu mu soruyorsun yoksa ben mi yanlış anladım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme